CoronaMens en Dier

Fleur Agema: stop coronapas, mondkapje en anderhalvemeterterreur nu!

Help mee door dit met je kennissen op je socials te delen!

Vrijdag gaat Nederland voor een flink deel verder van het slot en een week later verdwijnen ook de mondkapjes, anderhalve meterwet en coronapas. Vanavond geeft coronaminister Ernst Kuipers van D66 een persconferentie. Op 25 februari moeten vrijwel alle coronamaatregelen overboord. Het OMT adviseerde om de coronapas nog even vast te houden.

Voor Tweede Kamerlid Fleur Agema (PVV) gaat het nog niet snel genoeg. “Alsof in die ene week de hel nog losbarst?!” schrijft ze op Twitter. “Stop de coronapas, het mondkapje en de anderhalvemeterterreur nu!”

Aanhouden is niet weg

Auteur en spreker Hans van Tellingen stelt dat het coronatoegangsbewijs subiet moet stoppen. “Dat was het slechtste idee ooit. En het mag via een achterdeurtje nooit terugkomen als Europees digitaal paspoort. Want die plannen zijn er wel degelijk volgens Ursula von der Leyen en Wopke Hoekstra,” merkt hij op. Agema reageert: “Precies dit! Want aanhouden is niet weg!”

Petitie

Binnenkort wordt de petitie van onder anderen oud-staatssecretaris Mona Keijzer tegen de coronapas overhandigd aan de Tweede Kamer. De initiatiefnemers willen ook een inhoudelijk gesprek met de Kamer.

In het manifest Onverdeeld Open pleit een coalitie van prominenten voor het heropenen van de samenleving zonder coronapas. De petitie is inmiddels meer dan 867.000 keer ondertekend.

5 68 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
robert
robert
11 maanden geleden

was al gestopt, sinds maart vorigjaar ongeveer.

Locke
Locke
11 maanden geleden

En terreur het is!!!!!!

NooT
NooT
11 maanden geleden

Het oude normaal is al verwoest en keert niet terug. Helaas.

Volgende mijlpaal: scanpoortjes in alle winkels, horeca etcetera. Wacht maar af.

ProAsfalt
ProAsfalt
11 maanden geleden

Onderhandel nooit met een Totalitair regime.

Hannah Arendt – Totalitarisme

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

64
0
We lezen graag je reactie!x