Homepagina » Buitenland » 2022: een vaccinatiepaspoort. EU houdt zich stil over obscure documenten
vaccinatiepaspoort

2022: een vaccinatiepaspoort. EU houdt zich stil over obscure documenten

De Europese Commissie had maanden voordat de coronapandemie uitbrak al een routekaart voor vaccineren klaarliggen. Verrassend. De routekaart vermeldt dat de commissie in 2022 een vaccinatiepaspoort voor EU-burgers zal voorstellen.

Het 10 pagina’s tellende document, dat in het derde kwartaal van 2019 voor het laatst is bijgewerkt, werd op 12 september gevolgd door een Global Vaccination Summit georganiseerd door de Europese Commissie en de WHO.

De opstellers van het document klagen dat de wereldwijde vaccinatiegraad daalt door ‘gebrekkige toegang, vaccintekorten, onjuiste informatie, onderschatting van ziekterisico’s, minder vertrouwen in de waarde van vaccins en desinvesteringen’.

Ze komen met 10 stappen om ‘iedereen te laten profiteren van de kracht van vaccinatie’. In werkelijkheid zullen vooral de farmaceutische bedrijven hiervan profiteren, schrijft Daniele Pozzati voor de Strategic Culture Foundation.

In juli 2017 werden bijvoorbeeld 12 kindervaccinaties in Italië verplicht. Na dit besluit stegen de prijzen van de vaccins met 62 procent. De vaccinmarkt is nu zo’n 27 miljard dollar waard. De WHO schat dat er in 2025 zo’n 100 miljard dollar omgaat in deze industrie.

Grootste bedreiging

De tekst is dwingend en laat geen ruimte voor nuance of discussie. De toon – ‘iedereen beschermen’ en ‘niemand wordt aan zijn lot overgelaten’ – is messiaans. Wat als mensen niet op deze manier ‘beschermd’ willen worden? In Duitsland is bijvoorbeeld 10 procent van de bevolking fel tegen een coronavaccin.

Stap 1 begint met ‘wereldwijd politiek leiderschap en engagement voor vaccinatie’. Dit is wat er nu gebeurt: overheden zeggen dat we mondkapjes moeten dragen en afstand van elkaar moeten houden tot er een coronavaccin is.

Stap 4: “Bestrijding van de onderliggende oorzaken van terughoudendheid tegenover vaccins, meer vertrouwen in vaccinatie.” Dit klinkt als het begin van een grote propagandacampagne, aldus Pozzati.

Stap 5: “Inzet van digitale technologieën om de resultaten van vaccinatieprogramma’s beter te monitoren.” Over wat voor digitale technologieën hebben we het hier? Misschien een onderhuidse chip?

Stap 9 vormt volgens Pozzati de grootste bedreiging: “Doeltreffende, transparante en objectieve voorlichting door professionals op alle niveaus en in de media, en bestrijding van desinformatie, mede in samenwerking met sociale media en technologiebedrijven.” De strijd tegen ‘nepnieuws’ is terug van weggeweest. Uit het stappenplan blijkt echter niet hoe je objectieve informatie of desinformatie kunt herkennen.

Het nieuwe businessmodel

Als vaccins zo veilig zijn als de EU en WHO beweren, waarom is er in de jaren tachtig in de Verenigde Staten dan een National Vaccine Injury Compensation Program (VICP) in het leven geroepen? Mensen die letsel oplopen door een vaccin kunnen een beroep doen op deze zogeheten ‘vaccin-rechtbank’. Het VICP heeft tussen 1988 en 2020 meer dan 4,3 miljard dollar compensatie toegekend.

In 2010 oordeelde het Amerikaanse Hooggerechtshof dat vaccinmakers niet aangeklaagd kunnen worden voor de bijwerkingen van vaccins.

Dit is het nieuwe businessmodel van Big Pharma, en de EU en de door Bill Gates gefinancierde WHO gaan erin mee.

Karl Marx schreef in zijn Communistisch Manifest: “De moderne staatsmacht is slechts een comité dat de gemeenschappelijke zaken van de gehele burgerklasse beheert.”

Als hij nu geleefd zou hebben, had hij wellicht geconcludeerd dat de moderne macht – in de vorm van internationale organisaties – slechts een comité is dat de gemeenschappelijke zaken van de wereldelites beheert, besluit Pozzati.

[Strategic Culture Foundation]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Philip
Philip
4 maanden geleden

EVEN WITH INSURANCE, THE COVID DRUG REMDESIVIR IS SHOCKINGLY EXPENSIVE
THE RAW MATERIALS FOR A COURSE OF TREATMENT COST ONLY $10 — BUT THEY’RE SELLING IT FOR $3,120.

https://futurism.com/neoscope/insurance-covid-drug-remdesivir-shockingly-expensive?fbclid=IwAR3CILMo_TT7gCcxQxbEJpFIFsNQzowKhksntZ_tS-vQHoGfJzyrZGRv8h8

PS: hier hoeft verder geen woorden bij!!

si naturelle
si naturelle
4 maanden geleden

Het hele duivelse plan is gedoemd te mislukken. In de heilige Koran staat (soera 52:42) ‘willen zij een plan smeden (tegen u)? Maar de ongelovigen zullen door hun eigen plan worden gevangen’ (soera 52:42). Ik geloof in de Koran.

Willem
Willem
Reactie op  si naturelle
4 maanden geleden

De koran is net als de bijbel een boek geschreven door mensen die het (net als nu) voor het zeggen hadden, juist door woorden zijn we van alles kwijt geraakt, het gaat om je intuïtie en je gezonde verstand.

kuus
kuus
Reactie op  si naturelle
4 maanden geleden

Dan kan je beter emigreren, geloof alleen in je zelf.

Margie
Margie
Reactie op  kuus
4 maanden geleden

Waarheen Kuus? Meeste landen buiten Europa hebben inreisverbod of nog steeds lockdown 😄

GeenNL
GeenNL
4 maanden geleden

Met vaccinatie worden geen ziektes bestreden maar juist massa’s ziektes opgewekt. Daar profiteert dan niet alleen de farmaceutische industrie, maar een brede industrie en zullen velen hier schatrijk door worden. Ziektekosten zullen door het plafond gaan en de verzekeringspremies omhoog schieten en onbetaalbaar worden.

Je hoeft geen expert te zijn om te begrijpen wat er gaat plaatsvinden en we een uitbraak zullen beleven van onverklaarbaar veel acute en heftige ziektes (kankers) met een scala aan onverklaarbare symptomen nadat de gezonde bevolking verplicht(!!!!???) keer op keer zal worden geïnjecteerd met lichaamsvreemde stoffen en met genetisch gemanipuleerd menselijk en dierlijk dna ziek zal worden gespoten. Degene die nu nog beschikt over gezond en sterk erfelijk materiaal zal ziek worden en klachten of ziektes krijgen die niet eerder in de familie voorkwamen. Ik voorspel bij massale vaccinatie een grote toename van op zeker meer kanker gevallen en auto immuunziektes en zal het het tegenovergestelde plaatsvinden van wat de farmaceuten beweren.

De mens vernietigt zichzelf was ooit een holle frase, met de kennis van nu een feit! En massa’s goedgelovig en angstig volk zal dit samen met corrupte en gecontroleerde regeringen en overheden mogelijk maken. De mensheid ziek en/of doodgespoten!

Met de virus, vaccin en corona zwendel en de weg naar een wereldregering zal de cabal uiteindelijk zichzelf de das omdoen, als een slang die zijn eigen staart en uiteindelijk zichzelf opvreet en ombrengt.

De corona zwendel is een uitgekookt en vies spel tegen de wereldbevolking en is de derde wereldoorlog.

salvar
salvar
Reactie op  GeenNL
4 maanden geleden

@GeenNL

inderdaad een oorlog tegen je eigen bevolking en over de gehele wereld.
ik ben bang dat de meerderheid gewoon verder slaap omdat ze in de regering (rutte) blijven geloven hoe goed die het voorhebben met de mensheid.
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzz.

Zootje
Zootje
Reactie op  salvar
4 maanden geleden

Leven is dodelijker dan corona

Matt
Matt
4 maanden geleden

Wat is eigenlijk het verschil tussen een multinational zoals Volkswagen en de vaccin business ?
Volkswagen moest miljoenen schadevergoeding betalen toen bleek dat ze gesjoemeld hadden met de uitstoot cijfers.
Big Pharma hoeft zich nooit te verantwoorden voor de letsels, of erger, die nogal eens voorkomen door de bijwerkingen. Daar mag de staat voor opdraaien.

exegese
exegese
4 maanden geleden

Laat ze eerst maar eens openheid geven van wat er allemaal in zo’n vaccin zit, hoe het gemaakt is en wat de risico’s zijn. Dan is er geen mens met gezond verstand meer te vinden die het nog wil hebben.

Rayoflight
Rayoflight
4 maanden geleden

“Nieuwe EU superstaat compleet met cyborg burgers. I DON’T THINK SO”

In alles blijkt dat de EU eigenlijk maar een ding zegt:

‘gehoorzaam wij zijn almachtig wij kunnen alles doen wat we willen’

Heb niet echt zin om in zo een distopia te leven en zal me er dan ook tegen verzetten!
Veel van wat EU/NWO doet is psy-op. Kijk door die angst en propaganda heen en besef dan dat EU/NWO niet almachtig is!

Willekeurige voorbeelden waarom NWO veel gescheeuw en weinig wol is. (lange post ingekort):

Covid was niet de endloesung (had het volgens event 201 wel moeten zijn)
Trump zit er nog steeds , lees nog steeds veel weerstand in amerika.
Brexit is een feit.
Wereldwijde rassenrellen kwamen niet echt van de grond.
Er staan nog steeds genoeg standbeelden.
Stad staatjes zoals chaz hadden niet het effect dat gehoopt was
Salvini heeft behoorlijk wat invloed in italie.
Op het malieveld wordt nog steeds geprotesteerd.
Internet censuur werkt niet nog steeds is de waarheid te vinden.

(volgens mij dus genoeg redenen om aan te nemen dat NWO/EU maar wat aan klungelt.)

“Een leeuw hoeft niet te brullen om te bewijzen dat hij een leeuw is.”

De EU brult in de vorm van staatspropaganda wat in Nederland gebeurt gebeurt met enig variaties overal in de EU. Feitelijk EU is het de NWO. Maar hun macht is beperkt. Macht licht nog steeds bij de volkeren van europa. Dat de EU/NWO toch zoveel invloed heeft komt voor een groot deel door hun angst en propaganda. Kijk verder dan die angst en luister niet naar de propaganda en het wordt heel snel duidelijk dat in feite hun macht slechts schijn is.

Shout for freedom : Het Nederlandse Volk heeft alle macht en kan zelf de toekomst beslissen.

trackback
2022: een vaccinatiepaspoort… EU houdt zich stil over obscure documenten | JDreport.com
4 maanden geleden

[…] Lees verder bij de bron: ninefornews.nl […]

x

Check Also

coronavirus

Explosief interview: ‘Er sterven geen mensen meer aan het coronavirus’

Er sterven geen mensen meer aan het ...

de jonge

Dit zei mondkapjesdrager De Jonge op 3 april over mondkapjes

Coronaminister Hugo de Jonge zei eerder deze ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x