Buitenland

2022: een vaccinatiepaspoort. EU houdt zich stil over obscure documenten

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Europese Commissie had maanden voordat de coronapandemie uitbrak al een routekaart voor vaccineren klaarliggen. Verrassend. De routekaart vermeldt dat de commissie in 2022 een vaccinatiepaspoort voor EU-burgers zal voorstellen.

Het 10 pagina’s tellende document, dat in het derde kwartaal van 2019 voor het laatst is bijgewerkt, werd op 12 september gevolgd door een Global Vaccination Summit georganiseerd door de Europese Commissie en de WHO.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De opstellers van het document klagen dat de wereldwijde vaccinatiegraad daalt door ‘gebrekkige toegang, vaccintekorten, onjuiste informatie, onderschatting van ziekterisico’s, minder vertrouwen in de waarde van vaccins en desinvesteringen’.

Ze komen met 10 stappen om ‘iedereen te laten profiteren van de kracht van vaccinatie’. In werkelijkheid zullen vooral de farmaceutische bedrijven hiervan profiteren, schrijft Daniele Pozzati voor de Strategic Culture Foundation.

In juli 2017 werden bijvoorbeeld 12 kindervaccinaties in Italië verplicht. Na dit besluit stegen de prijzen van de vaccins met 62 procent. De vaccinmarkt is nu zo’n 27 miljard dollar waard. De WHO schat dat er in 2025 zo’n 100 miljard dollar omgaat in deze industrie.

Grootste bedreiging

De tekst is dwingend en laat geen ruimte voor nuance of discussie. De toon – ‘iedereen beschermen’ en ‘niemand wordt aan zijn lot overgelaten’ – is messiaans. Wat als mensen niet op deze manier ‘beschermd’ willen worden? In Duitsland is bijvoorbeeld 10 procent van de bevolking fel tegen een coronavaccin.

Stap 1 begint met ‘wereldwijd politiek leiderschap en engagement voor vaccinatie’. Dit is wat er nu gebeurt: overheden zeggen dat we mondkapjes moeten dragen en afstand van elkaar moeten houden tot er een coronavaccin is.

Stap 4: “Bestrijding van de onderliggende oorzaken van terughoudendheid tegenover vaccins, meer vertrouwen in vaccinatie.” Dit klinkt als het begin van een grote propagandacampagne, aldus Pozzati.

Stap 5: “Inzet van digitale technologieën om de resultaten van vaccinatieprogramma’s beter te monitoren.” Over wat voor digitale technologieën hebben we het hier? Misschien een onderhuidse chip?

Stap 9 vormt volgens Pozzati de grootste bedreiging: “Doeltreffende, transparante en objectieve voorlichting door professionals op alle niveaus en in de media, en bestrijding van desinformatie, mede in samenwerking met sociale media en technologiebedrijven.” De strijd tegen ‘nepnieuws’ is terug van weggeweest. Uit het stappenplan blijkt echter niet hoe je objectieve informatie of desinformatie kunt herkennen.

Het nieuwe businessmodel

Als vaccins zo veilig zijn als de EU en WHO beweren, waarom is er in de jaren tachtig in de Verenigde Staten dan een National Vaccine Injury Compensation Program (VICP) in het leven geroepen? Mensen die letsel oplopen door een vaccin kunnen een beroep doen op deze zogeheten ‘vaccin-rechtbank’. Het VICP heeft tussen 1988 en 2020 meer dan 4,3 miljard dollar compensatie toegekend.

In 2010 oordeelde het Amerikaanse Hooggerechtshof dat vaccinmakers niet aangeklaagd kunnen worden voor de bijwerkingen van vaccins.

Dit is het nieuwe businessmodel van Big Pharma, en de EU en de door Bill Gates gefinancierde WHO gaan erin mee.

Karl Marx schreef in zijn Communistisch Manifest: “De moderne staatsmacht is slechts een comité dat de gemeenschappelijke zaken van de gehele burgerklasse beheert.”

Als hij nu geleefd zou hebben, had hij wellicht geconcludeerd dat de moderne macht – in de vorm van internationale organisaties – slechts een comité is dat de gemeenschappelijke zaken van de wereldelites beheert, besluit Pozzati.

[Strategic Culture Foundation]

5 8 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Philip
Philip
3 jaren geleden

EVEN WITH INSURANCE, THE COVID DRUG REMDESIVIR IS SHOCKINGLY EXPENSIVE
THE RAW MATERIALS FOR A COURSE OF TREATMENT COST ONLY $10 — BUT THEY’RE SELLING IT FOR $3,120.

https://futurism.com/neoscope/insurance-covid-drug-remdesivir-shockingly-expensive?fbclid=IwAR3CILMo_TT7gCcxQxbEJpFIFsNQzowKhksntZ_tS-vQHoGfJzyrZGRv8h8

PS: hier hoeft verder geen woorden bij!!

si naturelle
si naturelle
3 jaren geleden

Het hele duivelse plan is gedoemd te mislukken. In de heilige Koran staat (soera 52:42) ‘willen zij een plan smeden (tegen u)? Maar de ongelovigen zullen door hun eigen plan worden gevangen’ (soera 52:42). Ik geloof in de Koran.

GeenNL
GeenNL
3 jaren geleden

Met vaccinatie worden geen ziektes bestreden maar juist massa’s ziektes opgewekt. Daar profiteert dan niet alleen de farmaceutische industrie, maar een brede industrie en zullen velen hier schatrijk door worden. Ziektekosten zullen door het plafond gaan en de verzekeringspremies omhoog schieten en onbetaalbaar worden.

Je hoeft geen expert te zijn om te begrijpen wat er gaat plaatsvinden en we een uitbraak zullen beleven van onverklaarbaar veel acute en heftige ziektes (kankers) met een scala aan onverklaarbare symptomen nadat de gezonde bevolking verplicht(!!!!???) keer op keer zal worden geïnjecteerd met lichaamsvreemde stoffen en met genetisch gemanipuleerd menselijk en dierlijk dna ziek zal worden gespoten. Degene die nu nog beschikt over gezond en sterk erfelijk materiaal zal ziek worden en klachten of ziektes krijgen die niet eerder in de familie voorkwamen. Ik voorspel bij massale vaccinatie een grote toename van op zeker meer kanker gevallen en auto immuunziektes en zal het het tegenovergestelde plaatsvinden van wat de farmaceuten beweren.

De mens vernietigt zichzelf was ooit een holle frase, met de kennis van nu een feit! En massa’s goedgelovig en angstig volk zal dit samen met corrupte en gecontroleerde regeringen en overheden mogelijk maken. De mensheid ziek en/of doodgespoten!

Met de virus, vaccin en corona zwendel en de weg naar een wereldregering zal de cabal uiteindelijk zichzelf de das omdoen, als een slang die zijn eigen staart en uiteindelijk zichzelf opvreet en ombrengt.

De corona zwendel is een uitgekookt en vies spel tegen de wereldbevolking en is de derde wereldoorlog.

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x