CoronaMens en Dier

Pepijn van Houwelingen stelt Kuipers kritische vragen over mRNA-vaccins: ‘Heel benieuwd naar de antwoorden’

Help door deze info met anderen op je social media te delen!

FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen heeft zorgminister Ernst Kuipers vragen gesteld over de veiligheid van mRNA-vaccins.

Van Houwelingen verwijst naar een patiënt die een ernstige leverontsteking ontwikkelde kort na vaccinatie met het Moderna-vaccin, een 76-jarige man met parkinson die na vaccinatie een necrotiserende encefalitis en myocarditis ontwikkelde, een 55-jarige vrouw die kort na vaccinatie een huidafwijking ontwikkelde en een 64-jarige man met reumatoïde artritis die 13 dagen na vaccinatie een ernstige en langdurige reactivatie ontwikkelde van herpes zoster.

Het Kamerlid noemt ook het geval waarbij een 34-jarige vrouw vier dagen na vaccinatie met het Pfizer-vaccin forse spierpijn en ernstige spierzwakte ontwikkelde, waarvoor ze uiteindelijk op de ic belandde.

Maanden

Hij verwijst ook naar een case-report over een 25-jarige vrouw die na vaccinatie een vaccin-geïnduceerde trombocytopenie (verlaagd aantal bloedplaatjes) ontwikkelde.

Van Houwelingen haalt bovendien een studie aan waarin 16 jongeren in de leeftijd van 16 tot en met 21 jaar een myocarditis doormaakten als gevolg van vaccinatie met één van de mRNA-vaccins.

Volgens Kuipers leidt een mRNA-vaccin niet tot ‘ongecontroleerde productie’ van spike-eiwit en wordt het mRNA ‘binnen enkele uren afgebroken’, maar veel onderzoeken laten inmiddels zien dat er maanden na vaccinatie nog steeds expressie van spike-eiwit plaatsvindt.

Huiswerk

“Kunt u zich in de stelling vinden dat er wel degelijk sprake is van ‘ongecontroleerde productie’ van antigeen?” vraagt Van Houwelingen aan de minister.

“Huiswerk voor minister Kuipers,” reageert neuroloog Jan Bonte. “Ik ben heel benieuwd naar de antwoorden.”

Van Houwelingen licht toe: “Forum voor Democratie vormt niet alleen het hart van de verzets- en vrijheidsbeweging in Nederland, maar is ook een ontmaskeringsmachine. Is er een andere partij of journalist die zulke kritische vragen stelt?”

4.9 129 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Resist
Greet Resist
12 dagen geleden

verwacht je nu werkelijk een academisch antwoord van een dierendokter? vraag beter aan een biowapenexpert in Fort Ditrich

Spooked
Spooked
12 dagen geleden

Zeer goede vragen!!!!

Diana
Diana
12 dagen geleden

Kuipers hoort in de gevangenis

wim
wim
12 dagen geleden

Forum is als enige partij er altijd flink tegenin gegaan , tegen dit kabinet heeft het opgenomen voor de ongevaccineerden , de stikstofcrises en vluchtelingen crises onderuit gehaald , altijd gezegd dat Corona bedrog was .

De uil van Minerva en dat Reptielen verhaal waren wat minder handige acties , toch vind ik Baudet sympathiek , daar houden ze niet van in den Haag hij is wel hun grootste vijand , daarom zullen ze er alles aan doen hem met de grond gelijk te maken

Snap dat iedereen nu op BBB gaat stemmen , maar deze partij kwam zo maar uit het niets op ,ben bang dat het een katvanger is net zoals vroeger de PVDA is opgericht om de boze burger te parkeren !!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

54
0
We lezen graag je reactie!x