Buitenland

Raadselachtige hartziektes in het voetbal: Ongewoon groot aantal spelers zakt in elkaar

Help mee door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De afgelopen tijd is een ongewoon groot aantal prof- en amateurvoetballers in elkaar gezakt, schrijft de Berliner Zeitung. Profvoetballer Sergio Aguero van FC Barcelona is minimaal drie maanden uit de running. De 33-jarige aanvaller kreeg tijdens een wedstrijd tegen Deportivo Alaves last van pijn op de borst. Hij wordt nu behandeld voor hartproblemen.

Op het EK zakte Christian Eriksen voor de camera in elkaar na een hartstilstand. Er zijn nog veel meer voetballers die worstelen met hartproblemen, waarvan sommige levensbedreigend zijn. Zo moet Kingsley Coman (25) van FC Bayern München een hartoperatie ondergaan na een hartritmestoornis. Daarnaast kreeg Rune Coghe (18) van de Belgische club Eendracht Hooglede een hartaanval tijdens de wedstrijd.

Bij de WK-kwalificatiewedstrijd Duitsland-Servië voor vrouwen moest een Engelse lijnrechter met hartproblemen van het veld worden gedragen. De 53-jarige voetbalcoach Antonello Campus viel tijdens een training met zijn jeugdteam op Sicilië dood neer.

De Belgische voetballer Jente Van Genechten (25) kreeg een hartstilstand in de beginfase van een bekerwedstrijd. De Belgische amateurvoetballer Jens De Smet (27) uit Maldegem kreeg tijdens de wedstrijd plotseling een hartaanval en overleed later in het ziekenhuis. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden.

Producent en presentatrice Ancilla van de Leest schrijft: “Gee, I wonder what it could be.” FVD-leider Thierry Baudet twittert: “Komt vast door de griep!”

4.8 70 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
7 maanden geleden

Dat geeft te denken.
Hoe zit dat met andere sporten? Het kan niet anders dat het daar ook plaatsvindt.

Toch zal een flinke meerderheid van de massa voor het wonderboostershotje gaan, en daar bedoel ik geen tequila mee.

Bezorgde burger
Bezorgde burger
7 maanden geleden

En zo ook een paar voetballers onlangs uit de omstreek van Utrecht!
Een hockeyer Sebastiaan Bos en een jonge Belgische atlete vullen het lijstje aan. Plus een voetballer uit Ierland en IJsland. En maar blijven wegkijken in de tweede kamer. Het is niet te geloven …

Annette
Annette
7 maanden geleden

Als het kalf verdronken is, dempt men de put.

O… wacht, helemaal niet! In plaats van al deze “raadselachtige” (eigenlijk niet, want dit was door de ECHTE experts al lang voorspeld) ernstige gevallen van hartfalen te onderzoeken, gaat men nog in een hogere versnelling.

Alsof het niet al erg genoeg is, dat al deze jonge levens verwoest zijn. Want dat verhaaltje dat ze na 3 maanden rust weer vrolijk kunnen gaan voetballen. Nu…. in die bullshit trap IK in ieder geval niet.

Ik vind dit allemaal dubbel triest, juist omdat het om jonge levens gaat. Niet dat een ouder leven minder waard is, maar oudere en oude mensen hebben in ieder geval toch een lang of nog wat langer leven gehad.

Maar het vreemde feit doet zich voor, althans zo lijkt het, dat de schade bij de jongeren nog vele malen groter is.

En NU willen ze het ook nog bestaan, om kinderen van 5 tot en met 12 te gaan prikken met dat gif!

Ik mag toch hopen, dat er héél veel ouders zijn, die nog wel een hersencel over hebben en dit massaal gaan blokkeren.

Steve Schaisse
Steve Schaisse
7 maanden geleden

Gaat er bij het gevaccineerde volk nog geen lampje branden…? Hard gezegd eerder een lampje uit…
Bij die wat nu nog “twijfelen” je gaat toch geen Russisch Roulette spuit zetten.
Het is gewoon treurig wat er momenteel gebeurt.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

95
0
We lezen graag je reactie!x