Homepagina » Gezondheid » Waarom stoppen we wel met AstraZeneca, maar niet met andere vaccins? Die veroorzaken ook bloedstolsels
AstraZeneca
Foto: CC0

Waarom stoppen we wel met AstraZeneca, maar niet met andere vaccins? Die veroorzaken ook bloedstolsels

Mensen onder de 60 jaar krijgen geen AstraZeneca-vaccin meer. Minister De Jonge wil dat die groep een andere prik krijgt ‘om gezondheidsrisico’s te voorkomen’. Het Europees Medicijnagentschap stelde eergisteren dat er een verband is tussen bloedstollingsproblemen en een AstraZeneca-prik, maar voegde daar gelijk aan toe dat ‘de voordelen opwegen tegen de risico’s.

Berichten over de ernstige bijwerkingen van dit vaccin beginnen nu ook steeds vaker door te sijpelen in de media. Zo kreeg Derk Jan Bult vorige week maandag zijn eerste prik met het AstraZeneca-vaccin. Negen uur later kreeg hij last van ‘zware hoofdpijn’. Een paar dagen later lag hij in het ziekenhuis en kon hij nauwelijks op zijn benen staan. Hij hoeft de tweede prik niet meer.

Zijn huisarts belde hem met de mededeling dat hij nog een paar vaccins over had en het zonde vond om die weg te gooien. Hij vroeg of Derk Jan interesse had. “Ik zei: prima joh. Des te sneller, des te beter.” Nu hij aan den lijve heeft ondervonden wat het AstraZeneca-vaccin kan doen, wil hij er geen tweede van. “Dat gaat ‘m niet worden, dat zal een ander merk moeten wezen.”

Talloze berichten

Maar waarom horen we zo weinig over de andere vaccins? Die veroorzaken net zo goed bijwerkingen. Zo schrijft De Limburger dat er ook meldingen van bloedklachten zijn binnengekomen na inentingen met het coronavaccin van Janssen. Er is zelfs iemand overleden.

En ook bij de vaccins van Pfizer en Moderna zijn gevallen van trombose bekend. Op social media komen talloze berichten voorbij van mensen die zich enkele dagen of weken geleden vol trots hebben laten vaccineren en vervolgens zijn overleden.

CNN-analist Midwin Charles schreef op 1 maart dat ze zich had laten vaccineren in een prikcentrum. “Let’s do this!” Op 4 maart schreef Charles dat ze vermoeid was en de prik van Pfizer had gekregen. Eergisteren werd bekend dat Charles op 47-jarige leeftijd is overleden.

Schering en inslag

Ook in Nederland zijn dit soort berichten schering en inslag op social media. Er is op dit moment vooral aandacht voor de tweets van Marianne Gödden, wier moeder overleed na de tweede prik van Pfizer. Ze heeft aan sceptische mensen de rouwkaart laten zien.

Haar moeder werd op 3 april ‘ontzettend ziek’ na de prik en belandde op de spoedeisende hulp. De vrouw werd benauwd, misselijk en moest overgeven. Gödden laat weten dat de arts was geschrokken van alle blauwe plekken op haar lichaam. Op dinsdagmiddag overleed de vrouw. “Ze had weinig onderliggende problematiek en was nog vol levenslust.”

Hetzelfde

“Vorige week hetzelfde bij mijn oom gebeurd. Gecondoleerd en heel veel sterkte,” reageert twitteraar TheWorldHasGoneNuts. Andrea Maertzdorff voegt toe: “Mijn moeder heeft ook ernstige hartproblemen gekregen van datzelfde vaccin.”

Bij het Europees Medicijnagentschap zijn inmiddels bijna 300.000 meldingen van bijwerkingen binnengekomen na de coronaprikken, waaronder zo’n 6000 sterfgevallen.

4.7 46 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkel
Mikkel
1 maand geleden

Waarom ooit begonnen met AstraZenica? Het was toch veilig? Het was toch uitvoerig getest? Er was toch geen enkele stap van het testen overgeslagen? Het was toch goedgekeurd als veilig?

Oh nee, dat was het allemaal NIET.

Elske
Elske
Reactie op  Mikkel
1 maand geleden

Dat zij Hugo de Krikandel veilig

Teun
Teun
Reactie op  Elske
1 maand geleden

Een frikandel doet evenveel als een vaccin tegen welke ziekte dan ook, en dat is dus helemaal niks. Vaccins maken niet alleen niets beter, nee, sterker nog, ze maken mensen met opzet ziek. Tegen iets wat niet besmettelijk is(niks is namelijk besmettelijk), kun, hoef en mag je niks doen. Vraag maar aan iemand die thuis is in de terraintheory. Ze hadden ook gewoon allemaal onschuldige bestaddelen in vaccins kunnen stoppen, maar dan krijgt niemand er meer ‘bijwerkingen’ van en komt het minder geloofwaardig/krachtig over.

Rob
Rob
Reactie op  Elske
1 maand geleden

Laten we hem vanaf nu Frikandellen Hugo noemen. Dat loopt wat lekkerder. Frikandelle kan ook. Misschien nog beter. Met een N is het alsof hij ze verkoopt, zonder N is hij er zelf één.

Onwell
Onwell
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Frikkie is korter..

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Onwell
1 maand geleden

Ok maar uh, wat zijn ze lekker hè, die frikandellen.

Rob
Rob
Reactie op  Onwell
1 maand geleden

Geef mijn portie (dna technologie) maar aan Frikkie dan.

Onwell
Onwell
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Geef mijn prikkie maar aan Frikkie.

nooit meer zwijgen
nooit meer zwijgen
Reactie op  Rob
27 dagen geleden

Ik heb hem al tot snuifdoos gedoopt. 😁

Jenny
Jenny
Reactie op  Mikkel
1 maand geleden

Vanaf het begin was het al heel duidelijk dat het experimenteel was. Er zijn goede interviews geweest met virologen en andere deskundigen die via youtube te zien waren. De media deed dat af als nepnieuws. Niet alles op youtube is nepnieuws hoor. Ik vind het heel erg dat er zoveel mis ging met vaccineren maar vind ook dat mensen echt meer zelf moeten gaan nadenken en informatie af moeten kunnen wegen. Er wordt nog veel te veel klakkeloos naar onze overheid geluisterd. Met alle gevolgen van dien. Velen met mij wisten direct al dat dit niet klopte en dat vaccineren met een niet goed onderzocht vaccin vragen om moeilijkheden is. Maar ja….. iedereen moet het zelf maar weten.

Dubito.
Dubito.
Reactie op  Mikkel
1 maand geleden

De ‘Rolls Royce’ onder de vaccins. Volgens de overlevering zou die ook nooit stuk kunnen gaan, en als hij toch met pech langs de weg kwam te staan dan kwamen twee anonieme monteurs hem repareren en vertrokken met de mededeling dat dit nooit was gebeurd. Er kwam geen rekening.
Ik zie een parallel.

linda
linda
Reactie op  Dubito.
1 maand geleden

ik heb een Volvo!
Veeeeel veiliger!

Dubito.
Dubito.
Reactie op  linda
1 maand geleden

De Amazon? De laatste echte Volvo. En de eerste met veiligheidsriemen.

Joost Visser
Joost Visser
Reactie op  Dubito.
1 maand geleden

Je had levenslang garantie. Vandaar geen rekening.

Anoniem 71
Anoniem 71
Reactie op  Mikkel
1 maand geleden

Allemaal 1 pot nat handjeklap en prikken die handel ieder nuchter nadenkend mens snap toch wel dat dit puur vergif is maar nee u krijg je vrijheid terug na vaccinatie dat is de onderliggende hand van chantage je vrijheid krijg je inderdaad terug maar dan wel in je kist schoften moordenaars

Weijers
Weijers
Reactie op  Mikkel
1 maand geleden

De konijnen en de ratjes wilden er zelfs niks van weten!!!
Begin maar gelijk met de mensen “Niet bij ons”

ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

Pfizer zal wel minder bloedstolsels geven of zo.

Overigens vindt het Europese hof van de Rechten van de Mens dit allemaal goed.

Dus wij kunnen onze borst natmaken en pseudovaccinrazzia’s verwachten. Toen ging het om de Joden (en verzetsmensen), nu gaat het om de niet-pseudogevaccineerden (en verzetsmensen).

Jenny
Jenny
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Waardoor is niet zo goed bekend geworden maar ook aan Pfizer vaccinatie zijn veel mensen overleden. De verdere bijwerkingen schijnen wat milder te zijn. Maar zoveel sterfte……. vreselijk!! Of het moet gewoon de bedoeling zijn. Dat kan natuurlijk. We hebben eerder in de geschiedenis vreselijke tijden meegemaakt. (nou ja, onze voorouders dan). Ik vind het ook heel verontrustend dat er deskundigen zijn die van mening zijn dat er nog hoge sterftecijfers in de toekomst zullen volgen als gevolg van deze vaccinaties. Dat is nu nog niet met zekerheid te zeggen maar ik vertrouw het niet.

Nina
Nina
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Als wij het een vacccin noemen dan is de oorlog al verloren.
De Kristallnacht is al begonnen

Dubito.
Dubito.
Reactie op  Nina
1 maand geleden

Ik hoor het geluid van brekende vaccinflesjes.

Rob
Rob
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Het ma duidelijk zijn de dat hof niet bepaald om mensenrechten geeft. Ze vinden alleen maar dat je recht het op de vaccins want dat is vanuit de agenda gezien en niet vanuit het leven. Vergeet niet dat ZIJ zeggen dat de mens besmettelijk is. Dat is HUN perceptie en dat gaat dus ook alleen maar om HUN belang en niet ons belang. Wat is hun belang? De planeet voor zichzelf krijgen want dan kunnen / durven ze pas vrijelijk over de planeet te reizen. ZE hebben zich altijd verborgen. We mogen niet weten wat ze zijn en wat hun agenda is. Daarbij willen ze de totale controle over elk aspect van het leven. Dat houdt niet alleen het menselijke leven in maar alle leven. Maar ze kennen het leven totaal niet. Ze kennen alleen de vorm. Die vorm kunnen ze genetisch veranderen zodat ze kunnen zeggen dat je hun eigendom bent want zij hebben je zo gemaakt. 500 miljoen genetisch veranderde slaven is genoeg voor hen. De rest moet dus verdwijnen. En daar zijn ze mee bezig. Er zijn in de loop der jaren veel berichten geweest over hoe de mens ooit ‘gemaakt’ is en dat is op dezelfde manier zoals ze nu bezig zijn: door genetische manipulatie, experimenten, testen enz. Dat is heel lang geleden maar nu kun je dus stellen dat ze de mens op dezelfde manier weer willen uitroeien, behalve een half miljard ultieme slaven.

doornbos
doornbos
1 maand geleden

Maar er is niet alleen niets aan de hand volgens de schurken in Den Haag, we ontlasten door al die ‘vaccinaties’ ook nog eens ge-wel-dig de zorg. Nee, we zijn goed bezig. Al die extra zorgkosten strakkies? Mwa, die betalen we met zijn allen met graagte. En echt niet alleen maar omdat we ook daarin helemaal geen keuze hebben. Wat een volk.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Om gezondheidsrisico’s te voorkomen, zouden alle vaccinaties verboden moeten worden. Het moet maar eens ophouden met al deze onzin en mensen voor de gek houden en onnodig angst aan te jagen. Stop met deze volkerenmoord!

Dat voordelen op wegen tegen risico is natuurlijk ook een fabeltje. Ik denk dat de meeste mensen die hier op NFN berichten lezen, dit wel met mij eens zijn.

Laat het RIVM, het WHO en Hugo de Jonge eerst maar eens bewijzen dat een virus überhaupt bestaat. Er zijn al genoeg mensen in de valkuil gelopen. De valkuil is in 1e instantie het programma van Rockefeller Lockstep 2010, dan de vaccinatie zelf die prionen bevat (vandaar al die nare bijwerkingen), maar ook de test voor Covid-19, die helemaal geen test is, maar een andere manier om mensen ziek te maken.
De vaccinatie is helemaal geen vaccinatie, maar genetische modificatie met nieuwe technieken, die voor menselijk gebruik nooit zijn goedgekeurd. Vandaar dat alles zo stiekem, achterbaks en geheimzinnig gebeurd.

R W
R W
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Inderdaad, helemaal raak. Virus? Onbewezen, dus onzin. Punt.

Ikke
Ikke
1 maand geleden

Heleboel mensen beseffen niet dat testen met wattenstok een gaatje wordt gedrukt in het weke weefsel bij je zeefbeen wat nooit meer dicht gaat en het vrijwilliger inspuiten vaccins met 90% gif gelijk door dat gaatje stroomd naar je hersenvocht en zenuwstelsel
Dat vertellen de guppen van sommige artsen der niet bij, en de ongeschoolde wattenstok prikkers je niet .de huidige vaccins hebben 90% gifstoffen.erin, voorgaande vaccins hadden 50% gif erin .dat is een verschil van 40% wat de pijp uit gaat aan de 55+ tm.90 jarige .ouderen dus …omdat de nazi,s hun pensioengeld willen hebben in hun zakken .kassa voor de farmeuten industrie zit en hun patentlijers , deGrote bedrijven en de multinationals en de journalisten ..2 miljoen stuks die meedoen aan slinken vd bevolking in Nederland….SSers

Jenny
Jenny
Reactie op  Ikke
1 maand geleden

Nou ga je wel erg ver hoor…… hiervoor is geen enkel bewijs en aanwijzing. Nepnieuws dus. Behalve dat vaccinaties met dit middel gevaarlijk zijn natuurlijk. DAT is wel duidelijk.

Isabeau
Isabeau
Reactie op  Jenny
1 maand geleden

Geen bewijs?
Alsjeblieft!

https://youtube.com/watch?v=bjwrFAubowQ&feature=share

Elastiek om je kin om je mond voor openvallen te behoeden en verwonder je 😉

Dubito.
Dubito.
Reactie op  Isabeau
1 maand geleden

Dank voor de link. Indrukwekkend, ook om vanuit dit perspectief naar de huidige situatie te kijken. Beangstigend, omdat zo duidelijk wordt aangetoond waar naar toe gewerkt wordt, en door wie. Tijd voor een aanvullend hoofdstuk.

Carola
Carola
Reactie op  Jenny
1 maand geleden

Geen aanwijzing? Geen bewijs? Nepnieuws?

Al eens iets gehoord van Build Back Better ofwel The Great Reset van het zeer invloedrijke WEF? Al eens ingelezen in Agenda 20/30 van de al even invloedrijke VN? Al eens gehoord van Bill Gates die meermaals letterlijk zei dat de wereldbevolking door middel van ‘vaccinatie’ minstens 15% zou kunnen worden gereduceerd?

Nina
Nina
Reactie op  Carola
1 maand geleden

En toch, al wijs je ze hierop ( WEF etc), men wil er niet naar kijken en blijft geloven in de msm, want dat acht men betrouwbaar. Zo vaak geprobeerd, maar niet te overtuigen, zelfs bij mensen die uit ervaring weten hoe corrupt de politiek is.

Jopie
Jopie
Reactie op  Ikke
1 maand geleden

Mijn man is dinsdag j.l. gestrest omdat hij griep heeft . Ja positief hè. Sinds de test heeft hij gruwelijke hoofdpijn , zeer duizelig en misselijk . Zonder de test was hij al beter geweest .

Edward
Edward
1 maand geleden

En deze levensgevaarlijke inspuitingen willen ze elk jaar verplicht stellen ? Waar blijven onze mensenrechten organisaties, o…wacht, die keuren deze mensenrechten schendingen gewoon goed !

Jopie
Jopie
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Ja hoor, ze spelen allemaal onder 1 hoedje. Misdadigers zijn het allemaal.

Just me
Just me
Reactie op  Jopie
1 maand geleden

Adderengebroed,familie van satan.gewetenloos,maar hun eind is zeer in zicht,in de diepste krochten van de hel komen zij terecht samen met hun heer en meester satan.hun tijd zit erop, en deze aarde wordt weer een paradijs zoals bedoeld was voordat satan en zijn demonen in bezit namen en verloederden,de bevrijding is nabij!

Jan Smelik
Jan Smelik
1 maand geleden

Bezint eer je begint!

wolfje168
wolfje168
1 maand geleden

Dan toch maar liever een frikandel.

Arnold
Arnold
1 maand geleden

Wanneer worden die VACCINMOORDENAARS opgepakt???

Jenny
Jenny
Reactie op  Arnold
1 maand geleden

Nooit want ze doen het met de beste bedoelingen! GRRRRR

Dubito.
Dubito.
Reactie op  Jenny
1 maand geleden

Naar eer en geweten: Ich habe es nicht gewusst.
Rutte, voor het tribunaal.

Jopie
Jopie
1 maand geleden

En nog worden die vaccins goeroes niet wakker. Er is een grote genocide bezig. Onbegrijpelijk dat er niet wordt ingegrepen.
Mensen die zich nog niet hebben laten vaccineren. DOE HET NIET !!!!!!!!!!!!! Degene die de 1e prik hebben gehad. NEEM GEEN 2E PRIK. !!!!!!!!!!

Jan
Jan
Reactie op  Jopie
1 maand geleden

Voordat deze waanzin begon overkwam mij plotseling een heldere stem, die mij waarschuwde als eerder in andere situaties, en sprak mij twee maal indringend en ernstig toe : “LAAT JE NIET VACCINEREN”.
Dit zal ik dan ook niet doen. Wellicht dat de cabal mij ooit de kop zal afhakken daarvoor wegens ernstige bedreiging voor de gezondheid van een ieder, als de dood door vaccinaties toeslaat en wij de schuld krijgen.
Dit risico is te overzien en er is vooralsnog mee te leven. Ik onderschrijf de conclusie van Jopie volledig.

x

Check Also

world economic forum

World Economic Forum: haal je coronaprik of onderga de gevolgen

Bijna negen op de 10 bedrijven raden ...

de jonge

De Jonge beweert dat cijfers goede kant opgaan dankzij vaccinatie: ‘Pure propaganda’

De cijfers gaan de goede kant op, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

94
0
We lezen graag je reactie!x