Mens en Dier

‘Mensen, laat je alsjeblieft NIET testen. Doe het niet!’

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kim Winkelaar uit Lissabon werd op 21 juni wakker in zijn hotelkamer en kreeg geen lucht meer. Hij belde de receptie voor een ambulance, die hem naar een ziekenhuis bracht. Hij is intussen 8 keer getest, met wisselende uitkomsten, zo laat hij via Twitter weten.

De dag erna kwamen de resultaten binnen van de eerste test. Longembolieën hadden voor zijn ademnood gezorgd. Hij had geen corona en werd dezelfde dag nog geopereerd. Hij moest een paar dagen in het ziekenhuis blijven en zou daarna naar huis mogen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Toen bleek er een coronapatiënt op de afdeling te liggen. De hele zaal ging in lockdown. Niemand mocht naar buiten. Iedereen werd getest op corona. Deze test bleek positief. “Ik heb opeens corona!” Winkelaar moest weer naar een coronaziekenhuis. Ook daar weer getest. Wat denk je? Negatief.

Net zo betrouwbaar als het opgooien van een muntje

Hij mocht naar huis. Weer enkele dagen later stonden er artsen bij hem op de stoep. De volgende test. Positief. Een week later kwamen ze terug. In de tussentijd: binnen blijven.

Winkelaar: “En zo ging het maar door. Inmiddels zijn we een maand verder en is de score negatief-positief testen 3-5. En ja, je krijgt dus gewoon politie aan de deur om te zien of je wel thuis bent. Ook al twee keer gehad. Op de vraag of ze niet een andere test voor me hebben, omdat deze totaal onbetrouwbaar is, was het antwoord ‘nee’. Je moet 2 keer achter elkaar negatief testen.”

“De testen zijn net zo betrouwbaar als het opgooien van een muntje. Dat geven ze zelf ook toe. Zorg dat je je niet laat testen.”

4.6 14 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
3 jaren geleden

Raar dat er opeens zoveel politie beschikbaar is voor dit soort waanzin, niet raar dat politie zich daarvoor laat gebruiken want vanaf de 2eWO weten we hoe deze lieden zijn. Mensen laten zich vrijwillig testen bij de diverse testlocaties vaak ingericht bij een stadhuis. Staan er zelfs voor in de rij, zet er een trein van de NS neer en ze stappen vrijwillig in om zich naar een vernietigingskamp te laten brengen, met een mondkapje op. Situaties zoals in het artikel zijn eerder regel dan uitzondering, we weten inmiddels dat besmettingen niet inhoudt dat mensen ziek zijn, dat het misbruikt wordt om het erger te maken dan het is. Hoe het voelt wanneer je weet dat er tegen je gelogen wordt en de leugenaar weet dat je het weet en dat deze toch blijft door liegen weten we. Het is zielig, maar nu doen lieden met “macht” het en drukken er allerlei verplichtingen door, we dragen straks allemaal een mondkapje, dag en nacht, binnen en buiten en allemaal om niks. We kunnen het weigeren, maar na 2 boetes en een verbod om de supermarkt in te gaan heb je geen keuze meer. Ondanks wat we (velen van ons) hebben ondernomen deze gekte te keren hebben de leugenaars en de angsthazen onder de bevolking gewonnen en zijn we overgeleverd aan een totaal gestoorde overheid en zorgen de corrupte rechters en machtswellustige gestapo/politie er voor dat ons leven totaal vernield is en wordt. Wat een armoe om zo te eindigen 🙁

Fred
Fred
3 jaren geleden

ZIEKELIJK,wat een poppekast

Gaston
Gaston
3 jaren geleden

Hij heeft inderdaad gelijk. Met een betrouwbaarheid van 45% kun je beter een muntje opgooien, dan heb je tenminste een betrouwbaarheid van 50% en misschien doen ze dat ook wel.
De overheid schrikt zich een hoedje dat in Nederland het Coronagevaar bijna voorbij was. Daar moeten we snel iets aan doen denken ze nu. verplichte winkelwagentjes en -mandjes heeft blijkbaar niet voldoende nieuwe gevallen opgeleverd. Dan maar iedereen gratis testen, met besmette teststokjes en een mondkapje verplichten waarvan we weten dat het een averechts effect heeft in de praktijk. Lekker weel nieuwe gevallen, kunnen we het volk verder knechten. Richting islam. iedereen aan de gezichtsbedekkende kleding en mutsjes op. En vrouwen 2 meter achter hun man op straat lopen en eigenlijk nog liever thuisblijven.

rrr
rrr
3 jaren geleden

De producenten van de testen zoals Roche claimen geen specificiteit waardoor de test meettechnisch waardeloos is. De gebruikte testen hebben o.m. een probleem met het onderscheid van covid19 en andere coronavirussen zoals die voor verkoudheid (229E, NL63, HKU1, OC43). Geschat 80%-90% zijn ‘false-positives’, waardoor het aantal covid19-besmettingen wellicht een factor 10 lager ligt.

Back to top button
36
0
We lezen graag je reactie!x