Buitenland

De CIA-Hollywood-operatie in Syrië is mislukt. Krijgt Assad nu de Slobodan Milosevic-behandeling?

Help ons door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Verenigde Naties zijn eigenlijk niets meer dan een schoothondje van de VS. En nu heeft dat schoothondje bekendgemaakt oorlogsmisdaden in Syrië te zullen onderzoeken.

De VN gaat ‘bewijzen verzamelen en analyseren van mensenrechtenschendingen om eerlijke en onafhankelijke strafrechtelijke procedures mogelijk te maken’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hier iets niets eerlijks en onafhankelijks aan, schrijft Kurt Nimmo van de onafhankelijke nieuwssite Newsbud.

Regimeverandering

Als het allemaal eerlijk zou verlopen, dan zouden de Amerikaanse overheid en het Pentagon bovenaan het lijstje van de VN staan, vervolgt hij.

“De VS is verantwoordelijk voor de zogenaamde burgeroorlog in Syrië,” stelt hij. “Het land streeft al op zijn minst sinds 2005 naar regimeverandering.”

“Dat was nog ver voordat de CIA agenten – waarvan de meesten voormalige Libische ‘rebellen’ waren – naar de stad Daraa stuurde om daar onrust te stoken,” klinkt het.

De lokale bewoners wisten niet dat ze deelnamen aan een CIA-Hollywoodproductie, schreef Steven Sahiounie in de American Herald Tribune.

Revolutie

De Libische rebellen die Gaddafi hadden gedood, legden in de Omari-moskee in Daraa een voorraad wapens aan.

De deelname van de lokale Moslimbroederschap, die de Libische terroristen/huurlingen zouden ondersteunen, was een essentieel onderdeel van het CIA-plan, dat werd uitgevoerd vanuit Jordanië, legde Sahiounie uit.

“De CIA-agenten die de Daraa-operatie aanstuurden vanuit hun kantoor in Jordanië hadden genoeg wapens en geld geleverd om een revolutie te ontketenen in Syrië,” zei hij.

“Met genoeg geld en wapens kun je overal ter wereld een revolutie beginnen,” voegde hij toe.

Milosevic

Deze in scène gezette ‘revolutie’ resulteerde in een verwoestende oorlog en de dood van meer dan een half miljoen mensen.

Die zijn volgens de massamedia allemaal vermoord door Assad en zijn regeringsleger.

De opdracht om Assad en andere Syrische functionarissen te vervolgen wegens oorlogsmisdaden is ongetwijfeld gegeven door de VS, aldus Nimmo.

Omdat Assad zijn functie niet vrijwillig zal neerleggen, lijkt de Slobodan Milosevic-behandeling de enige andere optie te zijn.

Geen bewijs

Deze voormalige president van Joegoslavië, dat door de NAVO en VS in stukken werd gehakt, werd opgepakt en in Den Haag berecht wegens oorlogsmisdaden. Hij stierf in gevangenschap.

Nadat Milosevic was gestorven, concludeerde het Internationaal Gerechtshof dat er geen bewijs was dat hem kon linken aan de genocide tijdens de Bosnische oorlog.

Afgelopen week zei de Syrische VN-ambassadeur Bashar Ja’afari nog dat ‘sommige overheden chaos en terrorisme in Syrië hebben gesteund als onderdeel van hun wereldwijde oorlog tegen terrorisme’, die net zo nep is als de chemische aanvallen van de Witte Helmen.

Schoothondje

De ambassadeur zei verder dat de VN niet langer neutraal is en zo gehoorzaam is als een schoothondje.

Hij zei dat de VN alleen reageert op ‘politieke en financiële druk’.

Ondertussen blijven de VS en Israël het Handvest van de VN overtreden door een aanzienlijk deel van het land te bezetten.

Het zijn juist deze twee landen die vervolgd zouden moeten worden wegens oorlogsmisdaden, besluit Nimmo.

Foto: Барвенковский Wikimedia Commons

[Kurt Nimmo]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
krikke
krikke
5 jaren geleden

“een weetje”
wat betekent sahiouni in t arabisch(zionist)

Aradhel
Aradhel
5 jaren geleden

“Geloof mij nou, de VN kan ‘bewijzen verzamelen en analyseren van mensenrechtenschendingen om eerlijke en onafhankelijke strafrechtelijke procedures mogelijk te maken’ tot zij een ons weegt. Schaakgrootmeester Putin heeft deze week wederom de WWIII voorkomen die ze zo graag willen, want bankroet, en ook hier gaat hij weer een stokje voor steken. Hij is de VN en VS steeds een stapje voor, en dat blijft hij doen tot beiden schaakmat staan. Stoppen met angstzaaierij…..

Gladiator
Gladiator
5 jaren geleden

Man man man, ik vraag jullie mensen,

Hoe lang pikken WIJ dit nu verdomme nog met z’n allen!!!!!!!

Amerika is met afstand de allergrootste OORLOGSMISDADIGER aller tijden met in zijn kielzog IsraHel!!

Deze 2 psychopatische landen denken zich elke dag alles te kunnen veroorloven.

En onze MUPPETS in het Haagse rovershol doen net alsof ze ook maar ergens verstand van hebben zoals het aan het gepeupel zwetsen dat het een goede zaak was terroristen Toyota’s kado te doen en wat dies meer zei!!

En dan dat stoïcijnse naast zich neerleggen van elke kritiek op bijv. de dividendbelasting cq de afschaffing daarvan dat is toch niet te geloven.

En het volk alias het gepeupel slikt wederom alles netjes en het enige wat het doet is wat lettertjes plempen middels een toetsenbord op een of ander scherm om vervolgens op te sturen naar een FORUM!

Ik word er gewoon doodziek van om aan te zien wat hier allemaal gebeurd en dat zonder ene slag of stoot.

Daarbij worden we met rasse schreden OMGEVOLKT en zelfs dat laten we gewoon netjes gebeuren.

Dan nog binnenkort de hahahahahahaha verkiezingen voor het EU parlement en zie daar, prutje kwark is weg, auf nie mehr wiedersehen naar een mooi plekkie naast Timmerfrans, die vieze leugenachtige huilebalk.

Niet alleen mijn gal komt hiervan omhoog maar alles wat smerig is, bah bah bah wat een verschrikkelijk lam volk is het hier, maar ja, is natuurlijk begrijpelijk met een hypotheekje van de bank, een autootje van de bank, een keukentje van de bank, een badkamertje van de bank, en nog een 3- of 4tal studerende (voor WAT eigenlijk) kotertjes, en ja, dan zit je natuurlijk in een flink paar boeien en kunt je bek natuurlijk niet opentrekken, want je baantje, en eventueel je hogeropstapje om nog meer te kunnen lenen en zodoende nog een paar BOEIEN erbij te kopen!!

Snapt nu helemaal NIEMAND dit spelletje??????????????

En dat beste medemensen is nu net wat ze in dat vieze vuile smerige rovershol zo verschrikkelijk arrogant maakt en ze het lef geeft om dat met jullie allen te doen WAT ZE OP DIT OGENBLIK aan het doen zijn, namelijk jullie van alles en nog wat door de strot duwen wat jullie met zekerheid en absoluut NIET WILLEN, echter………………………..

Er iets tegen doen ho maar!!

Wat opmerkingen over het volgende keer niet meer op Pietje of Jantje stemmen, net of dat ooit in de geschiedenis van het stemmen ook maar iets heeft veranderd.

Nooit, never……………..

Sorry, maar dit moest ff!!

Gladiator
I’ll never forget

Eelke Piers
Eelke Piers
5 jaren geleden

………Ondertussen blijven de VS en Israël het Handvest van de VN overtreden door een aanzienlijk deel van het land te bezetten.

Welk land? Israël of Syrië?

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x