Mens en DierCorona

Verpleegster verlamd na coronavaccin: ‘Hadden we maar naar jullie geluisterd’

Help ons door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De mediaberichten over het coronavaccin zijn op de keper beschouwd één grote goednieuwsshow. Er worden echter steeds meer bijwerkingen gemeld. Gevoeligheid op de prikplek, spierpijn en hoofdpijn worden het vaakst gemeld als bijwerkingen van het coronavaccin van Pfizer en BioNTech.

Het bijwerkingencentrum Lareb, waar de klachten worden onderzocht, zegt dat bij andere vaccinaties dezelfde klachten optreden. In zes gevallen konden de klachten duiden op een hevige allergische reactie. Volgens het Lareb zijn dergelijke heftige reacties zeldzaam, maar niet uit te sluiten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In België zijn sinds het begin van de vaccinatiecampagne zeven mensen overleden nadat ze het coronavaccin kregen toegediend. Volgens geneesmiddelenagentschap FAGG is er ‘voorlopig nog geen oorzakelijk verband tussen de inenting en het overlijden vastgesteld’. De meeste patiënten hadden onderliggende aandoeningen. Ook zijn in België 14 gevallen van ernstige bijwerkingen gemeld. Het ging om bijwerkingen ‘die beschreven stonden in de bijsluiter’.

Lymfeklieren zetten op als ballonnen

Ook in andere landen reageren sommige mensen heftig op het coronavaccin. Zo schrijft Bart uit Den Bosch vanochtend op Twitter dat zijn Poolse schoonmoeder is opgenomen in het ziekenhuis nadat ze het Pfizer-vaccin had gekregen.

“Ze is verpleegkundige en heeft daarom afgelopen week het vaccin gekregen! De eerste dagen zetten de lymfeklieren onder haar armen op als ballonnen. Haar armen bewegen was te pijnlijk. Later trok er een constante pijnscheut door haar wervelkolom tot onderin haar rug. Ze zei ook last te hebben van haar eierstokken. Die deden zo’n pijn, dat ze het idee had dat ze gingen ontploffen,” schrijft Bart.

Ze kan haar benen niet meer bewegen

“Na dagenlang pijn te hebben gehad, is ze vannacht in elkaar gezakt, omdat ze een acute verlamming aan haar benen had. Ze heeft nog steeds pijn in haar rug, maar haar benen kan ze niet meer bewegen. Ze ligt nu dus in het ziekenhuis. Ze heeft het nemen van het vaccin voor ons verzwegen, want ze weet hoe we erin staan!” vervolgt hij.

“Mijn schoonvader zei: ‘Hadden we maar naar jullie geluisterd’. Ik maak me grote zorgen en mijn vrouw is niet te troosten!”

4.8 55 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christina
Christina
3 jaren geleden

Een genocide… hoelang nog vooraleer iedereen wakker is….

Jean-Marie
Jean-Marie
3 jaren geleden

T’is te crimineel voor woorden.

AnnoNimbus
AnnoNimbus
3 jaren geleden

Ze nam het, en ze vertrouwde.
R.I.P. verpleegkundige, bedankt dat je intentie goed was, en alleen wou helpen. Sorry dat we niet luid en duidelijk genoeg zijn geweest.

Anne
Anne
3 jaren geleden

Triest. Die vaccins zijn niet te vertrouwen. Zo snel in elkaar geflanst. Ze geven niks meer om de gezondheid van de mensen. Dat mag toch nu wel duidelijk zijn. Ze plegen genocide.

Back to top button
90
0
We lezen graag je reactie!x