Spiritueel

5-jarig jongetje vertelt over vorig leven

Help mee door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kleine Ryan vertelt uitgebreid over zijn ontmoeting met Marilyn Monroe en legt uit hoe het er in de jaren dertig in Hollywood aan toe ging.

Zijn moeder Cyndi was er altijd van overtuigd dat reïncarnatie niet bestond, maar is sinds kort helemaal bijgedraaid. Haar zoon beweert dat hij in zijn vorig leven een bekende Hollywoodagent was.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

In het boek Return to Life van de Amerikaanse psychiater Jim B. Tucker staan verhalen van kinderen die zeker weten dat ze gereïncarneerd zijn.

Bibliotheek

Cyndi bracht op een dag boeken over Hollywood uit de bibliotheek mee om erachter te komen of haar zoon zich iets zou kunnen herinneren over zijn vorig leven. Hij herkende de set van Night After Night uit 1932. Hij wees een man aan en zei: “Mama, dit ben ik. Ik heb mezelf gevonden.”

Tucker ontdekte samen met zijn collega’s dat het gaat om Hollywoodagent Marty Martyn, die in Los Angeles woonde en in 1963 aan kanker overleed.

Helderziend

Alle details die Ryan noemt blijken te kloppen. Zo vertelt hij over twee zussen die hij had en Marty had inderdaad twee zussen. Ook de beschrijving die hij geeft van zijn moeder – een vrouw met bruine krullen – klopt precies. Ryan voegde toe dat hij in een ruimte met getallen op de deur is gestorven. Marty overleed in een ziekenhuiskamer.

Ryan blijkt ook helderziend te zijn. Hij wist dat een kind van één van zijn oma’s vlak na de geboorte is overleden, iets waar zelfs Cyndi niets van wist en waar de bewuste oma nooit met haar kleinzoon over heeft gesproken. Als de telefoon gaat weet Ryan van tevoren ook altijd precies te vertellen wie belt.

Bron: HLN.be

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Moet, dit nieuws, in de mainstream media komen.

Redice
Redice
10 jaren geleden

hopelijk is dit niet waar want als je steeds moet weerkeren naar deze zooi dan zou ik liever zonder lichaam blijven en tussen de sterren en universums rondzweven 🙂

Herman de Graaf
Herman de Graaf
10 jaren geleden

Wij zijn zo gefocust op ons lichaam dat we denken dat ons lichaam is wat ons doet leven.
Maar stel nou eens dat onze geest ons leven bepaalt, en dat onze lichamen slechts voertuigen zijn die ons drie dimensionale belevenissen laten ondergaan.
Dan kun je moeilijk spreken van leven en dood.
Eerder van een jas die je aan en uittrekt.
Onze emoties en tastzin is typisch verbonden aan ons lichaam. Dat maakt het ook nuttig af te dalen tot drie dimensionale proporties.
Stel nu eens dat in de spirituele wereld dit onderscheid niet bestaat doch slechts het onderscheid tussen goed en kwaad.
Dan komt je aardse leven in een ander daglicht te staan.
Het maakt ons aardse leven de plaats waar we het subtiele verschil tussen goed en kwaad leren inzien.

pietje
pietje
10 jaren geleden

Kalki dit komt nooit maar dan ook nooit nooit in de gewone media dat snap je toch wel of niet soms !! Dat willen ze toch niet ???

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x