Homepagina » Bewustzijn » De wereld verandert door je voorbeeld, niet door je mening
De wereld verandert door je voorbeeld, niet door je mening

De wereld verandert door je voorbeeld, niet door je mening

Nu de lichtenergie zich uitbreidt, doordringt het alles dat verborgen en in geheimzinnigheid gehuld was. Dit was allemaal onderdeel van het plan. 2013 was het jaar van voorbereiding. 2014 is het jaar van voltooiing.

Jullie hebben zoveel klaargezet, en nu hebben jullie een compleet beeld van wat er gedaan moet worden.

Jullie zijn ontwaakt voor het feit dat jullie niet hulpeloos zijn en jullie weten wat er gedaan moet worden. Alles wat werd gedaan om jullie onder controle te houden moet bekeken worden. Nu kunnen jullie duidelijk zien hoe hun controlesysteem werkt. Ze MOETEN jullie in ANGST houden om zelf te kunnen overleven.

De Cabal doet zijn best om jullie jezelf als slachtoffer te laten voelen: de zogenoemde terreurdreiging, de slechte gezondheid die het directe resultaat is van wat ze doen met jullie voedsel-, water- en luchtvoorziening. Het bewijs hiervoor is overweldigend. Gelukkig worden jullie nu wakker hieromtrent.

Er moeten vragen worden gesteld. Waarom zou je degenen steunen die jullie planeet vernietigen en DE BEVOLKING UITDUNNEN? Help je daarbij? Want ze kunnen het niet doen zonder jullie hulp. Ik wil graag dat je serieus over deze vraag nadenkt. Heb je een zuiver geweten? Kun je je medemens recht in de ogen kijken en eerlijk zeggen dat wat je doet geen schadelijk effect heeft op de mensheid op je planeet? Chemtrails ontstaan niet zomaar. Wie is betrokken bij deze duistere praktijken? Onthoud… jullie betalen ervoor, door jullie belastingen. In feite betalen jullie voor je eigen ondergang. Bedenk welk lijden deze praktijken veroorzaken.

Wanneer jullie je licht delen, openen jullie deuren, zodat anderen kunnen zien en meedoen met wat wij zien als de Lichtfamilie die zich op Aarde vormt. Alle landen ontwaken, komen bijeen. Jullie zien nu dat ras of geloof je niet uitsluit. Het menselijk ras verwijdert alle door mensen gemaakte barrières. De Cabal heeft met succes het verdeel en heersprincipe gebruikt, wat tot nu toe perfect voor ze gewerkt heeft. De ontwaakten kijken nu dwars door al deze methodes heen die jullie onderling verdeelden en in angst en onder controle hielden, en elkaar lieten vermoorden in de ene na de andere oorlog terwijl zij rijk werden door oorlogsbuit. Het zijn altijd dezelfde mensen die profiteren. Dat alleen al zou jullie je moeten doen vragen, waar gaat het eigenlijk echt om?

De propaganda die gebruikt werd om jullie te stimuleren om mee te werken aan oorlog is altijd dezelfde formule, en sommigen trappen er gewoon elke keer in. Wanneer hebben jullie voor het laatst iemand gehoord die de voordelen van vreedzaam samenleven uiteenzette? Vraag eens waarom sommige delen van jullie wereld expres in armoede gehouden worden als er meer dan genoeg is voor iedereen? Wie bepaalde dat sommigen in overvloed leven en anderen nagenoeg verhongeren? Dit kan niet zomaar toevallig zijn, het werd zo gepland. Jullie zijn nu voldoende ontwaakt om zulke zaken aan te pakken en plannen te maken om ervoor te zorgen dat deze kwade praktijken ophouden. Want alle mensen worden als gelijken geboren.

Jullie hebben niets om bang voor te zijn. Jullie zijn in de meerderheid, dus geloof in jezelf. Samen zullen jullie je planeet herbouwen. Jullie zullen ervoor zorgen dat jullie elkaar nooit meer zullen gaan vermoorden in zinloze oorlogen. Jullie zullen je technologie en expertise gaan delen zodat elk land gelijke kansen heeft om een veilige omgeving en bestaansmiddelen voor de bevolking te creëren. Dit zal een Hemel op Aarde scheppen, in plaats van de hel op Aarde die jullie tot op heden hebben ervaren. Denk aan het gevoel iets bereikt te hebben dat je zult krijgen wanneer je om je heen kijkt en overal vrede en liefde ziet. Alles dat verkeerd en kwaadaardig was, voor altijd weg. Hieraan zou je iedere dag moeten denken als je wakker wordt, en dit is waarnaar je moet streven. Samen kunnen jullie dit snel voor elkaar krijgen. De tijd is rijp en alles verlicht jullie pad om dit te kunnen. Samen hebben jullie wat nodig is om dit vreedzaam voor elkaar te krijgen.

Het is goed om te zien dat velen van jullie de keuze hebben gemaakt om niet mee te doen met de Kerstkoopziekte. Jullie gebruiken deze tijd om met familie en vrienden samen te komen en je te verbinden als nooit tevoren. Kerstcadeaus dienen alleen maar om de Cabal rijker te maken en jullie armer. Ze slaan geen enkele truc over om slaven van jullie te maken en ze vinden het leuk als jullie schulden bij hen hebben. Dit houdt jullie op je plaats, een plaats die ze voor jullie hebben ontworpen. Gebruik elke gelegenheid om bij familie en vrienden te zijn, want dit zijn kostbare tijden, en de herinneringen eraan zullen jullie voeden, terwijl jullie doorgaan een betere toekomst voor allen te creëren.

Alles zal spoedig in de openbaarheid komen. Het zal niet mogelijk zijn de waarheid verborgen te houden, omtrent wie jullie zijn en wat jullie werd aangedaan in een poging jullie planeet over te nemen. Op een dag zullen jullie achterover leunen en je afvragen hoe je overleefde om het verhaal te vertellen toen zoveel gedaan werd om te voorkomen dat de waarheid bekend werd. Veel van de veroorzakers van deze toestand zullen jullie planeet verlaten en terugkeren naar waar ze vandaan kwamen. Anderen zullen proberen jullie te misleiden om hen te accepteren. Sommigen zullen waarachtig vergeving vragen, en daar moet serieus over worden nagedacht. Emotie kan niet worden toegestaan zich te mengen in wat het beste is voor de mensheid. Velen van hen kunnen niet op Planeet aarde bestaan wanneer het volledig licht is. Ze zullen ontmaskerd worden, aangezien ze de energie van angst en moorden nodig hebben om op Aarde te kunnen leven. Hun menselijke uiterlijk zal vergaan. Ze zullen vechten om te proberen vast te houden aan wat ze ten koste van jullie vergaard hebben. Jullie moeten verstandig zijn wanneer je met al deze mogelijkheden te maken krijgt, met een kalme geest, vrij van woede. Er moet geen roep zijn tot vergelding aangezien dat jullie naar hun niveau omlaag haalt. Wees waardig en houd de situatie onder controle. Onthoud dat dit is waarop jullie hebben gewacht en naar gestreefd hebben. Beide zijden van het leven zullen hieraan samenwerken, om ervoor te zorgen dat alles vreedzaam gaat.

Jullie zullen in staat zijn de zon weer te zien en er van te genieten, aangezien chemtrails hem niet langer zullen tegenhouden. Dit zal op gezondheidsgebied zoveel voordelen geven, en op energiegebied, want natuurlijk is dat de reden waarom ze het tegenhielden. Jullie hemel zal blauw zijn en opnieuw gevuld met sterren. Alles zal licht zijn. Hoe geweldig is dat! Dit zal de Aarde aanvullen en voorbereiden weer voedsel te produceren op de manier waarop ze dat eerder deed. De Aarde en jullie verbinding ermee kan niet genoeg worden benadrukt. Het werd expres voorkomen dat jullie een echte verbinding hadden met de Aarde. Alles was ontworpen om jullie verbinding te blokkeren: rubberen schoenzolen, vezels in jullie kleren die schadelijk zijn voor je gezondheid en welbevinden. Onthoud slechts dat al het NATUURLIJKE goed is, en wat gefabriceerd is niet, aangezien dat jullie verbinding met de Aarde voorkomt. Blootsvoets op de Aarde lopen is zo heilzaam. Het verbindt je met de energie van Alles Dat Is. Je kunt hulpmiddelen verwerven om een verbinding te maken met de Aarde en deze hebben bewezen te helpen bij ziekte. Alles dat jullie van de energieën van de Aarde heeft gescheiden moet verwijderd worden. Dit kan enige tijd vergen maar houd het alsjeblieft in gedachten.

Degenen die samen moeten werken zullen bijeenkomen. Hun instinct zal ze naar op de juiste tijd naar de juiste plek leiden. Wees niet bang, het Goddelijke Plan werkt zoals het moet. We hebben overal aan gedacht. Niets wordt aan het toeval overgelaten. We weten dat jullie zullen reageren wanneer de oproep komt om bijeen te komen.

Stuur alsjeblieft je helende gedachten en liefde naar iemand die een verschrikkelijke tijd beleeft vanwege de Cabal die probeert te voorkomen dat hij zijn missie uitvoert. De kracht van liefde zal hem bevrijden. Denk alsjeblieft aan hem in deze tijd.

Bron: Montaguekeen.com

Gerelateerd:Vind je dit belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

37 reacties

 1. Prettige kerstdagen!

  0 likes
 2. Salusa twee punt nul dus.

  0 likes
 3. WE… moeten zelf de wereld verbeteren, ‘Aliens’ doen het niet voor ons en verder is er ook geen ‘God’ die dit voor ons doet.

  0 likes
 4. [quote name=”Liquid”]Salusa twee punt nul dus.[/quote]
  Organiseer je een wedstrijdje berichten doorgeven? Of mag dat in vrijheid gebeuren?

  0 likes
 5. wat is er goed aan deze wereld? streven naar perfectie of een soort van Eden kan een grote valkuil zijn!
  allen veel zon en daadkracht toegewenst.

  0 likes
 6. [quote name=”nature”][quote name=”Liquid”]Salusa twee punt nul dus.[/quote]
  Organiseer je een wedstrijdje berichten doorgeven? Of mag dat in vrijheid gebeuren?[/quote]
  Ik geef geen berichten door Nature, dat doet Veronica Keen, namens haar overleden man. Net als Quinsey dat doet (jawel, doet, Quinsey is ook weer terug in het land der channelaars) namens Salusa.
  Ik geef alleen mijn mening en/of commentaar. Dat mag ik vast wel, in vrijheid, doen van jou?

  Ik ga er trouwens van uit dat je wel begrijpt dat ‘twee punt nul’ geen score is maar een versie.

  0 likes
 7. [quote name=”Kalki”]WE… moeten zelf de wereld verbeteren, ‘Aliens’ doen het niet voor ons en verder is er ook geen ‘God’ die dit voor ons doet.[/quote]
  kun je bewijzen dat er geen God is??
  De cabal zelf geloven in God,dus..

  0 likes
 8. samen staan we sterk en nu is het tijd dat we er iets aan doen .
  massaal opkomen voor deze aarde.
  red de aarde !!!!!!!

  0 likes
 9. Mee eens het is niet alleen mediteren maar deel het en praat er over …Gisteren ook bij een zaak was er een man die ook veel wist en mee gemaakt had kijk en dit is toch leuk dan heb je toch een goed gevoel dat er mensen vlak bij je ook wakker zijn .En als ze klagen ook vertel ik ook wat ik weet veel zijn geschok kunnen het niet zo maar bevatten en begrijpelijk ook .

  0 likes
 10. [quote name=”viviane”]samen staan we sterk en nu is het tijd dat we er iets aan doen .
  massaal opkomen voor deze aarde.
  red de aarde !!!!!!![/quote]

  De aarde heeft geen hulp nodig.

  0 likes
 11. de prachtige natuur mogen we niet langer vertrappen. de blauwe knikker waarop wij leven verdient onze liefde en dienstbaarheid. gedrag en intentie kunnen wonderen verrichten. waar wachten we nog op

  0 likes
 12. [quote name=”little rascal”][quote name=”viviane”]samen staan we sterk en nu is het tijd dat we er iets aan doen .
  massaal opkomen voor deze aarde.
  red de aarde !!!!!!![/quote]

  De aarde heeft geen hulp nodig.[/quote]

  Klopt de aarde heeft zich altijd door allerlei tijden heen geslagen.

  0 likes
 13. Mensen.
  Er zijn mensen die hier alleen maar afkraken en vuil commentaar leveren.

  Lees het dan gewoon niet!!
  Heb je niets anders te doen dan anderen afzeiken?

  Wie is hier nou zielig….Leer ervan en lees dat wat u interesseert.

  Verder ben je welkom hoor, iedereen zal eens, op zijn tijd, zijn weg vinden..

  0 likes
 14. Kiezen voor het licht,

  Heel veel hebben we door de jaren heen uit handen gegeven,
  En daaraan heeft een aantal duisteren plezier en voordeel kunnen beleven,
  willens en wetens veroorzaakten ze op aarde een ware hel,
  de kosmos oordeelt hierin niet, dat doen zij uiteindelijk zelf wel.

  Blijven geloven in het goede werd bijna onmogelijk gemaakt,
  Nu is meer dan duidelijk dat hun tijd op moeder aarde bijna opraakt;
  Wat bij de duisteren niet voor mogelijk werd gehouden is heel dichtbij;
  Want voor terugkeer naar het licht vormen mensen op aarde een gigantische rij;

  Eindelijk ….wordt steeds duidelijker welke plannen werden gesmeed,
  De aardbewoners hebben nu wel degelijk in de gaten hoe dit heet,
  Onrecht werd ons aangedaan, maar net als de kosmos oordelen wij niet,
  Vol vertrouwen kiezen wij en moeder aarde voor het licht; nu en in het verschiet….

  Samen verder, op onze weg terug naar het Licht!

  0 likes
 15. [quote name=”little rascal”][quote name=”viviane”]samen staan we sterk en nu is het tijd dat we er iets aan doen .
  massaal opkomen voor deze aarde.
  red de aarde !!!!!!![/quote]

  De aarde heeft geen hulp nodig.[/quote]

  Little rascal, van welke planeet kom jij? Ik denk n.l. niet van de onze, zo te lezen…

  0 likes
 16. [quote name=”Aardebewoner”][quote name=”little rascal”][quote name=”viviane”]samen staan we sterk en nu is het tijd dat we er iets aan doen .
  massaal opkomen voor deze aarde.
  red de aarde !!!!!!![/quote]

  De aarde heeft geen hulp nodig.[/quote]

  Klopt de aarde heeft zich altijd door allerlei tijden heen geslagen.[/quote]

  Dat klopt maar met deze ronde is het net even iets anders gesteld met de aarde. Niet eerder waren er chemische wapens, kernproeven, kernrampen enz. en óók niet eerder werd de aardbol zó uitgemolken. In plaats van dat de mensen de aarde zó hard nodig hebben om te leven, heeft de aarde nu de mensen héél hard nodig om SAMEN TE OVERLEVEN…

  0 likes
 17. Klinkt als….. “Salusa” …..zeker gereïncarneerd…………………?

  0 likes
 18. Leuk hoor, maar ik geloof dat optimisme helemaal niet en dat het de mensheid nog serieus wat kan schelen als ze hiervoor iets van hun hoop in dit leven (die van valse zekerheden) vrijwillig zouden moeten inleveren.. niet omdat ze niet anders zouden willen , maar omdat ze niet bij machte lijken de controle uit handen te geven aan heb die zich al wel tot overgave aan het heilige in zich bereid hebben . Dit artikel en zoo vele anderen, weerspiegelen niet de (werkelijke) blokkades , het zijn dagdromen waarbij het zich laat zien dat niet wij eens duidelijk toegesproken worden , hoewel dat wel zo schijnt, maar iemand ons iets uitlegt waar we op deze manier uitgelegd, infeite toch helemaal niks tegen kunnen doen .. ja protesteren , man wat heb je daar nou aan !, kijk eens naar het midden oosten , tjonge wat een revolutie !!! En dit komt voornamelijk omdat we het oude denken slechts willen omzetten naar “onze” inzichten.. die in wezen net zo schadelijk zijn als welke nu de machthebbers bereikten.

  Ik heb dit niveau even omhoog getrokken , maar ja, we kunnen ook net zo eenvoudig weer snel wegkijken toch ?

  0 likes
 19. Er zijn bij deze machts revoluties altijd jongeren die geweld verkiezen boven de macht van de rede, aan die jongeren met of zonder geweer zeg ik, ik scheid jullie uit om nooit meer door mij en mede lotsgenoten geaccepteerd te worden.

  De vraag is dan , als we zoveel risicos creeren , waar moeten ik me dan op richten om het goede te doen? Er is maar 1 mogelijkheid over, in de naam van Hem alle slechtheid overwinnen door het goede , dwz deze samenleving (niet de oude structuur)te optimaliseren, dat moet jullie doel zijn , en dan is strijd slechts een blootlegging van begeerte tussen de lagere klasse , en zij die van boven tot vrije vriendschappen werden geroepen . Goede passie zal vrijheid inhouden, die niemand schaden mag, al het andere verzoekt het kwaad in de andere levende wezens.

  0 likes
 20. En ik heb mijn steentje al bijgedragen voor een mooiere wereld:

  http://www.een.be/programmas/koppen/chemtrails-complot-of-niet

  Heb wel het één en het ander mogen uitleggen bij mijn werkgever 😉

  Geniet ervan!

  0 likes
 21. Zodra ik `jullie´ lees, haak ik af.
  Prettige feestdagen!

  0 likes
 22. [quote name=”Marc”]En ik heb mijn steentje al bijgedragen voor een mooiere wereld:

  http://www.een.be/programmas/koppen/chemtrails-complot-of-niet

  Heb wel het één en het ander mogen uitleggen bij mijn werkgever 😉

  Geniet ervan![/quote]
  Dankjewel Marc, dat er nog veel mensen mogen volgen! Kerstgroet

  0 likes
 23. [quote name=”I am”]Mensen.
  Er zijn mensen die hier alleen maar afkraken en vuil commentaar leveren.

  Lees het dan gewoon niet!!
  Heb je niets anders te doen dan anderen afzeiken?

  Wie is hier nou zielig….Leer ervan en lees dat wat u interesseert.

  Verder ben je welkom hoor, iedereen zal eens, op zijn tijd, zijn weg vinden..[/quote]
  Nou zeg… ‘afkraken, vuil commentaar, afzeiken, zielig’…..
  Ik heb niks van die trend gelezen in de commentaren, behalve dan misschien in die van jou. Overdrijf je misschien niet een heel klein beetje?

  Maar, iedereen is verder welkom volgens jou, mits we maar meepraten in de strekking van het artikel.. Gelukkig maar. 😉

  0 likes
 24. Speciaal om de belachelijke titel van dit artikel uit het water te schieten,

  Watch your thoughts, for they become words. Watch your words, for they become actions. Watch your actions, for they become habits. Watch your habits, for they become your character. And watch your character, for it becomes your destiny. What we think, we become.

  Een hele grote vrouw heeft dit ooit gezegd, een vrouw met een visie een vrouw met een MENING, een vrouw die vervolgens die mening aan het werk zetten en een heel eiland van de armoe heeft gered. Een vrouw die nu regelmatig zwart wordt gemaakt, verzwijgent dtat zij het was die de boel heeft omgekeerd, gered van de idealistische beelden die het land ten gronde aan het richten waren. Een vrouw wiens visie altijd een voorbeeld is geweest voor mij!

  nog een dan;

  Disciplining yourself to do what you know is right and important, although difficult, is the highroad to pride, self-esteem, and personal satisfaction.

  En één van mijn favoriete, welke ik telkens weer voor mij haal wanneer een anders denkende zich weer eens laat gaan;
  I always cheer up immensely if an attack is particularly wounding because I think, well, if they attack one personally, it means they have not a single (political) argument left.

  Als je deze vrouw hebt bestudderd, danlach je om vele anderen. Zij had een Idee een MENING en vervolgens voegde zij daad bij het woord, het mooie was, dat in het merendeel waarin zij een mening had en later de daad bij voegde de uitkomst haar alle gelijk van de wereld gaf!

  Alles begint bij gedachten, vervolgens een mening en daarna de daad. Zonder gedachten geen mening, zonder mening geen daad, of je bent een papagaai!, die iets doet omdat anderen het denken voor je hebben gedaan! Iets dat de laatste jaren bij veel activisten het geval is.

  0 likes
 25. [quote name=”Kok11″]wat is er goed aan deze wereld? streven naar perfectie of een soort van Eden kan een grote valkuil zijn!
  allen veel zon en daadkracht toegewenst.[/quote]
  Het hof van Eden leide juist naar problemen. Het wegkijken van zelfverantwoordelijkheid, wat leidde tot de welbekende gevolgen.

  0 likes
 26. [quote name=”Aardebewoner”][quote name=”little rascal”][quote name=”viviane”]samen staan we sterk en nu is het tijd dat we er iets aan doen .
  massaal opkomen voor deze aarde.
  red de aarde !!!!!!![/quote]

  De aarde heeft geen hulp nodig.[/quote]

  Klopt de aarde heeft zich altijd door allerlei tijden heen geslagen.[/quote]
  Ook door allerlei extreme gebeurtenissen die de huidige tijd met haar miniscule gebeurtenissen als iets nietvoorstellend laten lijken. Je moet zaken echter wel in haar totaliteit zien, wanneer je dat doet, dan wordt je vanzelf vrolijk van zoveel onzin over hoe de mens bijvoorbeeld de aarde vernietigt, zeker als je dara feiten tegenover zet als een groenere planeet de laatste 20 jaar, minder woestijnen, minder droogte een temepratuur die perfect is voor het voeden van de populatie al zou die vervijfvoudigen, iets dat niet gebeurd en niet gaat gebeuren. http://www.youtube.com/watch?v=ouibKgFHoxA

  0 likes
 27. [quote name=”Marc”]En ik heb mijn steentje al bijgedragen voor een mooiere wereld:

  http://www.een.be/programmas/koppen/chemtrails-complot-of-niet

  Heb wel het één en het ander mogen uitleggen bij mijn werkgever 😉

  Geniet ervan![/quote]

  Wel spijtig dat het niet ècht over al dan niet bestaan van chemtrails ging. Eerder over hoe intelligente mensen in die onzin kunnen geloven.
  Niet dat ik het onzin vind. Maar dat was de boodschap die het programma uitdroeg.

  0 likes
 28. @#20 Marc: Nou je mag mij wel even uitleggen hoe je bijdraagt. Sorry, maar wat een slecht filmpje zeg.

  0 likes
 29. bitter weinig mensen gezien die niet meededen aan de kerstinkopen. Dus wat men in die lap tekst schrijft klopt al niet of worden er statistieken bijgehouden door de schrijver? In ieder geval!, dit klinkt inderdaad als een salusa verhaal, 2.0.

  0 likes
 30. [quote name=”Artist”]@#20 Marc: Nou je mag mij wel even uitleggen hoe je bijdraagt. Sorry, maar wat een slecht filmpje zeg.[/quote]
  Waarom zo slecht,omdat de waarheid vertelt?
  je kunt beter bij Graancirkels filmpjes.

  0 likes
 31. [quote name=”M. Brandenburg”]

  Alles begint bij gedachten, vervolgens een mening en daarna de daad. Zonder gedachten geen mening, zonder mening geen daad, of je bent een papagaai!, die iets doet omdat anderen het denken voor je hebben gedaan! Iets dat de laatste jaren bij veel activisten het geval is.[/quote]

  Ik zou die volgorde niet altijd of misschien wel helemaal niet willen verdedigen. Want het is toch dat we zeer veel doen of laten waarin we slechts geleid worden zonder bewuste overweging, en daar hoef je geen energie in te steken , omdat .. je innerlijk op het grotere plaatje let.. dat van een gelukkig leven… wat niet altijd perfect synchroon met de heersende chaos loopt (de door mensen bedachte en geaccepteerde systemen ) maar dan word je ook wel aan het denken gezet want je zoekt antwoorden daarop.. Denken is geen voorwaarde om gelukkig te zijn .. ik zou bijna willen zeggen , heeft het wat goeds opgeleverd ?

  Gedachten ordenen, laten ons haar vrucht accepteren en breken de weg weer af omdat we de wortel waaruit die bron begon vergaten. De rede hiervoor is de grote vraag te “”beantwoorden”” wat is hierin goed en wat verleid jouw tot kwaadaardig denken. Hierover kunnen we nog een hele discussie voeren maar je voelt waar dit naartoe gaat, hoe overwinnen we de shit , aldus met welke Geest willen we het leven vieren .

  0 likes
 32. @#30 kenn: Het feit dat jij een 14 minuten durend filmpje al als waarheid aanneemt, zegt eigenlijk al genoeg.

  0 likes
 33. [quote name=”Aequus”][quote name=”little rascal”][quote name=”viviane”]samen staan we sterk en nu is het tijd dat we er iets aan doen .
  massaal opkomen voor deze aarde.
  red de aarde !!!!!!![/quote]

  De aarde heeft geen hulp nodig.[/quote]

  Little rascal, van welke planeet kom jij? Ik denk n.l. niet van de onze, zo te lezen…[/quote]
  Haha sorry kerel geboren in Fryslan, maar tja als je geeen inhoudelijke argumenten naar voren brengt dan maar op de man spelen… nanoo nanoo

  0 likes
 34. [quote name=”k”]bitter weinig mensen gezien die niet meededen aan de kerstinkopen. Dus wat men in die lap tekst schrijft klopt al niet of worden er statistieken bijgehouden door de schrijver? In ieder geval!, dit klinkt inderdaad als een salusa verhaal, 2.0.[/quote]

  Ik heb niet meegedaan aan die zogenaamde kerstinkopen ,eet wat ik normaal eet en doe dat al jaaaaren, ook geen boom en andere versierselen,vertik het om mee te gaan in deze hype elk jaar.Dus vanochtend gewoon weer een boterham pindakaas op 🙂
  relaxed hoor kan het iedereen aanbevelen.

  0 likes
 35. [quote name=”little rascal”][quote name=”Aequus”][quote name=”little rascal”][quote name=”viviane”]samen staan we sterk en nu is het tijd dat we er iets aan doen .
  massaal opkomen voor deze aarde.
  red de aarde !!!!!!![/quote]

  De aarde heeft geen hulp nodig.[/quote]

  Little rascal, van welke planeet kom jij? Ik denk n.l. niet van de onze, zo te lezen…[/quote]
  Haha sorry kerel geboren in Fryslan, maar tja als je geeen inhoudelijke argumenten naar voren brengt dan maar op de man spelen… nanoo nanoo[/quote]

  ‘Geen inhoudelijke argumenten’ Sorry, zie jij zelf niet wat er met de aarde en de mensheid aan het gebeuren is, dat hoeft niet met argumenten bevestigd en onderbouwd nog te worden. Dat laat moeder natuur iedereen al aan iedereen zien. p.s. En wie ik ben en waar ik woon heeft in deze nergens iets mee te maken maar zorg wel voortaan eerst om iets zeker te weten, dan de invulling zelf te gaan maken en kom op ‘nanoo nanoo’ zegt tóch écht iets meer over jou als over mij 😉

  0 likes
 36. [quote name=”Aequus”]

  ‘Geen inhoudelijke argumenten’ Sorry, zie jij zelf niet wat er met de aarde en de mensheid aan het gebeuren is, dat hoeft niet met argumenten bevestigd en onderbouwd nog te worden. [/quote]
  1) Je reageerde met “Little rascal, van welke planeet kom jij? Ik denk n.l. niet van de onze, zo te lezen…” inderdaad geen inhoudelijke argumenten…

  2) Wat er nu met de aarde en mensheid aan het gebeuren is, is niets meer dan die zelfde mensheid er een gigantische teringzooi van heeft gemaakt, bewust EN onbewust. Voor mij is het duidelijke dat de wereld in brand staat.

  [quote name=”Aequus”]Dat laat moeder natuur iedereen al aan iedereen zien.[/quote] Inderdaad. Moeder natuur laat zien dat ze last heeft van die mensheid en net zoals een menselijk lichaam een verdediging heeft ten aanzien van ongewenste gastheren heeft het universum dat ook voor onze moeder aarde.
  Dat daarbij een groot deel van de mensheid het loodje gaat leggen, dat hoor er nu eenmaal bij. Na ons humanity v.10 misschien??

  [quote name=”Aequus”]p.s. En wie ik ben en waar ik woon heeft in deze nergens iets mee te maken maar zorg wel voortaan eerst om iets zeker te weten, dan de invulling zelf te gaan maken [/quote]
  pot ,kettle black zie jouw antwoord #16
  “..heeft de aarde nu de mensen héél hard nodig om SAMEN TE OVERLEVEN”
  Over aanmames gesproken 😀

  [quote name=”Aequus”]en kom op ‘nanoo nanoo’ zegt tóch écht iets meer over jou als over mij ;)[/quote]

  Tuurlijk zegt dat iets over mij. Ik heb nog steeds humor in deze hel en wat belangrijker is, vertrouwen in het universum.

  0 likes
 37. [quote name=”365Y”][quote name=”M. Brandenburg”]

  Alles begint bij gedachten, vervolgens een mening en daarna de daad. Zonder gedachten geen mening, zonder mening geen daad, of je bent een papagaai!, die iets doet omdat anderen het denken voor je hebben gedaan! Iets dat de laatste jaren bij veel activisten het geval is.[/quote]

  Ik zou die volgorde niet altijd of misschien wel helemaal niet willen verdedigen. Want het is toch dat we zeer veel doen of laten waarin we slechts geleid worden zonder bewuste overweging, en daar hoef je geen energie in te steken , omdat .. je innerlijk op het grotere plaatje let.. dat van een gelukkig leven… wat niet altijd perfect synchroon met de heersende chaos loopt (de door mensen bedachte en geaccepteerde systemen ) maar dan word je ook wel aan het denken gezet want je zoekt antwoorden daarop.. Denken is geen voorwaarde om gelukkig te zijn .. ik zou bijna willen zeggen , heeft het wat goeds opgeleverd ?

  Gedachten ordenen, laten ons haar vrucht accepteren en breken de weg weer af omdat we de wortel waaruit die bron begon vergaten. De rede hiervoor is de grote vraag te “”beantwoorden”” wat is hierin goed en wat verleid jouw tot kwaadaardig denken. Hierover kunnen we nog een hele discussie voeren maar je voelt waar dit naartoe gaat, hoe overwinnen we de shit , aldus met welke Geest willen we het leven vieren .[/quote]
  idd energie is energie !dat valt niet te manipuleren,het is vaak jammer dat vaak de negatieven dingen aandacht krijgen !daar voed je het alleen maar mee en iedereen er maar op in gaat om beter te weten..het mooie van ,als je dingen mag gaan zien dat er altijd weer een groter iets is..ieder trilt op zijn eigen frequentie,je kan je niet op iets vastpinnen !dat is gevaarlijk en je komt niet verder…x

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

euro-2976515_1280

Dit is het beste voornemen voor 2018

Het nieuwe jaar ingaan, gaat altijd gepaard met goede ...

Mysterieuze streep van lichtjes aan Nederlandse hemel leidt tot talloze UFO-meldingen

Mysterieuze streep van lichtjes aan Nederlandse hemel leidt tot talloze UFO-meldingen

In de nacht van vrijdag op zaterdag ...

UFO's en aliens zijn antropologen uit de toekomst. Amerikaanse professor baart opzien

UFO’s en aliens zijn antropologen uit de toekomst. Amerikaanse professor baart opzien

Natuurkundigen kregen het onlangs voor elkaar om ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.