Mens en Dier

5 vragen aan ‘ongelofelijk hypocriete’ VVD-burgemeester Van Zanen over de klimaatprotesten

Help mee door deze info met anderen op je social netwerk te delen!

Burgemeester van Den Haag Jan van Zanen heeft gezegd dat hij zich ‘grote zorgen’ maakt over de blokkades van de A12 in Den Haag die voor de komende werkdagen zijn aangekondigd.

Extinction Rebellion heeft aangekondigd vanaf afgelopen zaterdag elke dag rond het middaguur de snelweg te gaan blokkeren. De actiegroep wil dat de overheid ‘subsidies’ aan de fossiele industrie stopzet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hoe anders ging het tijdens de coronaprotesten, toen er ‘gewoon’ een noodverordening werd afgekondigd en betogers met geweld Amsterdam of Den Haag werden uitgeknuppeld.

Hoe anders ging het tijdens de boerenprotesten, waarbij boeren ‘gewoon’ werden tegengehouden door de politie of zelfs het leger.

Vijf vragen

Neuroloog Jan Bonte heeft vijf vragen voorgelegd aan de VVD-burgemeester.

Zijn eerste vraag gaat over het waterkanon. “Is het waterkanon kapot? Was het een koopje bij de kringloopwinkel? Lage waterstand?”

De tweede vraag gaat over de ME. “Nog steeds met vakantie? Of zitten ze aan hun CO2-quotum door de inzet tijdens de coronacrisis. Of lopen ze nog steeds bij de fysiotherapie wegens blessures aan schouders en polsen?”

De derde vraag heeft betrekking op het leger. “Zit het in zijn geheel in Polen? Hongarije? Geen vrachtwagen meer beschikbaar? Zelfs geen shovel?”

Vraag 4: “Hoe zit het ook al weer met de wet? Die moet toch nageleefd worden volgens u? Tenminste, coronademonstranten en boeren moesten dat volgens u wel. Maar tomatensoepwerpers en geestelijk labiele tafel- en asfaltplakkers hoeven dat niet?”

En tot slot vraag 5: “Wil de marechaussee u niet helpen? Een paar pantserwagentjes? Moet toch niet zo moeilijk zijn, toch?”

Schandalig

Bonte vindt het mooi om te zien hoe Van Zanen volledig meegaat in de morele degeneratie van de VVD. Hij noemt hem een ‘ongelofelijk hypocriete Leo de Papierplakker’.

Joey Rademaker, fractievoorzitter van BVNL in Haarlem, vindt het schandalig om te zien hoe de overheid bij sommige demonstraties bijna alles lijkt te faciliteren voor de ‘bevoorrechte demonstranten’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

‘Normale’ taferelen

“Het is bijna pijnlijk om dit te vergelijken met de coronaprotesten van twee jaar geleden,” aldus Rademaker.

Onafhankelijk energieadviseur Simone Juffermans merkt op: “Waterkanonnen met volle straal, busjes die de menigte inreden en de inzet van Romeo’s waren hele ‘normale’ taferelen in Den Haag en Amsterdam. Veel van de medeburgers die nu een snelweg blokkeren vonden dit oké en het mocht zelfs nog harder. Deze zelfde medeburgers klagen nu over ‘geweld’ dat de politie tegen hen zou gebruiken. Het vleugje water en een paar zachte tikjes?”

4.9 189 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sophie
Sophie
7 maanden geleden

Het leger inzetten of/en traangas gebruiken.
Die idioten oppakken en 7 dagen lang laten werken van de vroege morgen tot de late avond.
Dat zal ze opknappen.
en…. alle economische schade op ze verhalen. Dat betekent: geen salaris tot alles betaald is.
Wat een debiel land!

klaas
klaas
7 maanden geleden

Wat gaan we er tegen doen? Zij doen het met dezelfde vraag: “Wat ga je er tegen doen? Nou simpel, tot nu helemaal niets en dat is het aanmoedigen van hun daden. Zij kunnen gewoon doen wat ze willen omdat er toch geen tegenactie is. Zo gaat het al honderden jaren. Totdat……

Rinus
Rinus
7 maanden geleden

Had je wat anders verwacht van deze WEF lakeien? Dit soort mensen hebben Nederland verkocht aan het WEF, niet voor geld maar in de hoop dat ze een mooi baantje krijgen en de WEF plannen voor hun niet gelden.

tray de pum
tray de pum
7 maanden geleden

In mijn ogen laat je dit toe,ze zeggen iedere dag retour te komen,nou dan zet je de ME in,zodat ze de weg niet opkunnen, denk dat die trut Christien vd Wal ,wel zal soppen ,wat een walgelijke hoogst irritante slappe vertoning! Bovendien lijkt die van Zanen met zijn kitsch-kettinkkie om ,wel een weke dragqueen,bah,bah,bah

Back to top button
94
0
We lezen graag je reactie!x