Binnenland

Tjeerd de Groot maakt ON!-verslaggever uit voor ‘fascist’: ‘Met de dag wordt de haat van D66 manifester’

Help mee door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!

Tweede Kamerlid Tjeerd de Groot (D66) heeft ON!-verslaggever Jonathan Krispijn uitgemaakt voor ‘fascist’. Hij ging verhaal halen.

“U noemt mij een fascist. Letterlijk, in mijn gezicht. Terwijl u mensen aan het rondleiden bent. Wat is dat voor gedrag, heer De Groot?” vroeg Krispijn. Hij werd straal genegeerd. “Ik mag hopen dat er nog een excuus komt, want dit is onacceptabel,” zei presentatrice van Ongehoord Nieuws Raisa Blommestijn.

Het incident maakt veel los. “D66 radicaliseert met de minuut,” reageert Jan Roos. Hij vraagt of de Nederlandse Vereniging van Journalisten al gereageerd heeft.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Zou de premier het afkeuren

Journalist Joost Niemoller voegt toe: “Een Kamerlid dat in de wandelgangen een journalist van een omroep uitscheldt voor fascist en dan hard wegloopt. De journalist die verhaal wil halen en het Kamerlid dat daarop laf wegrent. Nee, dat is niet Peru, of Oekraïne. Dat is Nederland.”

“Zou de premier het afkeuren dat hier een journalist schaamteloos wordt uitgescholden voor ‘fascist’? Of geldt alleen voor de karteljournalisten van de mainstream media dat ze niet in diskrediet mogen worden gebracht? De vraag stellen is haar beantwoorden,” twittert FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren.

Het Haagse raadslid Ralf Sluijs vraagt zich af: “Benieuwd of de premier en het kabinet dit ook gaan veroordelen.”

Werkelijk ongelofelijk

Forum voor Democratie gaat Kamervragen stellen aan minister van Justitie Yesilgöz en Rutte. “D66 staat altijd vooraan om legitieme kritiek op de pers te veroordelen, maar demoniseert nu zelf journalisten,” aldus de partij.

PVV-Kamerlid Harm Beertema schrijft: “Een regeringspartij die een journalist op camera voor fascist uitscheldt. Met de dag wordt de frustratie, de lelijke haat en agressie van D66 manifester. Er zit geen rem meer op. Hoe ziet D66 de volgende stap op haar escalatieladder?”

“Werkelijk ongelofelijk. Ongehoord. D66 laat haar onwaardige kant maar weer eens zien,” stelt gemeenteraadslid Tom de Nooijer.

4.9 106 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
149 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mattie
Mattie
1 maand geleden

Hij heeft al soort excuses gemaakt op Twitter

nou en!
nou en!
1 maand geleden

demontage 666 op z,n best!!

Maurice de vrije man
Maurice de vrije man
1 maand geleden

Liever een fascist dan een landverrader!
LANDVERRADER

Sjef
Sjef
1 maand geleden

Mensen mensen toch, dit is olie op het vuur. De veenbrand woedt door het hele land, en ik wacht op het vuur dat dit verder ontsteekt. Veenbranden kennen vele gasvormen. Komme goe.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

149
0
We lezen graag je reactie!x