Buitenland

Het is pure diefstal. De Europese Centrale Bank berooft haar burgers. Europarlementariër zegt waar het op staat

Help anderen door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ursula von der Leyen, de nieuwe voorzitter van de Europese Commissie, wil een EU-klimaatwet om Europa in 2050 ‘klimaatneutraal’ te maken.

Daarnaast dreigt met de komst van Christine Lagarde als nieuwe directeur van de Europese Centrale Bank de komst van negatieve rente.

“Dat is pure diefstal,” zegt FvD-Europarlementariër Derk Jan Eppink. “De ECB berooft haar burgers. Het wordt tijd dat burgers dat beseffen.”

Voor de bijl

De kosten van het beleid worden verhaald op de Nederlandse burgers. De middenklasse gaat voor de bijl, schrijft Eppink.

De stijgende lastendruk is politiek mensenwerk, merkt hij op: “Made in Brussels.”

In de komende begrotingsperiode gaan in de EU, en dus ook in Nederland, de klimaatuitgaven fors omhoog.

Begin

De Nederlandse klimaatwet gaat ons honderden miljarden kosten, stelt Eppink, toevoegende dat dit precies de reden is waarom de lastendruk stijgt.

“En dan staan we nog maar aan het begin,” zegt hij.

Daklozen

Door het beleid van de ECB, die in totaal liefst 2650 miljard euro aan schulden heeft opgekocht, schieten prijzen op de huizenmarkt de lucht in.

Als gevolg hiervan kunnen starters geen woning vinden, is huren in de stad vrijwel onmogelijk geworden en is het aantal daklozen in 10 jaar tijd verdubbeld, stelt Eppink vast.

[Forum voor Democratie]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
René
René
3 jaren geleden

Niet alleen de middenklasse gaat voor de bijl hoor, 95% van de bevolking wacht dit lot.
Juist door die “klasse indeling” laat het volk zich door verdeel en heers tactieken misleiden.

IIS
IIS
3 jaren geleden

Christine Lagarde werd door de Rothschilds uit het niets gepresenteerd en moet EU afmaken. Hier is geen democratisch gekozen bankpresident gekozen, maar een letterlijk door de burgers van Europa hun strot gedrukt lijk.

Ik heb het onderzoeksrapport van het IMF gelezen waar Lagarde leider was en dat rapport dient door de EU te worden gevolgd en maakt duidelijk dat onder de macht van de Rothschilds Europa finaal afgebroken dient te worden op elk financieel vlak.

Anders gezegd: satan is geland en helemaal van god los. Satan kan zich komende jaren compleet uitleven in europa en niemand zal de satanisten kunnen of willen stoppen…. Omdat de Rothschilds o.a. via Epstein rechters, politici en Royals chantabel hebben gemaakt door ze bijna letterlijk boven op kinderen te leggen of misschien zelfs kinderen ritueel te laten ombrengen en hebben nu dus vrij baan in Europa. Er zal genoeg foto- en video-materiaal aanwezig zijn waarop de meest grote vunzigheid staat met de heren en dames uit hogere EU regionen en zijn daarmee gewillige marionetten gemaakt van de Rothschilds. Het is erger dan men zich kan voorstellen en gaat voirbij grenzen wasr zelfs het grootste en smerigste beest nog niet zou durven gaan.

Iedereen mag zich voor de komende jaren schrap gaan zetten, er kan werkelijk van alles plaatsvinden wat nimmer eerder heeft plaatsgevonden. De crisissituaties uit het verleden, WOII en alle andere bestiale oorlogen waren nog maar spel vergeleken bij wat gaat komen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het zal gebeuren.

Het enige wat ons kan redden is een militaire coup pleging richting ECB in Frankfurt en richting politiek Brussel. Maar zal een utopie zijn, want militairen zijn de simpele gehorige idioten van de Rothschilds en de burgers brengen liever elkaar om dan op te staan tegen de zionisten en de pseude joden.

Wat gaat komen zal ieders voorstelling vermogen te boven gaan.

dna
dna
3 jaren geleden

Ze doen dit al eeuwen. Ruïnes laten ze achter, nadat ze alles hebben leeggezogen!

Pjoter
Pjoter
3 jaren geleden

@ IIS
Klopt de Kerken zijn er een onderdeel van en hebben ons bedondert etc.
NEE HEB JE! JA KUN JE KRIJGEN!
https://www.youtube.com/watch?v=GOLRjJbeHak
Slechts 10 minuten en 20 seconden.

Het beste toegewenst

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

17
0
We lezen graag je reactie!x