Homepagina » Buitenland » Het is pure diefstal. De Europese Centrale Bank berooft haar burgers. Europarlementariër zegt waar het op staat
Het is pure diefstal. De Europese Centrale Bank berooft haar burgers. Europarlementariër zegt waar het op staat

Het is pure diefstal. De Europese Centrale Bank berooft haar burgers. Europarlementariër zegt waar het op staat

Ursula von der Leyen, de nieuwe voorzitter van de Europese Commissie, wil een EU-klimaatwet om Europa in 2050 ‘klimaatneutraal’ te maken.

Daarnaast dreigt met de komst van Christine Lagarde als nieuwe directeur van de Europese Centrale Bank de komst van negatieve rente.

“Dat is pure diefstal,” zegt FvD-Europarlementariër Derk Jan Eppink. “De ECB berooft haar burgers. Het wordt tijd dat burgers dat beseffen.”

Voor de bijl

De kosten van het beleid worden verhaald op de Nederlandse burgers. De middenklasse gaat voor de bijl, schrijft Eppink.

De stijgende lastendruk is politiek mensenwerk, merkt hij op: “Made in Brussels.”

In de komende begrotingsperiode gaan in de EU, en dus ook in Nederland, de klimaatuitgaven fors omhoog.

Begin

De Nederlandse klimaatwet gaat ons honderden miljarden kosten, stelt Eppink, toevoegende dat dit precies de reden is waarom de lastendruk stijgt.

“En dan staan we nog maar aan het begin,” zegt hij.

Daklozen

Door het beleid van de ECB, die in totaal liefst 2650 miljard euro aan schulden heeft opgekocht, schieten prijzen op de huizenmarkt de lucht in.

Als gevolg hiervan kunnen starters geen woning vinden, is huren in de stad vrijwel onmogelijk geworden en is het aantal daklozen in 10 jaar tijd verdubbeld, stelt Eppink vast.

[Forum voor Democratie]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
René
René
1 jaar geleden

Niet alleen de middenklasse gaat voor de bijl hoor, 95% van de bevolking wacht dit lot.
Juist door die “klasse indeling” laat het volk zich door verdeel en heers tactieken misleiden.

IIS
IIS
1 jaar geleden

Christine Lagarde werd door de Rothschilds uit het niets gepresenteerd en moet EU afmaken. Hier is geen democratisch gekozen bankpresident gekozen, maar een letterlijk door de burgers van Europa hun strot gedrukt lijk.

Ik heb het onderzoeksrapport van het IMF gelezen waar Lagarde leider was en dat rapport dient door de EU te worden gevolgd en maakt duidelijk dat onder de macht van de Rothschilds Europa finaal afgebroken dient te worden op elk financieel vlak.

Anders gezegd: satan is geland en helemaal van god los. Satan kan zich komende jaren compleet uitleven in europa en niemand zal de satanisten kunnen of willen stoppen…. Omdat de Rothschilds o.a. via Epstein rechters, politici en Royals chantabel hebben gemaakt door ze bijna letterlijk boven op kinderen te leggen of misschien zelfs kinderen ritueel te laten ombrengen en hebben nu dus vrij baan in Europa. Er zal genoeg foto- en video-materiaal aanwezig zijn waarop de meest grote vunzigheid staat met de heren en dames uit hogere EU regionen en zijn daarmee gewillige marionetten gemaakt van de Rothschilds. Het is erger dan men zich kan voorstellen en gaat voirbij grenzen wasr zelfs het grootste en smerigste beest nog niet zou durven gaan.

Iedereen mag zich voor de komende jaren schrap gaan zetten, er kan werkelijk van alles plaatsvinden wat nimmer eerder heeft plaatsgevonden. De crisissituaties uit het verleden, WOII en alle andere bestiale oorlogen waren nog maar spel vergeleken bij wat gaat komen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het zal gebeuren.

Het enige wat ons kan redden is een militaire coup pleging richting ECB in Frankfurt en richting politiek Brussel. Maar zal een utopie zijn, want militairen zijn de simpele gehorige idioten van de Rothschilds en de burgers brengen liever elkaar om dan op te staan tegen de zionisten en de pseude joden.

Wat gaat komen zal ieders voorstelling vermogen te boven gaan.

densie
densie
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

en waar schaar jij je onder? als je ‘t allemaal zo goed weet?

wees Liefde, wees Licht…bundel kracht…
het Kwaad wint nooit never niet

namaste

IIS
IIS
Reactie op  densie
1 jaar geleden

@densie

Het kwaad wint niet? Het kwaad heeft al gewonnen en zal een spoor van ellende achter zich trekken. Ik schaar mij in ieder geval niet onder de schapen die liefde en licht prediken in het slachthuis en de Rothschilds zal het verder worst zijn, die slapen er rustig om verder en hebben zelfs schijt aan god en gebod. Wat, die lachen god in z’n smoelwerk uit. En terecht, want god stopt niets, is niets en kan niets, omdat de vaststaande wetmatigheden van de natuur of de kosmos zijn vaste verloop kent. Het kwaad kent z’n beloop.

IIS
IIS
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

…. Betekent niet dat alles daarom maar geaccepteerd moet worden of met licht en liefde bestreden kan worden, omdat er evenzo een aardse wetmatigheid der wederkerigheid is die verplicht is iets terug te doen. De crux alleen is wie of wat zal het doen? God? Het licht? De liefde? Denk dat uit die hoek helaas niets meer valt te verwachten.

eksegese
eksegese
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

Bovendien @IIS, is alles geïnfiltreerd door het kwaad waardoor goed en kwaad al lang niet meer logisch te onderscheiden is. Hierdoor dient voor een groot deel, waarschijnlijk het over grote deel altijd dezelfde meester, en dat is het kwaad in dit geval. Er schijnt inmiddels zoveel vals licht over de wereld dat de meesten echt niet meer weten waar aan en waar af. De enige remedie voor de massa is nog, niet meewerken aan iets wat ons zeker richting afgrond stuurt. Massaal niet meewerken ! Een artikel wat daar uitleg over verschaft is deze : https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/waarom-ik-mijzelf-geen-lichtwerker-meer-noem/

densie
densie
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

God bless you

namaste

IIS
IIS
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

Wat de negatieve rentes betreft, zelf zit ik te sterk te brainstormen of er (collectief) aangifte van diefstal of misleiding van spaarders door de ECB/banken kan worden gedaan. Deze criminele organisaties zijn toch van de ratten besnuffeld en menen Europese burgers te kunnen beroven en te verneuken met een kunstmatig opgewekte negatieve rente. De stallingsrente kan, maar zou nooit of te nimmer onder nul gezet mogen worden. De ECB doet wel alsof het mag, maar dit is een regelrechte smerige, goedkope en flagrante leugen. Deze rente op zo’n wijze afdwingen is gelijk aan het afdwingen met een pistool op het hoofd van spaarders. Het woorde maffia is hier overduidelijk op z’n plek. De ECB en banken zijn bij deze door de mand gevallen en zijn hiermee een criminele weg ingeslagen die thuis hoort in een rijtje van pooiers, dealers, inbrekers, verkrachters, moordenaars, inbrekers enz.

En serieus, dit is de EU die voorspoed en vrijheid brengt? Dit is eerder het begin van een totale Untergang. Oppakken dit zooitje en veroordelen tot levenslang voor deze zogenaamde gelegaliseerde miljardenroof.

Straalmans
Straalmans
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

In sommige godsdiensten geloven ze dat God in elke bijzonder moeilijke tijdperk incarneert en de mensheid verder helpt.

Klaassen
Klaassen
Reactie op  densie
1 jaar geleden

@Densie : U zegt het al ,nooit ( never ) niet ! = altijd wel !

densie
densie
Reactie op  Klaassen
1 jaar geleden

‘t is maar wat JE lezen wilt, en hier laat ik ‘t bij….
en ja, op Want to Know staan wel meer zeer diepgaande, waarheidslievende artikelen…

namaste

Willie
Willie
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

Deze youtubes leggen veel bloot; zeer interessante boodschappen.

ronjaspers
ronjaspers
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

IIS.30-08-16.15.Vergeet na de rotschilds de rockefellers niet,dit zijn nepjoden.Deze satanische families noemen zichzelf ook de khazariaanse mafia,de cabal of deep state.Ze zijn verantwoordelijk voor alle oorlogen en ellende van de laatste eeuwen.

dna
dna
1 jaar geleden

Ze doen dit al eeuwen. Ruïnes laten ze achter, nadat ze alles hebben leeggezogen!

Pjoter
Pjoter
1 jaar geleden

@ IIS
Klopt de Kerken zijn er een onderdeel van en hebben ons bedondert etc.
NEE HEB JE! JA KUN JE KRIJGEN!
https://www.youtube.com/watch?v=GOLRjJbeHak
Slechts 10 minuten en 20 seconden.

Het beste toegewenst

Wil
Wil
1 jaar geleden

Christine is volgens sommige Chris Lagarde (een man dus). Net als Michelle Obama die ook een trans is.Degene die dit wereldkundig heeft gemaakt is daarna trouwens vermoord. Dus zelfs op dit vlak spreken de elites al niet de waarheid.

only you
only you
1 jaar geleden

Net die landen die armlastig zijn worden door eigen mensen als Draghi en Lagarde geholpen!
De noordelijke helft moet het voor de zuidelijke ophoesten? Brexit als gevolg hiervan

x

Check Also

den haag

Den Haag dichtgezet met grote legervoertuigen: ‘Het blijft een bizar gezicht’

Boeren uit het hele land hebben zich ...

de jonge

Politicus gecensureerd na kritiek op De Jonge en coronavaccin: ‘Dit is onacceptabel’

Coronaminister Hugo de Jonge raakte deze week ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x