Homepagina » Straling » 5G is een wapen. Spreker legt uit wat ze hier allemaal mee kunnen (en gaan) doen
5G is een wapen. Spreker legt uit wat ze hier allemaal mee kunnen (en gaan) doen

5G is een wapen. Spreker legt uit wat ze hier allemaal mee kunnen (en gaan) doen

5G is een wapen dat wordt gebruikt door het leger. De 5G-technologie gebaseerd op millimetergolven wordt gebruikt om menigtes uiteen te drijven, zei spreker David Icke bij London Real.

Bij dit soort wapens voelt het alsof je huid in brand staat, aldus Icke.

Hij legde uit dat het menselijk lichaam – en dus ook de huid – fungeert als een antenne en reageert op frequenties.

Informatie

Wij zijn elektromagnetische organismen, en versturen en ontvangen informatie, stelde hij.

“Als onze elektromagnetische velden in balans zijn, voelen we ons gezond,” zei hij. “De reden dat zoveel mensen ziek zijn, is dat de frequenties afkomstig van draadloze apparaten deze velden verstoren.”

Volgens Icke kunnen de frequenties ook bepaalde informatie en percepties bevatten. “Hier is al veel mee geëxperimenteerd.”

Emoties

Zodoende kun je mensen op afstand beïnvloeden.

Hij merkte op dat emoties ook bepaalde frequenties hebben. Zo is de frequentie van haat en woede heel anders dan die van liefde.

Geest te breken

Door frequenties van bepaalde emoties te richten op mensen, kun je ze dingen laten doen die ze normaal gesproken nooit zouden doen, legde Icke uit.

Het Amerikaanse leger heeft toegegeven over technologieën te beschikken waarbij ze frequenties afvuren op de vijand om hun geest te breken, zei hij.

Bekijk de video hieronder:

[London Real]


Vind je deze info waardevol? Deel het dan met je vrienden op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. De oorlog tegen de mensheid is in alle hevigheid losgebarsten en zal in al zijn facetten zo snel mogelijk worden opgevoerd nog voor wij allen zullen beseffen wat er precies gaande is. Wees gewaarschuwd en laat ze niet ongestoord hun gang gaan. Stem tegen en uit je bezorgdheid naar iedereen, ook naar hen die het niet willen horen. De Satanische elite is in paniek en krijgt ongelooflijke haast om ons zo snel mogelijk grotendeels uit te roeien. Ze hebben maar een probleem , wij moeten er in toestemmen..

  37 likes
  • Helemaal mee eens, maar met het toestemmen word het steeds moeilijker, het word allemaal door onze strot geduwd zonder dat wij daar toestemming voor hebben (kunnen en mogen) geven. Dagelijkse uitstoot van chemtrails totdat je de baluwe lucht niet meet ziet, verplichte vaccinatie en je hebt ook al niets te vertellen over de duizenden magnatrons die om de 50 meter worden geplaatst.. allemaal voor de “vooruitgang” maar dan wel naar de dood… mensen worden omgetoverd tot zombies.. die met een druk op de knop elkaar gaan afmaken.. het is 1 voor 12… nu kan er nog verzet komen.. straks (sneller dan je denkt) niet meer…

   26 likes
   • Ja, mee eens, geef geen toestemming, voel het echt zo, dat is de ware tegenkracht…
    Het werkt echt. herroep alle contracten, spreek je veto uit… tot hier en niet verder…

    6 likes
  • I Trust Putin The Most

   Ze hebben inderdaad haast, haastige spoed is zelden goed. Laten we hopen dat dit van toepassing is.

   Wees voorbereid mensen en blijf wakker!

   21 likes
 2. wij denken dat we nog iets kunnen doen,vergeet het maar.
  wat je kan doen is groeperen en in de natuur gaan leven met mensen die er verstand van hebben.
  doe je dit niet dan ben ten dode opgeschreven.
  de jeugd is in mijn ogen al afgeschreven kunnen alleen nog met hun mobieltje spelen en pak het af of er is geen bereik meer lopen ze als zombies door de steden,doelloos en weten wat te doen.
  ik heb de laatste jaren het gevoel of ik nog wel op de zelfde wereld leef dan waar ik op ben geboren.

  het is triest dat je zo moet denken maar het is niet anders de mensen vervreemden met ongelofelijke snelheid van elkaar.
  misschien massaal de straat op maar dat lukt niet meer denk ik.

  26 likes
  • @salvar,

   In de natuur leven? In Nederland met de paar bomen die hier staan? We hebben hier geen natuur, alleen wat bossen maar geen natuur zoals in Amerika, waar je in het wild zou kunnen gaan leven.Er is één ding dat het volk zou kunnen doen om alles plat te gooien: je geld bij de banken weg halen. Dan gaan de banken failliet en dus ook de staat. In feite zijn ze allebei allang failliet maar ze houden zichzelf overeind met ons geld. En wel via de banken. Laat de banken instorten en het is gedaan met de staat. De banken staan er zeer beroerd voor. Het staat al op omvallen en uiteindelijk zal dat ook echt gebeuren. Om ons geld vast te houden verzinnen ze van alles om ons van het contante geld af te krijgen. Het is in feite gewoon de laatste stuiptrekking van de banken voordat ze echt instorten. Gaan wij tot die tijd ons laten uitmelken tot we alles kwijt zijn of helpen we ze uit hun leiden en geven we het ‘genadeschot’ door ons geld weg te halen? Dat is de enige echte keuze die we hebben. Alles draait altijd om en op geld. Dat is hun zwakke plek en daar kun je ze op pakken. Maar ja, Nederlanders…….. Ze vinden hun mobiele telefoon belangrijker dan hun leven.

   24 likes
   • @rob
    natuurlijk heb je gelijk nederland is ook niet direct geschikt om met duizenden te overleven in de natuur.
    we nog landen om ons heen, zoals denemarken,zweden,noorwegen,finland en zelfs duitsland en de ardennen in belgie.
    je bent niet verplicht om in nederland te blijven.

    4 likes
    • @salvar,

     Ik laat zo even mijn gedachten gaan hoor maar denk je dat ze in die landen zitten te wachten op een grote instroom van mensen die daar de natuur komen verpesten? Als je daar naartoe gaat moet je wel van alles gaan bouwen om onderdak etc te hebben, voedsel verbouwen enz. Je moet er wat dat betreft ook maar voor in de wieg gelegd zijn om zo’n leven te (kunnen) leven. Dat kan ook niet iedereen. Het is altijd erg gemakkelijk om vanuit je eigen perspectief te kijken maar dan vergeet je wel dat dat niet het enige wat er is. Er zijn nog heel andere zaken gaande in deze tijd waar het gros niet mee bekend is en dat gaat om veel grotere veranderingen waar niemand zich iets bij kan voorstellen. Dat omdat het nog nooit eerder is gebeurd. Dat betreft een bewustzijnsverandering van binnenuit. Er zijn in de wereld aardig wat mensen die op verschillende manieren van alles mee maken wat dat betreft, wat met bewustzijn te maken heeft. Maar het overgrote deel heeft daar nog geen ervaringen over mee gemaakt. Daar hef je niet voor te vluchten want dat kan niet eens. Dat zijn kosmische invloeden die daar ten grondslag aan liggen. Daar is de Aarde aan onderhevig en dus ook wij. Dan ziet het er voor de duisteren slecht uit want wie niet mee verandert verdwijnt domweg van de planeet. Die overleeft het niet als ze niet mee veranderen. Dan zijn er die waarschijnlijk niet eens KUNNEN veranderen. Dan is het voor hen dus gewoon een keer afgelopen. Ze hebben al diverse keren de gelegenheid gekregen om mee te werken aan verbetering op de wereld maar daar hebben ze nooit gehoor aan gegeven. Dan kon het wel eens zijn dat het voor hen een keer te laat is. Dan vernietigen ze uiteindelijk zichzelf.

     7 likes
  • Het laatst sprak ik iemand die vertelde (in verwondering) dat zijn kleinzoon van anderhalf al een mobieltje kon ontgrendelen en er uren mee kon spelen… ik vraag mij af, afgezien dat er door de straling het kleine brein word kapotgemaakt wat er gecreerd word.. kinderen met een Ipad in de box.. als er iets gebeurd dan zullen alleen de mensen die nog verbonden zijn met de natuur en weten wat te doen als er geen stroom is, geen internet en geen super die je van voedsel voorzit overleven.. In La’Kech

   9 likes
 3. Het is later dan u denkt!
  Enoch 92
  (70 jaar Israël dit jaar!) https://www.youtube.com/watch?v=scoG0YrgWbs (zie 30:25 min)!
  Het beste, toegewenst

  10 likes
 4. Volgens mij gebruiken ze ook 5G-technologie in killing-robots.

  7 likes
 5. Dat zeg ik …
  Samen met de deeltjes metalen die Chem Trails verspreiden en zo in je lichaam komen.
  Metalen en magnetisme …
  Een MRI mag ook nooit met metaal in het lichaam uitgevoerd worden.

  4 likes
 6. 5g zit niet op milimetergolven. 5g komt op een frequentie van max 25 of 28 Ghz (korte afstand, zeer laag vermogen) en dan zit je op een golflengte van 11 ca. 11 meter. Voor grotere afstanden worden de frequenties van 2 en 3g gebruikt.

  0 likes
 7. 5G werkt in het hele spectrum van telefonie frequenties. 5G schakelt binnen microseconden tussen frequenties die vrij zijn en is daarom een supersnel systeem. De millimetergolven zijn nog hoger dan radarfrequenties en hebben niks met 5G te maken. Neemt niet weg dat idd millimetergolven gebruikt worden voor menigten aan te vallen. Hier worden ook grote vermogens gebruikt. 5G-antennes zenden met een vermogen van max 20Watt uit. Onschadelijk dus.
  Ike haalt twee dingen door elkaar. Mogelijk omdat hij niet goed op de hoogte is van de techniek. En misschien omdat hij graag in de belangstelling staat.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

oncoloog

Oncoloog waarschuwt voor risico’s van straling: ‘Jongens, wees voorzichtig met 5G’

We moeten ons bewust zijn van de ...

5g

‘Stop nu de uitrol van 5G en doe eerst serieus onderzoek, voor het te laat is’

Stop nu de uitrol van 5G en ...