Binnenland

81 procent Nederlanders wil Joe Biden niet als president

Help mee door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Enkele dagen voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen verscheen er een opmerkelijk bericht in de media: twee derde van de Nederlanders kiest voor Biden als president van de Verenigde Staten. Slechts één op de vijf Nederlanders zou een kruisje zetten bij de zittende president Donald Trump.

Tussen september en oktober vulden bijna 120.000 mensen de zogeheten ‘Trump-meter’ van het AD in. Deze meter is ontwikkeld door Kieskompas, in samenwerking met Belgische, Nederlandse en Amerikaanse wetenschappers. Kieskompas wordt onder meer gefinancierd door de Amerikaanse miljardair George Soros, die ook de campagne van Joe Biden financierde (70 miljoen dollar).

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Trump-meter werd via het AD verspreid en was voor iedereen toegankelijk, aldus het AD. Dank voor uw stem op Joe Biden, zullen we maar zeggen.

81 procent

Als Nederlanders echt hun stem mogen laten horen, blijkt dat ons land helemaal niet zo positief staat tegenover sleepy Joe. Maar liefst 81 procent is het oneens met deze stelling van de NPO dat Amerika beter af is met Biden als president.

De NPO schrijft: “Als de Democraat inderdaad president wordt, staan hem grote uitdagingen te wachten en we willen van u weten of hij volgens u de geschikte man voor “the job” is. Biden geeft in ieder geval aan dat hij het land wil verenigen want het land is ernstig verdeeld na vier jaar Donald Trump.” Slechts 19 procent van de Nederlanders zou graag zien dat hij president wordt. Dat belooft wat voor de verkiezingen in maart 2021.

4.3 23 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
doornbos
doornbos
3 jaren geleden

Biden, Trump… Zou het verschil maken denkt u welk mannetje of binnenkort vrouwtje(..) naar voren wordt geschoven in relatie tot het mondiale script dat zo vol overtuiging wordt uitgevoerd? Laten we kijken naar de mensonwaardige situatie in ons eigen land. Links, rechts. ‘Volksvertegenwoordigers’? De gemiddelde intelligentie van deze lieden is gelijk aan die van een mondkap. (tomaat is ook goed) Mensen hebben niets te kiezen. Stel je voor. Wat denken ze wel. Mondiaal worden opnieuw concentratiekampen uit de grond gestampt. Straks overal kantklos clubjes??

Rudi
Rudi
3 jaren geleden

Nou ik woon in Canada, dat gelt ook wel voor de mensen hier.
Met Biden is het snel afgelopen met de gas en olie industrie in Canada.
En de algehele economie..

wolfje168
wolfje168
3 jaren geleden

Misschien een goed idee om in Nederland een Peilingkompas op te zetten als alternatief voor de peilingen van dat louche bureautje?

Walter
Walter
3 jaren geleden

Keer op keer zien we de media van zijn slechte kant. Ik hoop dat al de gemuilkorfde medelanders nu eens wakker gaan worden als de stemfraude in Amerika bekend wordt

Back to top button
69
0
We lezen graag je reactie!x