Homepagina » Buitenland » Verpleegster gearresteerd nadat ze haar 97-jarige moeder uit verpleeghuis haalde: ‘Absoluut hartverscheurend’
verpleegster

Verpleegster gearresteerd nadat ze haar 97-jarige moeder uit verpleeghuis haalde: ‘Absoluut hartverscheurend’

Een gepensioneerde Engelse verpleegster is gearresteerd nadat ze haar 97-jarige moeder uit een verpleeghuis had gehaald. Engeland is voor de tweede keer in lockdown gegaan. Haar dochter filmde haar nadat ze in de handboeien was geslagen en in een politieauto was gezet.


Dochter Leandra zei tegen talkRADIO dat ze haar oma al 9 maanden niet heeft gezien. “Ik vind het walgelijk dat er regels zijn die families uit elkaar houden, regels die zogenaamd levens redden en mensen beschermen.”

Leandra’s oma heeft dementie en het kost veel tijd om haar eten en drinken te geven. Tijdens de eerste lockdown ging haar gezondheid zienderogen achteruit. Voor de lockdown ging haar moeder iedere dag naar het verzorgingstehuis. “De impact die de lockdown op mijn moeder en oma had, was verschrikkelijk om te zien.”

Hartverscheurend

“Dat we haar niet mogen bezoeken om haar eten te geven en haar alleen mogen zien door een raam, is ongelooflijk wreed. Mijn oma begrijpt dat niet. Het was hartverscheurend om te zien hoe ze met haar hand richting het raam ging. Ik kon alleen maar huilen. Duizenden en duizenden families bevinden zich in precies dezelfde situatie. Dit moet veranderen.”

Volgens Leandra moeten we niet langer al onze aandacht richten op één ziekte. Er zijn genoeg andere aandoeningen waar meer mensen aan sterven, zegt ze.

4.8 21 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter.
Pieter.
2 maanden geleden

De wereld Word besodemieterd door de elite. De pedofielen.

m.koningen
m.koningen
Reactie op  Pieter.
2 maanden geleden

Sun tzu door wreedheid ondergaan,onderdanigheid afdwingen chinese dogma’s walgelijk effectief al duizende jaren.Arme mensen.
mvrg,Marcel

Golem
Golem
Reactie op  Pieter.
2 maanden geleden

Zo is het en helaas niet anders.
En tegen de slapers die niet wakker te krijgen zijn, zeg ik; blijf slapen en wordt vooral nooit meer wakker.

Anna
Anna
2 maanden geleden

Lijk wel Nazis!
Police state.
Onbegrijpelijk dat je niet mag zorgen voor je eigen 97 jarige moeder!
Staat wil liever dat zij maar stopt met eten door de enorme verdriet……
Horror!!

Gea Breuker
Gea Breuker
2 maanden geleden

En de sociopaat Boris Johnson kijkt er naar, lacht het weg en het doet het hem verder niets. Net als Pinokkio Rutte, die man heeft geen kinderen, geen ouders, is een eenzame l&l op poten zonder enig gevoel, liefdeloos schepsel. Net als tranny Ardern, net als de narcist Trudeau; allemaal waardeloze schepsels, lege hulzen zonder inhoud.

En juist die mensen, dat soort types mogen niet aan de macht komen. Hier dient een wetsvoorstel voor te komen in NL.
Kom op PVV en FvD (dan maar…), want van de andere ‘partijen’ verwacht ik niets.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Gea Breuker
2 maanden geleden

PVV en FvD is onze enige hoop.
Toch geloven zij ook in die corona nonsense en durven niet te zeggen stop toch met die onzin, en laten we weer aan het werk gaan.

Laten we proberen of we nog wat van de economy kunnen maken.
De tweede lockdown is alleen maar nodig omdat er nog teveel bedrijven dreigen te overleven

Just me
Just me
2 maanden geleden

WOEST Kan ik hierom worden ,stelletje achterlijken. Inderdaad hartverscheurend.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
2 maanden geleden

Dit is wat ons, het volk in grote mate te wachten staat. Als je voor je familie of gezin wil opkomen omdat de overheid alles naar de klote heeft geholpen wordt gearresteerd. Groter voorbeeld van facisme krijg je niet. Echt hartverscheurend. En alle wegkijkers hebben wat mij betreft net zoveel schuld als regering en media.

ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

Weet u wie ook families uit elkaar haalde en hield?

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Adolf Hitler, Pol Pot, Mao Zedong, Mohamed, Atilla de Hun, Leopold II, Stalin, Loyd George, George W. Bush, Tony Blair. Kortom, allemaal mannen die zich van fascisme en discriminatoir gedrag hebben bediend. Verdeel en heers. Problem, reaction, solution politiek.

Maar gelukkig zijn wij ook maar mensen, en nemen we die trekjes ook over, maar blijf het licht zien na het donker aub….

Sjazon
Sjazon
Reactie op  Gea Breuker
2 maanden geleden

Voeg ook Yahweh, Kans en Herodes toe aan het rijtje.
Kans en Herodes vermoordden alle pasgeboren kindertjes en Yahweh vermoordde alle eerstgeborenen.

Eelke Piers
Eelke Piers
2 maanden geleden

inquisiteurs

Jan
Jan
Reactie op  Eelke Piers
2 maanden geleden

Het schijnt dat zij het vaccin voor onze verkiezingen nog niet verplicht kunnen stellen, maar dat zij dit na de verkiezingen wel gaan doen.

Ana
Ana
Reactie op  Jan
2 maanden geleden

Wie heeft dit gezegd of waar kunnen we deze bewering terug vinden? Als dat zo is moet het voor de verkiezingen bekend worden onder groot publiek.

Exegese
Exegese
Reactie op  Jan
2 maanden geleden

Het schijnt dat er op 3 november een geheime motie is aangenomen van Denk die verplichte vaccinatie onmogelijk maakt. Uiteraard zwijgt men hierover in alle talen . Zie revolutionaironline.com

Jan
Jan
Reactie op  Exegese
2 maanden geleden

Beste Exegese.
Inderdaad, dit heb ik ook gezien.

https://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/moties/detail?id=2020Z19922&did=2020D42842

Ik vrees dat wij (voor volgend jaar) geen enkele rechten aan deze verklaring kunnen ontlenen.

Gerben
Gerben
Reactie op  Jan
2 maanden geleden

Een aangenomen motie zegt helemaal niets. Dit kan terzijde worden geschoven en dat gaan ze na de verkiezingen ook doen

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  Jan
2 maanden geleden

Wordt er toch nog na-geDENKt in de tweede kamer.
Bedankt voor de link, en ik raad iedereen aan even op de ‘detailstemming’ te drukken om te zien wie waarvoor gestemd heeft…

VVD en D66 = lands- en volksverraders!

Conny
Conny
2 maanden geleden

Hartverscheurend

Thoughtful
Thoughtful
2 maanden geleden

Het wordt tijd dat politie, maar ook het leger, zich realiseren dat ze meehelpen aan het optuigen van een totaal controlgrid waarin iedereen tot in de kleinste details gevolgd en gecontroleerd wordt.
Hierdoor zullen ongeregeldheden maar ook misdaden tot het verleden gaan horen.
Nu zul je zeggen : “mooi toch?”
Maar dat kan alleen als de digitale gevangenis alles, maar dan ook alles omvattend is!
Dat houdt tevens in dat de functies van politie en leger overbodig gaan worden, zij werken dus zonder het te beseffen mee aan het einde van hun baan en zullen daarna tevens aan hetzelfde regiem onderworpen worden.
Mensen zijn van nature niet slecht, ze worden door omstandigheden slecht gemaakt.
Indien er een maatschappij zou bestaan waarin de regel: “wat gij niet wilt wat u geschied, doe dat ook een ander niet” , van jongs af aan in de opvoeding werd meegegeven, zou de wereld er stukken beter uitzien.
Maar het zijn vooral zij die zich in verantwoordelijke posities bevinden die het tegenovergestelde ten toon spreiden.
Zij hebben duidelijk nog nooit van die gulden regel gehoord, laat staan toegepast.
Goed voorbeeld doet goed volgen, maar slecht ook!
Ik heb duidelijk de indruk dat men bezig is het bloed onder onze nagels vandaan te halen, in de hoop dat er een (geweldadige) volksopstand uitbreekt zodat zij een excuus krijgen om hard in te kunnen grijpen, zeggende: ” zie je wel dat het nodig is dat we een totale controle nodig hebben?”
Maar wat kun je nog doen op een vreedzame manier, als alle mogelijkheden zijn uitgeput en je gewoon ziet dat ze het langs hun koude kleren laten afglijden en je gewoon laten barsten.

Ana
Ana
Reactie op  Thoughtful
2 maanden geleden

Dat gebeurde al bij de demonstraties deze zomer. Daarbij gaven ze vooral aan wie zich in de groepen demonstranten bevonden, wat natuurlijk niet klopte. Alles wordt door de regering ingezet om te bewijzen dat ze gelijk hebben terwijl dat niet zo is.

Wow
Wow
Reactie op  Thoughtful
2 maanden geleden

Thoughtful je schrijft:”indien er een maatschappij zou bestaan waarin de regel: “wat gij niet wilt wat u geschied, doe dat ook een ander niet” , van jongs af aan in de opvoeding werd meegegeven, zou de wereld er stukken beter uitzien.”
Dat is er al 10 jaar,…de democratische scholen. Daar leren kinderen dat en worden de kinderen betrokken bij alles wat de school aangaat via directe democratie. Dus niet meer huilie huilie doen, onderzoek en gij zult vinden. Het vereiste is dan wel dat de kinderen in alle vrijheid hun leven op eigen wijze mogen vormgeven. Iets wat op de bestaande staatsscholen uit den boze is. Het oude normaal was/is de voedingsbodem voor het nieuwe normaal. Als je niet jezelf mag zijn beste thoughtful wie ben je dan wel??
verder schrijf je: “Maar wat kun je nog doen op een vreedzame manier, als alle mogelijkheden zijn uitgeput en je gewoon ziet dat ze het langs hun koude kleren laten afglijden en je gewoon laten barsten.”
Dis is wat wij kunnen doen. Kinderen zijn de toekomst dus: Je kinderen van school halen!!! Zij worden nu geindoctrineerd dat zij vies en besmettelijk zijn, dus wat je kunt doen is je kind thuis in alle vrijheid zichzelf laten zijn. Dan is het Zelf (innerlijke stilte) de basis van het individu ipv van het ego waardoor men egoistisch wordt en dat is een wereld van verschil met individualisme. De zogenaamde elite hoeft alleen maar ons te tackelen, de kinderen zijn de nieuwe corona soldaten. Dus haal ze van school!!!!!!

bert raadhuis
bert raadhuis
Reactie op  Wow
2 maanden geleden
Gerben
Gerben
Reactie op  Thoughtful
2 maanden geleden

Is het niet zo dat iedereen die niet afstamt van de rijkste families uiteindelijk aan hetzelfde regime worden onderworpen

C, De Mantre
C, De Mantre
2 maanden geleden

Als de stem van deze mensen de waarde krijgt die haar toekomt, ga ik voor het eerst echt feest vieren! Als alle leugens zijn ontmaskerd, we de opgedrongen en onnodige gezichtsdecoratie af kunnen doen, voordat …hou je oren en ogen open, wees alert,. durf deze zaken te betwijfelen!

x

Check Also

baudet

Thierry Baudet noemt beestje bij de naam: corona, de Grote Reset

Kamerlid Henk Krol vroeg premier Rutte onlangs ...

van haga

Van Haga: Horrorscenario uit ‘1984’ komt akelig dichtbij

Tijdens het debat over de avondklok verdedigde ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

33
0
We lezen graag je reactie!x