Homepagina » Buitenland » Onze politici volgen slaafs de bevelen op die uit de VS komen. Dit is waarom het kabinet-Rutte zich niet durft te verzetten tegen de sleepwet
Onze politici volgen slaafs de bevelen op die uit de VS komen. Dit is waarom het kabinet-Rutte zich niet durft te verzetten tegen de sleepwet

Onze politici volgen slaafs de bevelen op die uit de VS komen. Dit is waarom het kabinet-Rutte zich niet durft te verzetten tegen de sleepwet

De macht van het inlichtingenapparaat is groot. Emeritus hoogleraar Kees van der Pijl van de Universiteit van Sussex zegt nog nooit eerder te hebben meegemaakt dat het hoofd de AIVD en van de MIVD de hoofdrol speelden in een politieke campagne, in dit geval de sleepwet.

Hij vroeg zich af waar de politici waren, die deze nieuwe wet erdoor hebben gejast.

Van der Pijl wijst erop dat minister van Binnenlandse Zaken Ollongren (D66) en premier Rutte (VVD) helemaal niet wisten waar het over ging. Toch zeiden ze groot voorstander van de wet te zijn.

Ollongren en Rutte vertelden op televisie dingen over de wet die gewoon niet klopten, aldus de hoogleraar.

Helemaal niet waar

Ze zeiden bijvoorbeeld dat het afluisteren vroeger via de ether ging, maar dat dat nu ook via de kabel moet gebeuren. Omdat dat via de oude wetgeving niet mogelijk was, moest de wet worden aangepast.

“Dat is helemaal niet waar,” zegt Van der Pijl. “Er werd vroeger ook al via de kabel afgeluisterd. Zij wisten duidelijk niet waar het om ging.”

Rob Bertholee, het hoofd van de AIVD, bleef op tv maar herhalen dat de Russen, Iraniërs en Chinezen eraan komen en dat de sleepwet er snel moest komen.

Tijdens een raadgevend referendum stemde een meerderheid van de kiezers tegen de nieuwe wet. Het lijkt erop dat het kabinet deze uitslag naast zich neer zal leggen.

Op te bergen

Het uiteindelijke doel hiervan is om gegevens van mensen door te spelen naar de Amerikaanse inlichtingendiensten.

Van der Pijl merkt op dat de FBI in de jaren negentig, dus nog vóór 9/11, allerlei landen instrueerde om wetten aan te nemen die het legaal zouden maken om afluistergegevens aan de Amerikanen door te geven.

“Het is een instructie die komt vanuit Amerika,” zegt hij. “Er is geen politicus van de mainstream partijen in Nederland die het in zijn hoofd zou halen om zich daartegen te verzetten.”

Het makkelijkste is dus te bedanken voor de inspanning van het referendum en de uitslag netjes op te bergen in de ronde opbergbak onder het bureau, klinkt het.

We kunnen met jou doen wat we willen

Nederlandse politici volgen altijd slaafs de bevelen op die uit de VS komen. Doen ze dat niet, dan zwaait er wat.

Van der Pijl noemt als voorbeeld een incident begin jaren tachtig, toen Hans van Mierlo – de oprichter van D66 – minister van Defensie was.

De Nederlandse marine was in die periode uitgenodigd om mee te doen aan intimiderende oefeningen voor de kust van Nicaragua.

Van Mierlo vroeg zich openlijk af of dat wel de bedoeling was van de Nederlandse marine. In Den Haag werd de minister vervolgens aangereden door een Porsche.

Het opvallende was dat het Nederlandse kenteken van die Porsche niet in Nederland was geregistreerd, herinnert Van der Pijl zich.

“Dit was een plaagstootje,” zegt hij. “Zo van: we kunnen met jou doen wat we willen.”

Bekijk het hele gesprek hieronder:

[Café Weltschmerz]


Vond je dit artikel leuk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. Welke informatie wil de VS hebben? Het is niet tante Truus die een theekransje organiseert met de vriendinnen. Het is ook niet de aanslagpleger, want die weet heel goed de weg elders te vinden en is niet zo achterlijk om dit te doen via de af te tappen kanalen.

  Dus, moet het informatie zijn waar de VS beter van wordt en dat kan zijn de banken, de concurrerende bedrijven, in bijv. de defensie en farmaceutische industrie. Het kan zelfs gebruikt worden om NL te saboteren. De mogelijkheden voor de VS zullen oneindig zijn. Alsof je een kind de sleutel geeft van de snoepfabriek.

  En reken maar dat juist de VS rechtstreeks kan en mag aftappen en via NL alle info krijgt die ze nodig is voor welk doeleinde dan ook.

  Kopstukken in dit verhaal zijn de Bilderberg leden en hun aangestelde zwakzalvers van de (NL) politiek en Rothschild family affaires….

  24 likes
  • Zat nog te dubben of ik “kwakzalvers” zou nemen, als synoniem, maar vind dat een te sterke omschrijving voor de slappe NL, onderdanige politieke honden die aan de riem lopen van de pseudo joden en de Nazi’s Phoenix.

   8 likes
   • @weg met ons,

    Zoals de laatste tijd wel vaker ben ik het natuurlijk ook nu weer geheel met u eens!!

    Gegroet,

    Gladiator

    7 likes
    • @Gladiator

     Dank, amice. Volg ook graag jouw/uw reacties met de broodnodige informatie die nodig zijn om de slapende veestapel per stuk wakker te schudden.

     Pas als men wakker is en beseft in welk moeras we zijn aanbeland kan de verandering inzetten. De toetsenbordridders mogen dan wel afgezeken worden en als nutteloos worden ervaren, maar niets is minder waar.

     Zat net eens te brainstormen over de VS en zijn zionistische opperhoofden die daar de dienst uitmaken en vonden slimme jongens te zijn door het MO binnen te vallen en met grote opgetogenheid dachten daarnaast gelijktijdig in hun arrogantie Europa vol te kunnen pompen met zogenaamde vluchtelingen en de autochtone bevolking de mond te snoeren en te bestellen.

     Daarbij is de klapper hier natuurlijk alsmaar iedereen daarover voor te liegen en te beroven van zijn centen middels belastingen en wat al niet meer wat nodig is om de boel te financieren. En daar zit ‘m nu de crux van de zaak.

     Men heeft de Europese burger letterlijk geconfronteerd met de doortraptheid en smerige spelletjes van de VS/EU/ISR en hun grote vriend Saoedi-Arabië, de koppensnellers in het MO, door ze in eigen land te confronteren met de MO bewoners en wat dit voor nadelige gevolgen heeft m.b.t. veiligheid op straat, de financiën en huisvesting tot aan daarbij de mond gesnoerd krijgen.

     De meeste burgers moeten nu wel ontwaken of ze willen of niet, omdat ze dagelijks letterlijk aan de lijve ondervinden wat voor smeerlappen de wereld in oorlog op oorlog storten en wat daarvan de gevolgen zijn.

     Dit was van de VS c.s. niet een heel slimme aanpak, want had men de buitenlanders en alle bijkomende problemen hier niet gehad, dan had de doorsnee burger nog geslapen en niets geweten en was Syrië allang in de handen van de nazi VS.

     De zionisten en nazi’s hebben hun hand overspeeld in heel hun arrogantie.

     10 likes
     • Wakker zijn we heus wel. Maar…….wat dóen we er aan? Behalve hier op dit forum lekker tegen elkaar aan zitten klagen.
      Ik stuur alles keer op keer naar alle kranten. En naar Pauw én naar Nieuwsuur. Ze zullen inmiddels wel spuugziek van me zijn. Hopelijk komt “de boodschap” ooit een keer over. Wel of niet stemmen is ook zo’n kwestie met te veel meningen. Ik ga nu maar-voorlopig- voor FVD.

      De laatste boodschap van Ella Ster is ook weer zo’n mooie…Over de “aanval op de royal bus in Apeldoorn. Zie hoe voldaan Trix kijkt…prachtige foto.

      0 likes
  • Onze bestuurlijke laag en aanhang (media) zijn chantabel. Ze weten allemaal iets van elkaar en daardoor moeten zij elkaar ‘dekken’. Pamela Hemelrijk had het altijd over de kliek van ongeveer 30.000 mensen die elkaar in het zadel hielp of hield.
   En weet de CIA ook de details, en dus…..
   Een ieder die niet chantabel is (Pim bv) wordt gewoon opgeruimd.

   4 likes
 2. Rutte is gewoon een marionet en daarbij is het een fantast en liegen gaat hem ook goed af.
  Rutte is na Balkenende, het slechtste wat de trouwe Nederlandse burger is overkomen.
  Rutte is een ramp.

  40 likes
 3. Ach ja Hans van Mierlo. .. Decodeer maar eens ‘De Koning van Katoren’ (Jan Terlouw) daar staat alles in 😉

  De hele politiek bestaat uit trekpoppetjes en Rutte is misschien wel de grootste (!). Politiek is een laag die eigenlijk helemaal geen macht heeft. En dat is al jaren zo. Politiek leid af van waar het echt om gaat. En dat is dat de elite achter de schermen bepaalt wat er gebeurt.

  Misschien raar wat ik hier zeg maar volgens mij ligt nog steeds de echte macht bij de koningshuizen. Democratie is een wassen neus een wortel die het volk wordt voorgehouden.

  35 likes
 4. mijns inziens Owns the banking business the world met aan het hoofd de Rothschild Family..
  De Banken met aan het hoofd een voorheen poleitiekus die het best kon liegen en bedriegen en lulkoek verhalen kon houden over wat het beste was voor de burgers ( lees slaven) wat deze heren dan weer oplegde cq doorgaven aan de betreffende regering van het land met sanktie van voor het leven uit gerangeerd zijnde in de polietiek als ze het niet opvolgden . zo worden allerlij wetten er door gejaagd , kijk maar naar het voorstel om al het contand geld af te schaften , onder het mom van terreur en witwas practices, , nee ze willen precies weten waar jij je geld besteed ,wat je koopt en voor hoeveel, en wanneer , dat is wel zo gemakkelijk en ze kunnen deze gegevens voor veel geld door verkopen aan allerlij bedrijven en instellingen ,( lees belasting ) sociale diensten ). tevens als ze contant geld afschaffen hebben ze ook geen pin automaten meer nodig ( die ze zelf laten ploffen om de mensen te overtuigen dat ze deze automaten weghalen om dat deze gevaarlijk zijn ,Heb je het door overall in het land ploffen die automen er word veel aandacht beteed door de media en hoepla geregeld ,weg automaten en weg met de mogelijkheden om contant geld op te nemen ( wat verdorie jou geld is) denken wij maar dat is niet zo HET GELD ,jou GELD is VAN DE BANK.en als de bank in problemen is ben jij je geld kwijt ha ha , ze hebben zonder dat veel mensen het door hebben jou aandeelhouder gemaakt van je bank dus als ze falliet gaan ben jij al je aandelen kwijt ( lees Geld kwijt ) ha ha .
  voorts door al het contant geld af te schaften kunnen ze jou weer wat meer laten betalen omdat je bij hun een rekening hebt ha ha .
  zo kun je nog lang doorgaan maar het komt hier op neer dat als ze willen maken ze je verdacht van iets en daardoor kunnen ze je alles voorlopig afpakken en of opsluiten ha ha
  leuk wereldje leven we in

  3 likes
  • @bagwany alsmede @johan den haag,

   Ik heb nu de commentaren gelezen welke door nagenoeg iedereen in dit topic zijn gegeven en kan alleen maar concluderen dat de mensen welke hier gereageerd hebben het allemaal voor hetgeen ze schrijven bij het rechte (lees ware) eind hebben.

   Wat ik me nu dan ook afvraag is het volgende!!!

   Zou het nu in zijn geheel NIET MOGELIJK ZIJN om dit op de een of andere manier breed bij de schapen cq slapers in NL (en ik bedoel nu met name de AUTOCHTONE BEWONERS) dit aan het verstand te brengen.

   Dit moet toch op de een of andere manier mogelijk zijn.

   Weet niet of jullie kids hebben maar voor hen wil ik me nog uit de naad werken om deze trein weer recht op de rails te duwen want anders was ik al reeds geruime tijd ergens anders geweest op deze wereld!!!

   Hoor graag jullie aller mening hier over!!

   Gegroet,

   Gladiator

   7 likes
   • @gladiator,

    Als ik zie dat er in heel Europa in totaal nog geen 100 mensen aan het demonstreren waren tegen chemtrails, dan ben ik bang dat het heel moeilijk wordt.

    Ik ben groot fan van Cafe Weltsmertz. Die halen op Youtube net aan 5000 kijkers.

    De schapen willen het niet.

    Niemand wil zomaar uit zijn comfortzone en die is voor de meeste Nederlanders heel comfortabel. Zij die het oncomfortabel hebben, laten zich veelal misleiden door de PVV.

    En een ander deel rent achter de Klimaatgoeroes aan en kunnen ook daarin niet normaal nadenken (groenlinks )

    Er is onder de jongeren best een interessant deel dat anders wil denken, die zou je via MBO’s , HBO’s en Universiteiten moeten zien te bereiken.

    Ook initiatief tegen de Sleepwet was een groep van studenten volgens mij.
    Wellicht eens contact met hen leggen.
    en Cafe Weltsmertz beter op de kaart krijgen.

    7 likes
  • @bagwany

   Goede observatie. Geldautomaten weghalen omdat ze worden geplunderd kan heel eenvoudig worden opgelost, namelijk alle automaten voorzien van inktpatronen die ontploffen bij een kraak en de biljetten waardeloos maken. Zi simpel kan het.

   Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling, de bedoeling is het uitfaseren van chartaal geld. Daarom mogen de krakers ook hun gang gaan en worden zelfs waarschijnlijk aangespoord de automaten te kraken.

   6 likes
 5. De Oranjes, qua talent uiteraard geen vorsten, maar stadhouders/ambtenaren en dat illegaal (als Duits-hondsbrutale psychopathische criminelen via de kerk rond het jaar 1000 glibberglad de toenmalige bestuurslaag, de adel, NIET tot deze stand behorend en gespeend van iedere noblesse, geïnfiltreerd hebbend…..iedereen, “koning, keizer, admiraal en putjesschepper” bij voortduring ijskoud bedriegend!!!) en van extreem beroerd en fout ‘pure evil’ baatzuchtig allooi, hebben met hun vlucht in 1940 Nederland staatsrechtelijk (en ook met enorm schadelijke, in duizenden gevallen gruwel-dodelijke gevolgen voor vele Nederlanders, waarvan de familie nog steeds niet weet wie nu de WARE ‘culprit’ was, die de aanleiding heeft gevormd van de ramp waardoor men getroffen is) PROACTIEF (als vazalstaat) in handen gespeeld van Hitler.

  Hierdoor behoort De vooroorlogse/oorspronkelijke Staat der Nederlanden, SAMEN met Nazi-Duitsland, TOT DE VERLIEZERS van de Tweede Wereldoorlog, ondanks het heldhaftige en vakkundige verzet van ons (door de vlucht in de rug gestoken) slecht bewapende leger tegen een tot de tanden bewapende Deutsche Wehrmacht.

  Wilhelmina en met name Bernhard, de NODELOZE verraderlijke/trouweloze verspelers van de Nederlandse soevereiniteit, hebben het echter (zoals vanouds: op weerzinwekkend CRIMINELE wijze) voor elkaar gekregen, dat ze door de geallieerden (die hier, evenals in de BRD, de NOOIT WERKELIJK VERTROKKEN ware heren en meesters zijn, die om woelingen en in 1945 burgeroorlog te voorkomen zich echter aan het oog van het publiek onttrekken en bijv. niet door de straten paraderen) hier als een soort stadhouders worden geduld (wegens wederzijdse criminele belangen ofwel ‘common collusions’).

  Leven in de grote illusie…..geschapen door psychopathische criminelen (de USA/UK ‘deep state’ ijskoude gewetenloze gruwelslachters van o.a. binnen ca. anderhalf uur 1,2 miljoen levend te barsten geslagen en gecremeerde vluchtelingen, oorlogsgewonden, krijgsgevangenen, dwangarbeiders, bejaarden, kinderen, gehandicapten, Joden en dergelijk nutteloos vullis ALS JIJZELF meer te Dresden): Nederland glorieus volkomen gratis bevrijd en met van de nobele Amerikanen nog gratis geld toe (Marshallhulp)…….is natuurlijk leuker/prettiger en je hoeft niet aan het onaangename en zware werk (hoe langer je het uitstelt, des te lastiger en zwaarder wordt het)…….om je soevereiniteit weer terug te krijgen en orde op zaken te stellen.

  8 likes
  • @Onno,

   Hier heb ik niets aan toe te voegen op het ene feit na dat de meeste blaatschapen, welke binnenkort weer met oranje vlaggetjes naast de kant van de weg staan te juichen……”oranje hoezeeeeeee” hier niet het geringste vanaf weten met de opmerking dat achter een jaartje of 15 tot 20 geen ene ziel hier meer iets vanaf weet en de aanvulling van NL het uit de “geschiedenisboekjes” moeten lezen hoe SLECHT Hitler was en hoe GEWELDIG Churchill en FDR en natuurlijk “onze” prins van Oranje, en dat is echt om te KOTSEN.

   Hoe breng je dit een volk aan het verstand dat op dit moment ook nog even snel omgewisseld wordt door…..nou ja, u weet wel……..

   Word er ziek van maar alleen krijg ik niets geregeld en het zou zo gemakkelijk kunnen worden opgelost!!

   Gladiator

   9 likes
  • Fijn om de waarheid te lezen over deze gluiperige, achter de ellebogen, ordinare leugenaars en opstokers. Hun zijn het! Hun zijn diegenen die de regering dwingen op een achterbakse manier. Getrouwd met (ashke)nazi duitsland en nazi argentinië. Rockefellers, bilderberg, rothchilds delen ze hun “visie”. In mijn ogen zijn hun extreem psychopatisch dat je deze illusies zelf echt geloofd (zal wel weer talmud zijn, geloven in je eigen leugen en daar op bouwen, meesters der illu-sion) en opdringt, dwingt etcetc media is van hun, politiek (we hadden nooit een democratie). Dit illegaal belastingtrekkende, frauderende hoofd der ambtenarij en haar dode corps (coöperatie psychopaten) zou echt weg moeten. Ze veroorzaken gevaar en onrust door hun leugens en acties. Ze kopen huizen op, ze stelen land, witwassen, doorsluizen, kinderhandel, ik stop ik kan uren doorgaan. Ik ben niet helemaal alleen hierin iig 👍

   1 likes
 6. Ja..hoe zeg je dat netjes…were f…cked.

  11 likes
 7. Onze politici volgen dus slaafs de bevelen vanuit de VS. De grote vraag is nu: wiens bevelen voeren de VS uit?

  Who owns the US?
  Who owns Congress?
  Who owns the US Government?

  En, ook niet onbelangrijk:

  Who owns the media?

  Die moeten ons per slot van rekening het hele leugenverhaal laten geloven.

  10 likes
 8. Het kopstuk van dit artikel stelt dat kabinet Rutte zich “niet durft” te verztten Dat is niet juist , tis geen kwestie van durven , ze willen en doen het simpelweg gewoon niiet, regeren is negeren. Ze zijn er niet voor ons. Ze hebben geen geweten. Ze houden zich braaf aan de agenda van hun overlords masters van de Elite /EU. Ze worden beloond voor hun door(douw)zettings vermogen ons van alles door de strot te douwen.

  9 likes
 9. Ik las net stukje in Ad over Bassem Youssef een komiek uit Egypte.
  Die is nu in Amsterdam, omdat Egypte boos op hem is vanwege de satire die hij maakt. Hij komt waarschijnlijk als gast bij Lubach
  Terecht dat hij satire maakt.

  Maar hij zou eens bijgeschoold moeten worden over hoe Amerika al jaren lang EU bezet en dat dat nu via Sleepwet en opnieuw leven ingeblazen Nato met verhoogd defensiebudget de greep op Eu nog groter maakt. Dan, eenmaal in de gaten gekregen hoe het hier werkt, zou ik hem uitnodigen een satire te maken over NL en Eu/Vs. Hierbij zou ik Rutte,Verhofstad, Timmerfrans en Navovoorzitter Stoltenberg en etc. uitnodigen en kijken hoe hard zij dan lachen.

  Wij in het Westen denken dat we een democratie hebben, omdat we alles tegen hele hoge schulden kunnen kopen: huis, auto, vakantie etc. wat mogelijk wordt gemaakt door armoedezaaiers uit 3e wereldlanden.

  Het kritisch nadenkend vermogen is door mediabeleid en scholingsbeleid gereduceerd tot 0,0, dus ja zegt u het maar.

  Lekker doorkloten toch tot het fout gaat of het net op tijd terugkomen van JC.
  Maar zoals geschreven staat zal het lijden helaas niet voorkomen worden dus zal het wel eerst heel fout gaan ben ik bang.

  ( ben benieuwd op welk deeltje van de cloud dit terecht komt via de sleepwet 😉 )

  6 likes
 10. Dankzij Nederlandse handelaren konden de Amerikanen een leger op poten zetten. Zij vervulden hiermee een cruciale rol in de beginperiode van het conflict. Officieel hield de Republiek zich zo veel mogelijk afzijdig en beriep zich op haar neutraliteit. Op papier was de Republiek een bondgenoot van Engeland, maar een Engels verzoek in 1776 om de Schotse brigade – een eenheid huursoldaten in Nederlandse dienst – uit te lenen voor de strijd tegen de opstandige koloniën was aan dovemansoren gericht.
  John Adams bleef tot 1788 in functie als ambassadeur en keerde in die hoedanigheid nog een aantal keren terug naar de Republiek. Later werd hij na George Washington de tweede president van de Verenigde Staten. Aan Nederland bleef hij, ondanks de moeizame onderhandelingen, altijd warme herinneringen houden. Vlak voor zijn dood op 4 juli 1826, precies vijftig jaar na de Onafhankelijkheidsverklaring, schreef Adams: ‘Recht aan de Hollanders voor hun verdienste in het bevorderen van de letteren, wetenschap, zeevaart, handel, patriottisme, vrijgevigheid, tolerantie is nooit gedaan. Ik ben het eens met elke lofspraak op de Nederlandse natie. De Grieken zelf hebben hen nooit overtroffen, behalve in smaak.’

  5 likes
 11. weg met ons .

  Goed gezien ja en zo flikken ze het met alles om den burger helemaal aan banden te leggen en als het zo door gaat aan de geewhonger .maar belasting betalen dat zal je pfffff
  nog even dan moet je belasting betalen als je sex hebt en als daar een kind van komt maken ze dat gelijk een slaaf .

  5 likes
  • Als je registratie/aangifte doet van een nieuw product/kind dan krijgt deze een Burger Slaven Nummer (BSN). Deze wordt gebruikt als collateraal, om bijv leningen te krijgen van de Centrale Bank. De rente over deze lening kan dit product over z’n leven terug betalen.

   0 likes
 12. Gladiator,

  Ik lees graag jou stukjes en soms stukken . jij wil ook net als ik voor mijn kinderen het beste en een eerlijke samenleving , maar ik denk dat het al min of meer te laat is om met zo weinig die het door hebben iets te berijken in deze bijna verklote wereld de massa ( lees de gehersendspoelde ) wil er niet aan ze weten het wel maar durven gewoon niet ,]ik heb al eens meer geschreven als iedereen stopt met betalen ( belasting dus ) dan is het zo opgelost maar dan wel met iedereen .
  en dan opnieuw beginnen met mensen aan het roer die er wat van willen maken en verstand hebben . wat ik bij de gevestigde orde niet kan vinden .
  gegroet en we blijven doorgaan tot dat ze ons opsluiten of zoiets

  5 likes
 13. Ook de VS krijgt weer hun orders van hun chefs……..ze moeten dadelijk ook Iran aanvallen en kunnen daar niet omheen!!

  1 likes
 14. Bas van Stapelberg

  Het gaat totaal niet om terrorisme, het gaat om totale controle van bevolking door de NWO. Wij zijn in ieder geval al gekomen op het punt dat je niet meer anoniem met het openbaar vervoer kan reizen. Het is gvd een complete dictatuur geworden door partijen die het durven om een D in hun naam te zetten.
  Schandalig wat er allemaal gebeurt onder het bewind van die Haagse psycho.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

politiecommissaris

Ex-politiecommissaris New York: ‘George Soros motor achter protesten VS’

Je moet wel volslagen idioot zijn om ...

bakstenen

Wat zit er achter de mysterieuze stapels bakstenen die relschoppers in Amerikaanse steden vinden?

Er zijn verschillende filmpjes opgedoken van grote ...