Universum

Wereldleiders sproeien chemische stoffen in de lucht om waarheid over Planeet X te verbergen. Complottheoreticus laat van zich horen

Help ons door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Planeet X is weer in het nieuws. Dit keer geen complottheorieën over het einde van de wereld of apocalyptische aardbevingen.

Volgens complottheoreticus Matt Rogers is de maan slechts een simulatie die door onze wereldleiders is gecreëerd om de mysterieuze planeet uit het zicht te houden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Rogers stelt dat de wereldleiders op de hoogte zijn van de voorspellingen over Nibiru en er al helemaal op voorbereid zijn.

Verbergen

Zo zouden ze een groot aantal ondergrondse bunkers hebben laten bouwen om naartoe te vluchten als het zover is.

In de tussentijd doen ze er alles aan om de waarheid over het bestaan van Planeet X zo goed mogelijk te verbergen, aldus Rogers. Dat doen ze volgens hem om massale paniek te vermijden.

Hij is er ook van overtuigd dat onze overheden chemische stoffen in de lucht sproeien om ervoor te zorgen dat de planeet niet met het blote oog kan worden gezien.

Groot complot

“De maan is een simulatie die gebruikt wordt om Nibiru aan het oog te onttrekken,” stelt Rogers. Bij de NASA blijven ze ondertussen volhouden dat de beweringen over Planeet X een verzinsel zijn en dat de planeet niet bestaat.

In een nieuwe video, getiteld Our skies [are] being sprayed to cover up the truth, geeft Rogers tekst en uitleg.

“Dit is een groot complot,” citeert de Britse Daily Mail hem.

Foto: Érico Wikimedia Commons

[Nieuwsblad]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Richard
Richard
6 jaren geleden

Het valt mij de laatste jaren wel op dat bij bijzondere hemelse gebeurtenissen het steevast bewolkt is.

Lauke
Lauke
6 jaren geleden

gebed zonder eind! ?? en vooral blijven geloven in de fantasieën zonder enig vorm van bewijs

Maarten V
Maarten V
6 jaren geleden

Dus de maan is al duizenden jaren (miljarden jaren) een projectie van de (huidige) wereldleiders die ons in de waan proberen te houden dan planeet X niet bestaat en de maan echt is? En de chemische stoffen (chemrails?) dat in de lucht worden verspreid is dus om ons ziek te maken en om ons slecht-ziende te maken op enkel dat ene dreigement?

~ Gelukkig is er ene Matt Rogers die ons het pad effent naar de waarheid (naar zijn waarheid). Rare kerel… eerst ons dreigen met een apocalyps door een botsing te suggereren met de onzichtbare planeet dat altijd een maandje verder wordt uitgeschoven en nu beweren dat de maan een hologram is die het dreigende (steeds uitstellende) gevaar van planeet X of Niburu of welke namen deze spookplaneet ook heeft. ~

En aanhangers blijven in hem geloven. Want zijn fantastische profetieën en waanbeelden moeten ooit wel uit komen want het staat in de (in zijn) sterren geschreven. Ik denk dat hij gewoon spelletje speelt met de sociale media en dat hij van deze aandacht geniet (en dank zij de vele “views” geld verdient van YT) of hij heeft gewoon last van een of andere psychotische aandoening.

Ik raad die man aan om zilverpapieren (aluminiumfolie) hoedje te dragen om zo beschermt te zijn tegen het nakend onheil.

Gekke wereld.

Oskaar
Oskaar
6 jaren geleden

Dus de Eb en Vloed Cyclus wordt ook door mensenhand veroorzaakt, knap hoor…die regeringen……

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x