Mens en Dier

Vicevoorzitter FDF haalt hard uit naar D66-minister Jetten: ‘In mijn visie ben je een broekie, een snotneus’

Help mee door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!

Minister Rob Jetten voor Klimaat en Energie heeft gezegd dat gemeenten die gas kopen bij het Russische staatsbedrijf Gazprom per 1 oktober een andere gasleverancier moeten hebben. Hij erkent dat gemeenten daardoor op hoge kosten worden gejaagd, ‘maar dat is de prijs die je moet betalen voor het niet langer vullen van de schatkist van een oorlogszuchtige dictator’, beweert de D66-minister.

Het gaat om zo’n 120 gemeenten die destijds bij het afsluiten van hun contract een lage prijs hebben afgesproken. Daarnaast is de kans groot dat ze straks alsnog van oorsprong Russisch gas krijgen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De gemeente Den Haag, die er maar niet in slaagt een nieuwe gasleverancier te vinden, wil een ontheffing zodat de gemeente zich voorlopig niet aan de sancties hoeft te houden.

Je weet totáál niet wat je doet

Jos Ubels, vicevoorzitter van Farmers Defence Force, haalt in een video hard uit naar minister Jetten. “Ik ben dan boer, maar soms breekt je echt de klomp,” zegt hij.

“Jij hebt de gemeenten en provincies gedwongen om met spoed van het gas af te gaan. Het is wel een beetje jammer dat diezelfde provincies en gemeenten gedwongen worden om op de vrije gasmarkt gas te kopen dat hoofdzakelijk uit Rusland komt, tegen veel hogere tarieven als de goedkope contracten die ze hadden. Maar die contracten moesten ze van jou verscheuren,” zegt Ubels tegen minister Jetten.

“In mijn visie ben je gewoon een broekie, een snotneus, want je weet totáál niet wat je doet. Je denkt: dit is mooi voor de bühne en dat doen we dus maar,” vervolgt de vicevoorzitter van FDF.

D66 doet de oortjes dicht

Wat er nu op de energiemarkt gebeurt, gaat volgens hem straks ook op de voedselmarkt gebeuren. “We zien nu al dat de voedselprijzen de pan uit rijzen. En wat zegt D66? Minder voedselproductie, want we moeten veranderen,” aldus Ubels, die erop wijst dat de mensen met ervaring en verstand van zaken zeggen dat die verandering juist minder voedsel oplevert.

“D66 doet netjes de oortjes dicht en Rob Jetten en zijn kameraden blijven gewoon keihard schreeuwen: we moeten minder voedselproductie, want het moet allemaal anders,” constateert Ubels.

“Ik hoop dat de mensen in Nederland wakker worden.”

4.8 199 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

161 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
1 jaar geleden

Die jetten is het domste wezen ,weet helemaal niet waar hij over praat.
Zeker een briefje gekregen van die terrorist kaag.
D666 de duivelse partij.
Mensen koop je groenten en fruit bij de boer.
Laat de regering diep in de stront zakken,de smerige landverraders.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Natuurlijk weet die onnozele hals niet wat ie doet. Hij doet gewoon opdrachten uitvoeren. Hij is een toneelspeler in het theater dat men kabinet en 2de kamer noemt. Onze regering is fictie een illusie die we eindelijk zijn gaan begrijpen sinds de uitrol van de covid scam. Stikstof van hetzelfde laken een pak. Loopjongen van het WEF. Ze worden geselecteerd op gebrek aan ruggegraat, gebrek aan moraal en het kunnen verkopen van kletspraat van gekochte “wetenschap”.

Marco
Marco
1 jaar geleden

Ik hoop ook al een paar jaar op een massaal ontwaken, maar dat blijft vooralsnog uit. Lekker blind met z’n allen naar de kloten. Behalve dat tuig uit Den Haag, die zitten er straks ook nog wel warmpjes bij, zij betalen geen prijs, dat mag het gepeupel doen.

Locke
Locke
1 jaar geleden

En de gemeentes laten zich door die snotneus uit DH de wetten dicteren. YGL Snotneuzen zijn al op vroege leeftijd tot groot staatsman verheven. Dat werkt aanstekelijk om in de luier al het dictatenboek van de Herder uit het hoofd te leren.

Back to top button
161
0
We lezen graag je reactie!x