Homepagina » Paranormaal » Arts ontdekt telepathische vermogens bij autisten. Beschikken deze kinderen over paranormale gaven?
Arts ontdekt telepathische vermogens bij autisten. Beschikken kinderen met autisme over paranormale gaven?

Arts ontdekt telepathische vermogens bij autisten. Beschikken deze kinderen over paranormale gaven?

Onderzoek suggereert dat sommige kinderen die zijn gediagnosticeerd met autisme beschikken over telepathische of paranormale vermogens.

Deze ‘genieën’, zoals ze door sommige experts worden genoemd, zouden deze vermogens op een zichtbare manier kunnen demonstreren.

Van autistische kinderen die niet op dezelfde manier kunnen communiceren als hun leeftijdsgenootjes werd altijd gedacht dat ze een achterstand hebben.

Andere vermogens

Uit onderzoeken blijkt dat ze simpelweg over andere ‘vermogens’ beschikken. Mogelijk hebben ze een groter mentaal vermogen dan gemiddeld en kunnen ze communiceren zonder woorden.

Onderzoekers van de Universiteit van Californië te Irvine hebben in 1999 aangetoond dat parapsychologische experimenten betere resultaten hebben opgeleverd dan experimenten die moeten aantonen dat een dagelijkse dosis aspirine een hartaanval helpt voorkomen.

Autistische ‘genieën’ blinken onder andere uit in wiskunde. Berekeningen waar iemand normaal gesproken een rekenmachine of computer voor nodig heeft, kunnen zij uit het hoofd doen.

Sterk bewijs

Psychiater Diane Powell doet al jarenlang onderzoek naar het menselijk bewustzijn, met name bij autisten en andere individuen met speciale vermogens.

Dr. Powell zegt dat er sterk bewijs is voor hun telepathische vermogens.

Tijdens andere experimenten is door de jaren heen aangetoond dat autistische kinderen lijken te functioneren buiten het binaire systeem dat we fysiek kunnen waarnemen.

Hun gedachten, dromen en methoden voor ‘stille communicatie’ werden bestudeerd tijdens een experiment waarbij een ‘telepathische zender’ een ‘telepathische ontvanger’ betrokken waren.

Ramses

Onder meer Ramses Sanguino trok de aandacht van Powell. Ze doet momenteel onderzoek naar kinderen van over de hele wereld die mogelijk telepathisch zijn.

Ze zag een filmpje waarin moeder Nyx en Ramses zijn paranormale gave demonstreren en wilde meer over het jongetje te weten komen.

“Ik wilde het met eigen ogen zien,” zei Powell. “En ik wil onderzoeken of telepathie kan worden getest onder gecontroleerde omstandigheden.”

Nyx plaatst filmpjes op YouTube waarin Ramses getallen raadt die ze in het geheim heeft opgeschreven.

“Ik kan het niet uitleggen,” zei ze. Voor Powell is Ramses één van de vijf grootste genieën ter wereld. Ze is ervan overtuigd dat telepathie bestaat.

Nandana

Nandana, een autistisch meisje uit India, kan daarnaast de emoties van haar moeder voelen en haar gedachten lezen.

“Ik was altijd al verrast als ze naar me toe kwam en me kon vertellen welk voedsel ik voor haar wilde gaan klaarmaken,” zei moeder Sandhya tegenover de Khaleej Times.

“Als mijn man en ik hadden besloten er met haar op uit te trekken, wist ze van tevoren al waar we naartoe zouden gaan.”

Het meisje werd toen ze 1,5 jaar oud was gediagnosticeerd met autisme en later ook met ADHD.

De afgelopen jaren is de telepathische connectie tussen Nandana en haar moeder veel sterker geworden.

In het bijzijn van psychiater dr. Jeena Fiji werd bevestigd dat Nandana in staat is haar moeders gedachten en intenties te lezen.

Buitenzintuiglijke waarnemingen

Moeder Sandhya kreeg een briefje met daarop een gedicht, dat ze in gedachten moest oplezen. Dochter Nandana zat tegenover haar met een laptop en typte het gedicht zonder fouten.

Sandhya kreeg ook een getal te zien, waarna ze de ruimte moest verlaten. Nandana schreef het juiste getal op, ook al was haar moeder niet fysiek bij haar in de buurt.

Savvy Kisani, een andere moeder met een autistisch kind, meent dat sommige autistische kinderen in staat zijn tot buitenzintuiglijke waarnemingen.

“Mijn zoon Krishna gedroeg zich erg vreemd toen mijn vader bijna zou gaan sterven. Ik denk dat ze in de toekomst kunnen kijken,” zei ze.

[Collective-evolution]


Vond je dit waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. Ja ik denk zeker dat kinderen met wat wij noemen (een afwijking ) een groter bewustzijn hebben, of zoals je wil paranormale vermogens, maar ook kinderen met ernstige handicap of Down syndroom …………je hebt geen grotere hersenen nodig, maar de juiste plek lymbische gedeelte ( wat we tot nu weten). Waar ik altijd zo moe van wordt is…..er moet weer getest en geweten worden…….accepteren en er mee leren omgaan dat is wat er moet gebeuren, en ontwikkelen natuurlijk…..zo vroeg mogelijk dan krijg je een hele grote groep spiritueel ontwikkelde mensen, wat eigenlijk heel normaal is en ook de bedoeling is………..

  11 likes
 2. ik geloof echt in telepathie en ook en ook in gedachten lezen al hebben we hiervoor denk ik wel grotere hersens nodig om dit extra zintuig te reguleren of in ieder geval moeten we nog iets ontwikkelen om dit te doen in toekomst kijken kijken kan niemand al is het maar vanwege het simpele feit dat je de toekomst veranderd door er naar te kijken maar de dood voelen aan komen bij iemand anders is meer het voelen dat de slijtage van het lichaam een diepte punt heeft bereikt oftoewel je hoort de machine ratelen en weet die doet het niet lang meer

  4 likes
 3. het is gewoon zo dat sommige mensen véél meer glia- en micro-gliacellen hebben en dat dat cognitief en naar waarnemingen véél meer mogelijkheden geeft.
  al dat bijkomend onderzoek is inderdaad belachelijk omdat het er steeds om gaat ter plaatse te kunnen blijven trappelen, het gaat niet om onderzoek, het gaat om bureaucratische bezigheidstherapie.
  ik denk dus dat de bevolking véél meer mogelijkheden heeft dan ze zelf beseft, toch althans de individuen die qua bewustzijn hoger staan.
  criminelen zoals Rutte, Demnink kunnen in principe volstrekt vernietigd worden met een soort in de natuur aanwezige hogere justitie, maar de bevolking moet het simpelweg doen. men mag niet vergeten dat in Nederland een 200000 tot 400000 zwaar criminele bedrijfsleiders, ambtenaren en semi-achtige figuren rondlopen. Wij lachen in België echt met de gemiddelde hollander, een schlemiel die zich door de eerste de beste ambtelijke psychopaat laat onderdrukken.

  desnoods kan het parlement in Den Haag zelfs gereduceerd worden tot de grootte van een postzegel.
  ik weet niet of sommige hoog-intelligente individuen dit werkelijk kunnen in de praktijk of het enkel kan als theoretisch concept.

  bovenvernoemde individuen staan in rechtstreeks contact met de a-materie-energie-ruimte-tijd, noem het voor mijn part ‘God’, het is een substantie met oneindige mogelijkheden en die toegang geeft tot oneindige kennis, we weten enkel wat het niets is, geen materie, geen energie, geen ruimte, geen tijd. en dat het bestaat.
  als het erop aan komt zijn de meeste mensen echt wel schlemielen.

  nu denk ik dat het slechts een zaak is van enkele individuen, maar wie weet kunnen jullie dit straks ook als jullie erin slagen je hersenen meer windingen te laten genereren. het kan ook zijn dat het te maken heeft met zich herhalende sequenties in ons dna die de hersenen meer windingen, meer glia-cellen en meer micro-gliacellen bezorgen.

  we moeten dringend de macht, lees de fundamentele criminaliteit in de maatschappij, berechten, bestraffen en vernietigen met onze spirituele vermogens.

  4 likes
 4. Zeker weten! Mijn PDDnos-zoon was helderziend vóór hij naar de basisschool ging. Eénmaal daar was het weg. En daar mee de sterretjes in zijn ogen ook.

  4 likes
 5. dat zou wel kunnen ja vernietigen met je bewustzijn dat kan alleen als de 5e dimentie echt is begonnen op aarde maar de 4e is pas net begonnen ziet dat regeringen al maatregelingen aan het nemen is
  op alle manieren om macht te houden Ziet er niet goed uit

  2 likes
 6. als de mens echt wil kan ze zich perfect ontdoen van politici, media, enz…, maar ja, er is wel een zekere dosis kundigheid vereist.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het lage geboortecijfer heeft te maken met het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker, zegt deze professor

Het lage geboortecijfer heeft te maken met het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker, zegt deze professor

Het lage geboortecijfer in de Verenigde Staten ...

Stond George Van Tassel in contact met een buitenaards wezen van Venus? Lees deze FBI-documenten

Stond George Van Tassel in contact met een buitenaards wezen van Venus? Lees deze FBI-documenten

De Amerikaanse schrijver en ufoloog George Van ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.