CoronaMens en Dier

Kees van der Staaij: ‘We moeten zo snel mogelijk van de coronapas af!’

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!

We moeten zo snel mogelijk van de coronapas af, zei SGP-fractievoorzitter Kees van der Staaij woensdag tijdens het coronadebat.

Ook de sectoren die nu open zijn gegaan – de horeca en de cultuursector – hebben daar immers nog steeds mee te maken. Wij moeten het niet normaal vinden dat een opening van de horeca direct gekoppeld is aan het handhaven van de coronapas, zei Van der Staaij.

Er ligt een enorm kritisch rapport over de zeer beperkte effectiviteit van de coronapas, ook met 3G. Als het effect daarvan zo beperkt is en de situatie zo is als die nu is, dan is de argumentatie ‘alle beetjes helpen’ te mager. Daarom willen we dat die coronapas zo snel mogelijk van tafel gaat, voegde hij toe.

Daar moeten wij vanaf

“Mede namens het lid Omtzigt zou ik het verzoek willen doen om het wetsvoorstel om 2G in te voeren, in te trekken en toe te voegen aan de lijst met wetsvoorstellen waarover het kabinet zegt: daar moeten wij vanaf; die willen wij niet langer verdedigen,” zei Van der Staaij.

“Dat zou in de praktijk ook veel lucht kunnen geven aan mensen die dat nu als een zwaard van Damocles boven het hoofd zien hangen,” zei hij.

4.7 133 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Alleen het Totalitaire regime denkt er anders over.

Totale Controle dat is uitgemond in Totale Terreur.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

De Snelste manier om van dat QR-COVID-1984-Totale-Controle-Social-Credit-System-Oormerk af te komen is door die RFID-Chip gewoon in de Vullisbak te donderen….dan is er namelijk helemaal niets….dit is nu eenmaal:

DE GROTE COVID-1984 IQ-TEST
(Wie slim is mag blijven)

In Israël zijn ze volop met die 4de Dosis Executie-Booster-VaxxiNazis bezig….het Werkt! De Besmettingen schieten daar Volledig door het Dak (bron: Our World in Data)…….Nog steeds is er géén Hersendode Gevaccineerde Collaborateur te vinden die zich afvraagt:

ZOU DAT HÉÉL MISSCHIEN JUIST KOMEN DOOR DIE 4de DOSIS BOOSTER-VAXXINAZIS?

Ab Osterhaus: Kijk naar Israël het schoolvoorbeeld, men is aan de vierde prik bezig en het gaat STIJL OMHOOG!

Bij Op1 precies op 10:00

https://www.npostart.nl/op1/26-01-2022/POW_05261978

Mikkie
Mikkie
1 jaar geleden

Dat is dus
SGP, PIET, FORUM, BVNL.
Mooi..nu komen we ergens.

Willy
Willy
1 jaar geleden

Zeer mee eens, kijk naar Frankrijk. Besmettingenscijfers worden alleen maar hoger en hoger. Omgekeerd effect en diepe ellende voor de mentale gezondheid. Tijd voor knuffels mét armen ??

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

93
0
We lezen graag je reactie!x