Het Complot

Werd de Belgische koning Albert I uit de weg geruimd door de Illuminati?

Help anderen door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tachtig jaar geleden overleed koning Albert I, de derde koning der Belgen, na een val van de rotsen in Marche-les-Dames. Al snel na de noodlottige 17 februari 1934 doken er complottheorieën op over de dood van de ‘koning-soldaat’.

Op de bewuste 17 februari trekt Albert er met zijn kamerdienaar op uit. Het is een grijze dag en de koning heeft er net een audiëntie op zitten. Tijd genoeg voor een wandeling in de Naamse bossen van Marche-les-Dames.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Valse geruchten

Hij vraagt zijn bediende om bij de auto te wachten terwijl hij de ‘Roche du Bon Dieu’ beklimt. De koning verwacht rond 17.00 uur terug te zijn, maar dat zal nooit gebeuren. Pas om twee uur ’s nachts wordt Albert I met een verbrijzelde schedel onderaan de rots gevonden.

Het officiële onderzoek, dat amper 80 bladzijden telt, besluit al snel dat de koning is overleden door een val van 12 meter nadat een rotsblok was losgekomen. Twee dagen na het overlijden vaardigt de regering een verbod uit ‘op het verspreiden van valse geruchten over de dood van de koning’.

Toch duiken er tal van vragen op. Waarom is er geen lijkschouwing gebeurd? Waarom lag zijn lichaam zo ver van de voet van de rots? En waarom wordt zijn bril ongeschonden teruggevonden?

Koning Albert was een vorst met grote autoriteit. Hij hield vast aan een strikte internationale neutraliteitspolitiek voor België en zag liever geen militair akkoord met Frankrijk.

Tot 1918 had een gewone arbeider één stem, terwijl de gegoede burgerij er drie had. Albert was sterk voorstander van algemeen enkelvoudig stemrecht om een opstand onder de arbeiders te vermijden.

Voorspellende droom

Ruim zeven weken voor het tragische incident had de Onkerzeelse zieneres Leonie Van den Dijck, die met meer dan gewone belangstelling werd gevolgd door leden van de Belgische koninklijke familie, de dood van Albert I al voorzien. Zij liet toen door haar biograaf Gustaaf Schellinck een voorspellende droom noteren. Zij zag in haar droom de koning een rots beklimmen.

Werd de Belgische koning Albert I uit de weg geruimd door de Illuminati?Net toen Albert de top bereikte dook een man op die hem naar beneden duwde. De publicatie van de biografie voedde de geruchten dat de koning niet op een natuurlijke manier aan zijn einde was gekomen.

Rex

Televisiereporter Maarten Dejonckheere beet zich vast in het onderzoek naar het dodelijke ‘ongeval’ van koning Albert I. Hij kwam tot de ontdekking dat de officiële versie van de feiten een sprookje is.

Het spoor leidt naar de obscure rechtse groepering Rex van Léon Degrelle, die vaak in verband wordt gebracht met de Illuminati, een geheim genootschap van katholieke fundamentalisten. Gesteund door nazi-Duitsland en de Italiaanse fascisten, beraamde Degrelle in de jaren dertig een coup die Leopold III tot het autoritaire staatshoofd van België moest kronen.

Boek: Het Illuminati complot

4 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
S0M30N3
S0M30N3
9 jaren geleden

Het zal me dan ook niets verbazen als dit zo is gebeurd door illuminati/zionisten/freemasons/elite etc.

Maarjah zoals altijd geschiedenis kunnen we toch niet onderzoeken, omdat het meeste is gewist of een ander draai heeft gekregen door de elite en bovendien ik was er niet bij.

Wat ik wel belangrijk vindt is door de 9/11 en andere false flags rond de tijd dat ik leef weet ik dat de elite de vijand is en vind het daarom belangrijk dat je weet wie de vijand is. Als je weet hoe ze te werk gaan kan je het patroon volgen van vroeger (ook al is er vrij weinig te vinden kwa “waargebeurde” historie)..

Staken geef ik toch het voorkeur (om niet meer te werken)en geen geweld, maar dan moet wel veel mensen dit gaan doen zodat hun systeem dit gaat voelen.. Anders heb ik geen idee, tis alleen jammer dat er zoveel slaapkoppen rondlopen, vooral in mijn poep familie!

blub
blub
9 jaren geleden

Ten eerste: het is Albertoooo..

Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

Al zou de waarheid NU boven tafel komen, dan nog interesseert geen hond zich hiervoor.
Belangrijk is wat we eten met de Kerstdagen en niet of er nu een Elite is die ons vergiftigt en tot slaaf wil maken. Wat kan ons het schelen, zolang er voetballen op tv is en de nieuwste film van Gooische Vrouwen?
Ach, ieder Volk krijgt de regering die het verdient !

hef
hef
9 jaren geleden

Dit is de samsonrock. Alle elite-honden in het hondehok

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x