Het Complot

Rapport: “Britse monarchie zat achter 9/11”

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Amerikaanse beleidsmaker maakt zich sterk voor de openbaring van stukken over 9/11, waarin zou staan dat de Britse monarchie bij de aanslagen betrokken is geweest.

Thomas Massie, een Republikeins lid van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, zei samen met twee andere beleidsmakers en één oud-beleidsmaker eerder dit jaar inzage te hebben gekregen in de documenten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Afgelopen maand plaatste Massie beelden op internet van een nieuwsconferentie over geheime delen van de rapportage. Samen met twee andere leden van het Huis van Afgevaardigden heeft Massie een wetsvoorstel ingediend dat de overheid moet verplichten de stukken vrij te geven. Afgevaardigden Walter Jones en Stephen Lynch proberen al maanden toegang te krijgen tot de documenten.

Massie zei dat de eventuele openbaring van de 28 pagina’s zeker zou leiden tot ‘woede, frustratie en verlegenheid’. “Beleidsmakers en burgers moeten deze pagina’s lezen om te kunnen begrijpen wat de echte reden voor 9/11 is geweest en wie werkelijk onze vrienden en vijanden zijn,” zei hij.

De beweging van de controversiële Amerikaanse politiek activist Lyndon LaRouche is naar eigen zeggen al sinds 2009 op de hoogte van de stukken. “Wij weten precies wie het heeft gedaan: de Britse monarchie,” zei LaRouche. “De Britse monarchie heeft dit allemaal bekokstoofd. Dat is de schuldige partij en dat is waar de cover-up over gaat.”

LaRouche stelt al jaren dat Groot-Brittannië de wereldwijde politieke economie en internationale drugshandel beheerst door middel van specifieke strategieën – waaronder het financieren van terroristen om landen te destabiliseren – die in de middeleeuwen zijn ontwikkeld in Venetië.

Op de website van LaRouche staan een aantal links naar stukken waaruit zou blijken dat 9/11 – net als de terroristische aanvallen in Bengazi in Libië op 11 september 2012 – onderdeel was van de Al Yamamah-contracten die door de Britse wapenfabrikant BAE Systems waren gesloten met de overheid van Saoedi-Arabië.

In het kader van deze wapen- en oliedeal, waaraan BAE Systems en zijn voorganger een slordige 43 miljard pond hebben verdiend, is het bedrijf lange tijd onderwerp van kritiek geweest. In 2010 trof het defensieconcern uiteindelijk een schikking van 286 miljoen pond met de VS en Europa.

[Raw Story]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Karel Lerelijer
Karel Lerelijer
9 jaren geleden

Heeft iemand een link naar dit rapport?

er klopt iets niet, maar blijf realistisch in de ogen
er klopt iets niet, maar blijf realistisch in de ogen
9 jaren geleden

klopt theorie zijn leuk en aardig, maar denken we nu echt dat dit serieus is, in een tijd dat the USA gelukkig maar steeds verder in het nauw wordt gedreven met hun bemoeizucht en speculaties.

Vaak roepen zij iets, net zoals met de afschuwelijk ramp met de MH017 ze roepen bewijzen dit en bewijzen dat, maar komen nergens mee over de brug.

Ik denk, dat zij in de USa doorkrijgen, dat hun krediet verspeeld is, en dat zij ander groot machten de schuld proberen te geven.

Kijk zij hebben Bin Laden geholpen en kijk wat ervan gekomen is, denk dat zij hen straatje nu proberen schoon te vegen

Zoidberg
Zoidberg
9 jaren geleden

Hij roept andere congressman op om ook een verzoek te doen tot inzage in deze beruchte 28 pagina,s.
Maar ik denk dat ze al een rollende sneeuwbal voelen aankomen.
Dus is die oproep niet een beetje naief?
Denk hij niet dat ze ondertussen uit “veiligheidsoverwegingen” die pagina,s wel zullen hebben vernietigd?
Hij heeft het over dat het zijn begrip vd geschiedenis heeft geherstuctureerd, maar in hoeveel gevallen zou dat nog meer het geval kunnen zijn, waar al jarenlang over wordt gepraat?
Roswell? Pearl Harbor? area 51? JFK? Executie Bin Laden?

Emile
Emile
9 jaren geleden

Engeland wilde vroeger al Amerika veroveren hetgeen ze niet lukte dus zijn ze de politiek gaan infiltreren en op deze manier zonder een kogel te lossen hebben ze alsnog dat voor elkaar gekregen wat ze wilde bereiken, sinds dik tweehonderd jaar is Amerika al een Britse kolonie die ze in die jaren zo machtig hebben gemaakt samen met de Zionistische bankiers, als kado voor de Engelse koningin werden 2 miljoen Britse soldaten naar Egypte gestuurd tijdens de eerste wereldoorlog om via de Sinai woestijn Jerusalem te veroveren op de Turken , het doel was om Jerusalem te veroveren voor de Kerst, en dat is ze gelukt. Je kan je afvragen waarom het Britse rijk tijdens een wereldoorlog 2 miljoen jongens naar een godvergeten landje/stadje stuurt om het te veroveren voor eerste kerstdag, denk na zou ik zeggen.(is dus een link tussen zionisten en het koningshuis, dat was de voorbereiding voor de staat Israel maar toen mochten Joden,Moslims en Christenen daar nog samen leven, dertig jaar later niet meer.
Amerika is gecreeerd als grootste wapensleverancier ter wereld (85% van alle wapens op de wereld worden gemaakt door de Amerikanen) als uitvalsbasis om eigenlijk de wereld te regeren en in toom te houden, de bevolking van Amerika word via z’n media in constante angst gehouden voor van allerlei vijanden zoals op dit moment Rusland en China en dat omdat de oorlogsindustrie moet blijven draaien, Amerika heeft constant oorlogen nodig want anders kakt de complete wapenindustrie in, zolang ze op deze industrie leven kunnen ze er simpelweg niet mee ophouden want dat zou voor nog eens miljoenen Amerikanen betekenen dat ze per direct zonder werk zitten. (soldaten en fabrikanten)
Amerika zelf is nog nooit aangevallen door Moslims, Russen of Chinezen, gek he, geen één land heeft daar ook behoefte aan, Israel is klein Amerika in het midden-oosten en ook zij zijn een mega grote wapenleverancier en verfijner van Amerikaanse wapens, speciaal voor stads oorlogen, hetgeen ze nogal goed in zijn, het enige waar Israel zwaar in laakt is strategie en planning, het word ze af en toe zwart voor de ogen waarbij ze vaak verkeerde beslissingen nemen maar dat zal voortkomen uit hun onterechte goddelijk gevoel en wij zijn de beste en het idee dat ze beter zijn dan de rest van de wereldbevolking , in massa opereren is ze vreemd, het leger is erg ongedisciplineerd en daarom zullen hun alleen de zwakkeren aanvallen , nooit een groot land zoals Iran, daarvoor gebruiken ze de Amerikanen.

Maar zit het Britse koningshuis achter 9/11 ??, oh vast wel in some sort of way, en de zionisten ook, dat is ook wel duidelijk, krijg je die formulieren ooit te zien, ik ben bang van niet als ze uberhaupt nog bestaan en word je te lastig en kom je te hoog in de hierachie dan zal ook deze persoon verdwijnen, je mag van alles brullen en beweren (zoals we hier op deze site met z’n allen ook doen) maar word je te lastig dan heb je pech, zo gaat het al 3000 jaar dus ik zou niet weten waarom dat zeker in deze gecontroleerde wereld met smartphones etc.. (GPS trackers) etc.. etc… niet zo zou zijn.
Olie is industrie = wapens = brandstof voor oorlogsvoertuigen etc.. , is niet zo moeilijk toch.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x