CoronaBuitenland

Vergeet de Lockdown Files: Britse oud-zorgminister ‘liet minstens 100.000 ouderen euthanaseren’

Help mee door dit artikel met kennissen op je socials te delen!

De Nederlandse media beginnen mondjesmaat over de Lockdown Files te schrijven, maar in het Verenigd Koninkrijk zijn ze al een stuk verder.

Onlangs sprak Maajid Nawaz met het Britse parlementslid Andrew Bridgen en medisch onderzoeker Stuart Wilkie over een zeer gevoelig onderwerp, namelijk dat de Britse overheid en meer specifiek de Britse oud-minister van Volksgezondheid Matt Hancock ouderen in verpleeg- en ziekenhuizen massaal heeft laten euthanaseren met behulp van midazolam en morfine.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Dat zou op het hoogtepunt van de ‘coronacrisis’ zijn gebeurd zodat niemand het zou merken. Bridgen heeft er vragen over gesteld. Ook lopen er meerdere zaken.

We hebben het hier over massamoord op ouderen, uitgevoerd door de overheid. We hebben het hier over een misdaad tegen de menselijkheid, over democide.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Doelbewust

Ondertussen voert Hancock campagne voor het legaliseren van euthanasie. Ja, echt.

Mike Yeadon, oud-vicepresident van Pfizer, is er zeker van dat de Britse overheid ouderen doelbewust heeft gedood. Hij zei tegen Nawaz dat midazolam en morfine de ademhaling dempen.

Minstens 100.000

Yeadon zei ook dat de doses die patiënten kregen drie tot vijf keer hoger waren dan de aanbevolen startdosering. Hij pakte zijn boeken over klinische farmacologie erbij en kwam tot de ontdekking dat dergelijke doses leiden tot de dood, zeker als ze die dag in dag uit krijgen toegediend.

“Ik ben er persoonlijk van overtuigd dat de oversterfte in verpleeghuizen kan worden verklaard door deze behandeling,” zei Yeadon, die toevoegde dat het hier gaat om minstens 100.000 mensen die zijn gedood door de overheid.

4.8 140 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

168 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Carla
Carla
1 jaar geleden

Matt Hancock is de psychopaat van schwab die het meest dom is. Betrapt op lachen op tv waarbij ie probeert te doen alsof ie huilt bij bericht over de eerste man die zich heeft laten inspuiten. Whatappjes over chips inspuiten, over wanneee ze de nieuwe variant gaan spelen, om de bevolking in angst te houden. Vreemdgaand worden betrapt. De media Verdraaien zijn lekkwn van de afschuwelijle waarheid.

Hij is net als rutte, de jonge, het minister en ambtenaren zooitje in NL een wef & klaus schwab adept. Het zijn zieke gevaarlijke en domme of juist meer doortrapte vrijheids- en volksvijanden.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

En hoeveel ouderen-hebben ze hier in Nederland laten euthanaseren ??..De hele kabinet rutte, ALLE partijen moeten opgepakt worden.. behalve FvD….

De hele regering op NUL zetten …

Annette
Annette
1 jaar geleden

In één woord: WALGELIJK!!!!

Dit is voor mij absoluut geen nieuw verhaal, waar ik niets van af wist, maar evengoed weer schokkend om het te lezen.

Als je bedenkt, hoe er, nadat de Tweede Wereldoorlog was afgelopen, met afschuw werd gereageerd op de vele doden, gestorven in de concentratiekampen in Duitsland en Polen, dan kun je je bijna niet voorstellen, dat er in de 21ste eeuw opnieuw dergelijke praktijken werden uitgevoerd.

Oudere, hulpeloze mensen zó behandelen als een soort van vee in het slachthuis: niet te bevatten voor normale mensen met normen en waarden.

Zowel artsen als verpleegkundigen, maar ZEKER ook de farmaceutische industrie, heeft hier een méér dan kwalijke rol in gespeeld.

Wat hier verteld wordt over Groot-Brittannië kun je natuurlijk ook één op één vertalen naar andere Westerse landen. Over het grote Amerika heb ik ook indertijd al gelezen, dat zij daar mensen Remdesivir toedienden, die OOK voor een groot aantal overlijdens heeft gezorgd.

In dit verband las ik, zeker een jaar geleden, een verhaal over iemand, die net op tijd zijn of haar partner (weet het exacte verhaal niet meer) via de rechter afgedwongen, uit het ziekenhuis heeft gehaald. Dat was in ieder geval zijn of haar redding.

Iedere keer, wanneer ik een dergelijk verhaal lees, dan kost het mij de grootste moeite om mij voor te stellen, HOE een zorgverlener, of het nu een arts of verpleegkundige is, hier in vredesnaam in mee kan gaan.

Ik heb altijd in mijn naïviteit gedacht, dat mensen in de zorgsector dat werk uitvoerden, omdat zij vooral vanuit hun hart hun werk doen en deden. De schellen zijn inmiddels wel van mijn ogen gevallen.

Maar laten wij vooral OOK niet vergeten, dat hier in ons eigen, volgens Mark Rutte zo gave landje, politieke figuren (D66 en GroenLinks) zijn, die het liefst willen, dat iedere 70 plusser vrijwillig het tijdelijke voor het eeuwige verwisselt.

OOIT was er een tijd, dat de jongeren vooral veel respect hadden voor de ouderen. Ik denk dan onwillekeurig aan het spreekwoord: ZOALS DE OUDEN ZONGEN PIEPEN DE JONGEN.

Die tijd lijkt voorgoed voorbij. Kinderen worden tegenwoordig vooral geleerd, dat oude mensen alleen maar onnodige ballast zijn.

ZO JAMMER, want de jongeren zouden vooral veel kunnen leren van de ouderen met hun enorme levenservaring.

Boervrou
Boervrou
1 jaar geleden

Wow, die begin van die christelike beskawing. Groete uit Suid Afrika, ons het nog bejaarde oor.

Back to top button
168
0
We lezen graag je reactie!x