Homepagina » Paranormaal » Neuropsychiater ontdekt telepathische vermogens bij autisten en maakt er beelden van
Neuropsychiater ontdekt telepathische vermogens bij autisten en maakt er beelden van

Neuropsychiater ontdekt telepathische vermogens bij autisten en maakt er beelden van

Onderzoek suggereert dat sommige kinderen die zijn gediagnosticeerd met autisme beschikken over telepathische of paranormale vermogens.

Deze ‘genieën’, zoals ze door sommige experts worden genoemd, zouden deze vermogens op een zichtbare manier kunnen demonstreren.

Van autistische kinderen die niet op dezelfde manier kunnen communiceren als hun leeftijdsgenootjes werd altijd gedacht dat ze een achterstand hebben.

Andere vermogens

Uit onderzoeken blijkt dat ze simpelweg over andere ‘vermogens’ beschikken. Mogelijk hebben ze een groter mentaal vermogen dan gemiddeld en kunnen ze communiceren zonder woorden.

Onderzoekers van de Universiteit van Californië te Irvine hebben in 1999 aangetoond dat parapsychologische experimenten betere resultaten hebben opgeleverd dan experimenten die moeten aantonen dat een dagelijkse dosis aspirine een hartaanval helpt voorkomen.

Autistische ‘genieën’ blinken onder andere uit in wiskunde. Berekeningen waar iemand normaal gesproken een rekenmachine of computer voor nodig heeft, kunnen zij uit het hoofd doen.

Sterk bewijs

Psychiater Diane Powell doet al jarenlang onderzoek naar het menselijk bewustzijn, met name bij autisten en andere individuen met speciale vermogens.

Dr. Powell zegt dat er sterk bewijs is voor hun telepathische vermogens.

Tijdens andere experimenten is door de jaren heen aangetoond dat autistische kinderen lijken te functioneren buiten het binaire systeem dat we fysiek kunnen waarnemen.

Hun gedachten, dromen en methoden voor ‘stille communicatie’ werden bestudeerd tijdens een experiment waarbij een ‘telepathische zender’ een ‘telepathische ontvanger’ betrokken waren.

Ramses

Onder meer Ramses Sanguino trok de aandacht van Powell. Ze doet momenteel onderzoek naar kinderen van over de hele wereld die mogelijk telepathisch zijn.

Ze zag een filmpje waarin moeder Nyx en Ramses zijn paranormale gave demonstreren en wilde meer over het jongetje te weten komen.

“Ik wilde het met eigen ogen zien,” zei Powell. “En ik wil onderzoeken of telepathie kan worden getest onder gecontroleerde omstandigheden.”

Nyx plaatst filmpjes op YouTube waarin Ramses getallen raadt die ze in het geheim heeft opgeschreven.

“Ik kan het niet uitleggen,” zei ze. Voor Powell is Ramses één van de vijf grootste genieën ter wereld. Ze is ervan overtuigd dat telepathie bestaat.

Nandana

Nandana, een autistisch meisje uit India, kan daarnaast de emoties van haar moeder voelen en haar gedachten lezen.

“Ik was altijd al verrast als ze naar me toe kwam en me kon vertellen welk voedsel ik voor haar wilde gaan klaarmaken,” zei moeder Sandhya tegenover de Khaleej Times.

“Als mijn man en ik hadden besloten er met haar op uit te trekken, wist ze van tevoren al waar we naartoe zouden gaan.”

Het meisje werd toen ze 1,5 jaar oud was gediagnosticeerd met autisme en later ook met ADHD.

De afgelopen jaren is de telepathische connectie tussen Nandana en haar moeder veel sterker geworden.

In het bijzijn van psychiater dr. Jeena Fiji werd bevestigd dat Nandana in staat is haar moeders gedachten en intenties te lezen.

Buitenzintuiglijke waarnemingen

Moeder Sandhya kreeg een briefje met daarop een gedicht, dat ze in gedachten moest oplezen. Dochter Nandana zat tegenover haar met een laptop en typte het gedicht zonder fouten.

Sandhya kreeg ook een getal te zien, waarna ze de ruimte moest verlaten. Nandana schreef het juiste getal op, ook al was haar moeder niet fysiek bij haar in de buurt.

Savvy Kisani, een andere moeder met een autistisch kind, meent dat sommige autistische kinderen in staat zijn tot buitenzintuiglijke waarnemingen.

“Mijn zoon Krishna gedroeg zich erg vreemd toen mijn vader bijna zou gaan sterven. Ik denk dat ze in de toekomst kunnen kijken,” zei ze.

[Collective-evolution]


Vond je dit interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. De huidige elite moet opdonderen en plaats maken voor deze zogenaamde telephaten die een nieuwe en betere elite gaan vormen.

  8 likes
 2. Telepathie heeft weinig te maken met het herkennen van “feiten” in andermans hoofd. Dus nummertjes of woorden vooraf opschrijven en herkennen heeft helemaaaaal niets te maken met telepathie.

  Mensen met een zekere controle over emoties en die dan ook nog de “hersenspieren” meer getraind hebben (maar dan niet in de zin van intelligentie) kunnen sneller en beter telepathie ervaren.

  Telepathie heeft dan meer te maken met het ervaren en herkennen van de energie om je heen en daardoor dingen te kunnen “voorvoelen”.

  11 likes
  • Telepathie werkt anders, dat gaat met geestelijke signalen, ik had dat ook met een bepaald persoon, dan hoorde ik in de nacht in mijn oor de telefoon gaan ,de geestelijke telefoon, dan wist ik dat diegene mij om 8 uur zou bellen ,en dat hij aan mij dacht.dat heb je niet met iedereen, dat gaat van geest tot geest, of van ziel tot ziel, de geestelijke stem hoor je in je oor, het is de hogere macht, je kan in de nacht in hun gedachten komen,in de slaap dan,je geest is dan in een hogere frequentie ,daar kan je niet voor studeren ,dat heb je gewoon.je hoeft daar geen autistisch voor te zijn, ben ik ook niet.

   0 likes
 3. Misschien zijn sommige hersendelen van autisten beter doorbloed, dan andere delen. Maar toch zullen ze ooit zware fouten maken. Waarom? Een tuinladder moet niet alleen hoog genoeg zijn, maar ook een breed genoeg voetstuk hebben. Alle verloren beschavingen hadden een te smal voetstuk, technologisch en psychologisch.

  6 likes
 4. Al decennialang worden er tig (hoge) geldprijzen beschikbaar gesteld voor degene die dat soort zaken aan kan tonen. Het wachten is nog steeds op de eerste mens die dat lukt.. https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_prijzen_voor_bewijs_van_het_paranormale

  6 likes
  • Het wachten is op de eerste mens die zich aanmeld bedoel je waarschijnlijk.
   Maar die mensen zetten hun gaves niet in voor geld, die gaan zich niet showen op tv als one trick pony, die zijn het materialisme doorgaans al ver te boven, vandaar hun gave.
   Trouwens wie stelt er nu hoge geldprijzen ter beschikking voor mensen die dit aan kunnen tonen?
   Zeer waarschijnlijk mensen die er absoluut geen baat bij hebben dat men dwars door ze heen kijkt, er juist daarom graag alles over willen weten en er vervolgens bovenop blijven zitten.
   En daar ga je je dan als hoog sensitieve aanmelden….erg naief Peter.

   1 likes
   • ‘Het wachten is op de eerste mens die zich aanmeld bedoel je waarschijnlijk.’

    Nee, ik bedoel precies wat ik schrijf. Als ik zou bedoelen wat jij er van maakt had ik dat wel opgeschreven. Al tig mensen hebben getracht te bewijzen dat ze paranormaal begaafd zouden zijn. Tot nu toe is het nog nooit niemand gelukt.

    ‘erg naief Peter.’

    Uit het feit dat je op de man gaat spelen maak ik op dat je behalve vage aannames verder geen inhoudelijke argumenten hebt.

    0 likes
    • Sorry dat je je persoonlijk aangevallen voelt, dat was niet mijn bedoeling.
     Wat ik probeerde te zeggen was dat die mensen helemaal niet bezig zijn met anderen overtuigen, het maakt ze niet uit wat anderen er van vinden, als ze al de behoefte hebben er met anderen over te praten.
     Het is gewoon een heel naturel iets en worden tevens ervaren als persoonlijke cadeautjes van Boven, dus wat gaat dat het grote publiek aan?
     Ze noemen het ook wel ”op een andere golflengte” zitten.

     1 likes
 5. Ik heeft een dochter die autisme heeft,en mijn parner en ik zijn overtuigd dat er momenten zijn bij ons dochter zijn,die niet zomaar kan uitleggen,zoals we zitten in de auto en we hebben ergens over,en we hadden daarvoor nooit over gesproken,onze dochter stap in de auto en begin er over te praten en gaat vragen over stellen………..

  Mij parner en ik kijken elkaar aan verbaast aan…. {twilight zone gevoel van.. koekoe}
  En ik zeg tegen onze dochter dat zij dat helemaal niet kan weten…. en dan nog vragen over stellen….. het was echt raar en was ook niet echt van belang voor haar leefttijd of iets dergelijk,des meer vreemde ,als of zij er bij was minuten daarvoor .echt raar ,en dit is niet de eerste keer een kreeg altijd een gevoel op die moment als een andere slim persoon in haar zat een tweede ike bij haar.

  5 likes
 6. Wat raar dat er niet wordt gerept over ook een zeer hoog IQ bij deze mensenkinderen.

  4 likes
  • Uw dochter is al hoger dan uw denken, dit gaat boven denken uit, net als God, dit komt uit haar eigen Ziel,die al hoog ontwikkeld is, Dit gaat niet zoals die mediums doen, Raad en Giswerk, op vragen inspelen, dit is het echte werk, let goed op haar dromen als ze die verteld, en geloof haar, omdat het waarheid is.

   0 likes
 7. In het ene verhaal lees je dat autisten, het autistische meisje van 7 jaar die geneest door E612 te vermijden,
  het ander [dit] verhaal lees je dat ze telepathische vermogens hebben. ?

  4 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Vaccins weer in verband gebracht met autisme. Is dit de boosdoener?

Vaccins weer in verband gebracht met autisme. Is dit de boosdoener?

Kinderen met autisme hebben een zeer hoog ...

Klinkt als een samenzweringstheorie? Nee, dat is hoe het werkt. Huisarts ontkracht mythes over vaccins

Klinkt als een samenzweringstheorie? Nee, dat is hoe het werkt. Huisarts ontkracht mythes over vaccins

Vaccins veroorzaken wiegendood, epilepsie en autisme. Ze ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.