Paranormaal

Neuropsychiater ontdekt telepathische vermogens bij autisten en maakt er beelden van

Help anderen door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onderzoek suggereert dat sommige kinderen die zijn gediagnosticeerd met autisme beschikken over telepathische of paranormale vermogens.

Deze ‘genieën’, zoals ze door sommige experts worden genoemd, zouden deze vermogens op een zichtbare manier kunnen demonstreren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Van autistische kinderen die niet op dezelfde manier kunnen communiceren als hun leeftijdsgenootjes werd altijd gedacht dat ze een achterstand hebben.

Andere vermogens

Uit onderzoeken blijkt dat ze simpelweg over andere ‘vermogens’ beschikken. Mogelijk hebben ze een groter mentaal vermogen dan gemiddeld en kunnen ze communiceren zonder woorden.

Onderzoekers van de Universiteit van Californië te Irvine hebben in 1999 aangetoond dat parapsychologische experimenten betere resultaten hebben opgeleverd dan experimenten die moeten aantonen dat een dagelijkse dosis aspirine een hartaanval helpt voorkomen.

Autistische ‘genieën’ blinken onder andere uit in wiskunde. Berekeningen waar iemand normaal gesproken een rekenmachine of computer voor nodig heeft, kunnen zij uit het hoofd doen.

Sterk bewijs

Psychiater Diane Powell doet al jarenlang onderzoek naar het menselijk bewustzijn, met name bij autisten en andere individuen met speciale vermogens.

Dr. Powell zegt dat er sterk bewijs is voor hun telepathische vermogens.

Tijdens andere experimenten is door de jaren heen aangetoond dat autistische kinderen lijken te functioneren buiten het binaire systeem dat we fysiek kunnen waarnemen.

Hun gedachten, dromen en methoden voor ‘stille communicatie’ werden bestudeerd tijdens een experiment waarbij een ‘telepathische zender’ een ‘telepathische ontvanger’ betrokken waren.

Ramses

Onder meer Ramses Sanguino trok de aandacht van Powell. Ze doet momenteel onderzoek naar kinderen van over de hele wereld die mogelijk telepathisch zijn.

Ze zag een filmpje waarin moeder Nyx en Ramses zijn paranormale gave demonstreren en wilde meer over het jongetje te weten komen.

“Ik wilde het met eigen ogen zien,” zei Powell. “En ik wil onderzoeken of telepathie kan worden getest onder gecontroleerde omstandigheden.”

Nyx plaatst filmpjes op YouTube waarin Ramses getallen raadt die ze in het geheim heeft opgeschreven.

“Ik kan het niet uitleggen,” zei ze. Voor Powell is Ramses één van de vijf grootste genieën ter wereld. Ze is ervan overtuigd dat telepathie bestaat.

Nandana

Nandana, een autistisch meisje uit India, kan daarnaast de emoties van haar moeder voelen en haar gedachten lezen.

“Ik was altijd al verrast als ze naar me toe kwam en me kon vertellen welk voedsel ik voor haar wilde gaan klaarmaken,” zei moeder Sandhya tegenover de Khaleej Times.

“Als mijn man en ik hadden besloten er met haar op uit te trekken, wist ze van tevoren al waar we naartoe zouden gaan.”

Het meisje werd toen ze 1,5 jaar oud was gediagnosticeerd met autisme en later ook met ADHD.

De afgelopen jaren is de telepathische connectie tussen Nandana en haar moeder veel sterker geworden.

In het bijzijn van psychiater dr. Jeena Fiji werd bevestigd dat Nandana in staat is haar moeders gedachten en intenties te lezen.

Buitenzintuiglijke waarnemingen

Moeder Sandhya kreeg een briefje met daarop een gedicht, dat ze in gedachten moest oplezen. Dochter Nandana zat tegenover haar met een laptop en typte het gedicht zonder fouten.

Sandhya kreeg ook een getal te zien, waarna ze de ruimte moest verlaten. Nandana schreef het juiste getal op, ook al was haar moeder niet fysiek bij haar in de buurt.

Savvy Kisani, een andere moeder met een autistisch kind, meent dat sommige autistische kinderen in staat zijn tot buitenzintuiglijke waarnemingen.

“Mijn zoon Krishna gedroeg zich erg vreemd toen mijn vader bijna zou gaan sterven. Ik denk dat ze in de toekomst kunnen kijken,” zei ze.

[Collective-evolution]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
6 jaren geleden

De huidige elite moet opdonderen en plaats maken voor deze zogenaamde telephaten die een nieuwe en betere elite gaan vormen.

onbekend
onbekend
6 jaren geleden

Misschien zijn sommige hersendelen van autisten beter doorbloed, dan andere delen. Maar toch zullen ze ooit zware fouten maken. Waarom? Een tuinladder moet niet alleen hoog genoeg zijn, maar ook een breed genoeg voetstuk hebben. Alle verloren beschavingen hadden een te smal voetstuk, technologisch en psychologisch.

Peter
Peter
6 jaren geleden

Al decennialang worden er tig (hoge) geldprijzen beschikbaar gesteld voor degene die dat soort zaken aan kan tonen. Het wachten is nog steeds op de eerste mens die dat lukt.. https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_prijzen_voor_bewijs_van_het_paranormale

Patrick.s
Patrick.s
6 jaren geleden

Ik heeft een dochter die autisme heeft,en mijn parner en ik zijn overtuigd dat er momenten zijn bij ons dochter zijn,die niet zomaar kan uitleggen,zoals we zitten in de auto en we hebben ergens over,en we hadden daarvoor nooit over gesproken,onze dochter stap in de auto en begin er over te praten en gaat vragen over stellen………..

Mij parner en ik kijken elkaar aan verbaast aan…. {twilight zone gevoel van.. koekoe}
En ik zeg tegen onze dochter dat zij dat helemaal niet kan weten…. en dan nog vragen over stellen….. het was echt raar en was ook niet echt van belang voor haar leefttijd of iets dergelijk,des meer vreemde ,als of zij er bij was minuten daarvoor .echt raar ,en dit is niet de eerste keer een kreeg altijd een gevoel op die moment als een andere slim persoon in haar zat een tweede ike bij haar.

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x