CoronaBuitenland

‘Coronashock’: veruit de meeste coronadoden zijn geen coronadoden

Help door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!

De Australische media komen deze week met een ‘Covid bombshell’: het werkelijke aantal coronadoden is vele malen lager dan gedacht. In deelstaat West-Australië bezweek minder dan 10 procent van de coronadoden aan Covid-19, meldt 9 News Perth.

Tussen 1 januari en 30 juni dit jaar werden er 192 coviddoden geregistreerd in de deelstaat. Slechts 18 sterfgevallen zijn daadwerkelijk gelinkt aan Covid-19.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Meer dan ooit

Terwijl vrijwel niemand sterft aan covid, explodeert het aantal overlijdens in Australië. In mei kopte de Sydney Morning Herald: “We leven met corona, maar er sterven meer van ons dan ooit.” Die maand liet de Australische overheid weten dat er in 2022 bijna 21 procent meer mensen zijn overleden dan verwacht.

Voormalig New York Times-verslaggever Alex Berenson schreef daarover: “Als je de coronasterfgevallen niet meerekent, ligt het aantal sterfgevallen nog altijd meer dan 10 procent hoger dan normaal.” Die coronasterfte is dus een stuk lager dan aanvankelijk werd aangenomen.

Patroon is verontrustend

In de Australische deelstaat Victoria zijn volgens de overheid in vergelijking met 2020 en 2021 zo’n 27 procent meer mensen gestorven. Het patroon is verontrustend, omdat de sterfte tijdens de pandemie niet aanzienlijk is toegenomen, terwijl de vaccinatiegraad in het land tot de hoogste in de wereld behoort, zei Berenson.

In New South Wales, de grootste deelstaat van het land, is bijvoorbeeld 95 procent van de 16-plussers gevaccineerd. 64 procent van de bevolking is geboosterd. Opvallend genoeg stierven er vooral veel mensen aan diabetes en dementie.

Berenson wees erop dat uit diverse onderzoeken is gebleken dat oudere mensen na mRNA-prikken een cognitieve achteruitgang kunnen ervaren, met name na de tweede prik of de booster.

4.8 100 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
La Fini
La Fini
7 maanden geleden

Ik heb een dubbel gevoel.
Prachtig nieuws voor de wakkere, slecht voor de geprikten.
En komt dit nieuws dan ook daadwerkelijk ongecensureerd in de msm ?
Hoe reageren de criminelen hierop?
Tjonge jonge, laat het vooral maar gebeuren.

B.watervogel
B.watervogel
7 maanden geleden

Voor de POLITIEK, de MEDIA, RECHTSSYSTEEM, GEZONDHEIDSZORG,, POLITIE, LEGER, de meeste bekende mensen met enig aanzien en de schapen wat al niet meer, is er geen weg meer terug. Als het land weer normaal draait na het oppakken van al dit vieze tuig wat zeker nog enige tijd zal duren zullen ze op een passende manier keihard gestraft worden mag ik hopen. Ik begin een lichte kentering te zien in de berichtgeving, dat kan omdat ze beginnen te merken dat hun plannetjes in duigen vallen of omdat ze soms de berichtgeving een beetje moeten versoepelen omdat het wel heel erg opvalt hoe ze lopen te liegen en te draaien.en dat ook de schapen dat opvalt.Voor mij staat 1 ding vast, wat ze ook proberen om weer een beetje de kant opt gaan naar het normale, dat gaat ze nooit maar dan ook nooit meer lukken en dan zijn hun degene die alles kwijtraken.

Henk-J
Henk-J
7 maanden geleden

Overlijdens door het vaccin zullen ze nooit toegeven.

Evert
Evert
7 maanden geleden

Waar liegt die beroepsleugenaar niet over ??

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

71
0
We lezen graag je reactie!x