Homepagina » Mens en Dier » Deze 6 mysteries zetten je ongetwijfeld aan het denken
Deze 6 mysteries zetten je ongetwijfeld aan het denken

Deze 6 mysteries zetten je ongetwijfeld aan het denken

Het is gemakkelijk om geobsedeerd te raken door de onopgeloste mysteries op deze aardbol. De meeste mensen denken dat alles kan worden verklaard of opgelost, maar dat blijkt moeilijker dan gedacht. Deze zes mysteries blijven al tientallen jaren onopgelost, hoe vaak experts er ook naar hebben gekeken.

In 1974 werd op de oever van de Mures, even ten oosten van de Roemeense stad Aiud, op 10 meter diepte een aluminium object gevonden. Naast het object werden twee botten van een mastodont, een geslacht van uitgestorven slurfdieren, gevonden. Het voorwerp is naar verluidt geanalyseerd door het Instituut voor Archeologie en Kunstgeschiedenis in de stad Cluj-Napoca. Men ontdekte dat het is gemaakt van een aluminiumlegering met een laagje oxide.

Deze 6 mysteries zetten je ongetwijfeld aan het denkenDe legering bestaat uit 12 verschillende elementen. Het voorwerp staat als vreemd te boek omdat aluminium pas in 1808 werd ontdekt, terwijl de botten van de mastodont tenminste 11.000 jaar oud zijn. Veel mensen hebben beweerd dat het artefact bewijs is voor buitenaards bezoek op aarde. Volgens experts lijkt het object op een onderdeel van een landingsgestel van bijvoorbeeld een ruimteschip.

Tijdens het analyseren van de beelden van de moord op president John F. Kennedy in 1963 werd een mysterieuze vrouw gezien. Ze droeg een bruine jas en een sjaal over haar hoofd. Omdat ze de sjaal op dezelfde manier droeg als Russische oude vrouwtjes dat doen, werd ze ook wel een baboesjka genoemd. De vrouw hield iets voor haar gezicht, mogelijk een camera. Ze verschijnt op veel foto’s die van de plaats delict zijn gemaakt. Zelfs na de aanslag bleef ze fotograferen, terwijl de meesten mensen het gebied al waren ontvlucht. De FBI gaf de vrouw opdracht zich te melden, maar ze kwam nooit opdagen.

In 1970 beweerde ene Beverly Oliver de baboesjka-vrouw te zijn, maar haar verhaal bevatte meerdere tegenstrijdigheden. Tot op de dag van vandaag weet niemand wie de mysterieuze vrouw was of wat ze op de plek te zoeken had.

Deze 6 mysteries zetten je ongetwijfeld aan het denken

De laatste jaren verschijnt op het internet zo rond januari een bizarre puzzel van iemand die zich ‘3301’ noemt en afbeeldingen van cicaden gebruikt. De puzzels zijn enorm complex. Er zijn allerlei verborgen boodschappen in verwerkt. 3301 beweert dat de puzzels zijn ontworpen om ‘intelligente individuen’ te vinden. Men vermoedt dat de puzzels een manier zijn om mensen te rekruteren voor inlichtingendiensten als CIA of MI6.

Deze 6 mysteries zetten je ongetwijfeld aan het denken

In Massachusetts ligt een steen met mysterieuze petrogliefen. De 40 ton zware rots (foto boven) is uit de rivier de Taunton gevist, vlak bij Dighton. Al 300 jaar wordt er druk gespeculeerd over de inscripties. Onderzoekers proberen de gliefen te ontcijferen sinds een Engelse kolonist de steen in 1680 voor het eerst beschreef. De rots ligt op dit moment in een museum. Er doen verschillende theorieën de ronde over de makers van de petrogliefen. Omdat in Vermont en andere staten soortgelijke stenen zijn gevonden denkt men aan de oorspronkelijke bewoners, maar het zou ook kunnen gaan om het werk van de Portugezen, Chinezen of zelfs de oude Feniciërs.

Deze 6 mysteries zetten je ongetwijfeld aan het denkenIn Woolpit in het Engelse graafschap Suffolk verschenen in de 12e eeuw twee groene kinderen. De broer en zus hadden een groene huid en spraken in een onbekende taal. Uiteindelijk veranderde hun huidskleur en leerden ze Engels. Ze legden uit dat ze uit ‘het land van Sint Maarten kwamen’, waar de zon nooit ver boven de horizon uitkwam. De twee volgden een rivier van licht toen ze het geluid van klokken hoorden en kwamen uit in Woolpit. Er gaan nogal ongewone theorieën rond over de herkomst van de kinderen. Zo zouden ze uit de holle aarde, uit een parallelle dimensie of van buiten de aarde komen.

Deze 6 mysteries zetten je ongetwijfeld aan het denkenIn 1957 vonden de zusjes Joanna (11) en Jacqueline Pollock (6) op tragische wijze de dood bij een auto-ongeluk in het Engelse Northumberland. Een jaar later gaf hun moeder geboorte aan de tweeling Jennifer en Gillian. De jongste van de twee, Jennifer, had precies dezelfde moedervlekken als Jacqueline. Al snel vroegen de twee meisjes om speelgoed dat van de overleden zusjes was geweest en wilden ze naar een park waar ze nog nooit van hadden gehoord. De case werd uitvoerig bestudeerd door psycholoog dr. Ian Stevenson en hij concludeerde dat de twee waarschijnlijk reïncarnaties zijn van hun overleden zusjes.

[Imgur]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • pleiadian schreef:

  “Volgens experts lijkt het object op een onderdeel van een landingsgestel van bijvoorbeeld een ruimteschip”

  Uiteraard… dat zie je zo!

 • Vonzie schreef:

  “Volgens experts lijkt het object op een onderdeel van een landingsgestel van bijvoorbeeld een ruimteschip”

  Expert in wat?

 • Newton schreef:

  De vrouw op de Kennedyfoto draagt duidelijk iets onder haar jas.Kun je nagaan hoe bevooroordeeld mensen zijn.Dat ze nu juist een vrouw niet verdenken. Denk aan Jack the Ripper!!!!

 • nunki schreef:

  Via cicada ben ik hier gekomen. The end is near.

 • Henk001 schreef:

  Ik ben inderdaad aan het denken gezet; ik dacht vooral: waarom geeft Imgur geen bronnen bij zijn verhalen?

 • Cdude schreef:

  Wat die zusjes betreft ….een geval van ’57.
  Alsof je dat ook maar op enige wijze kan controleren. Ik doe een gokje naar getraumatiseerde ouders met een wens om kun verloren kinderen te zien in de nieuwe.
  beetje zoals de vader aan de lijn bij de voetbaltraining zoon

 • Rob ter Horst schreef:

  Filmpje onbekende vrouw moord kennedy.

  “https://www.youtube.com/watch?v=V-LA0ypFXig”

  Hier is ze van “voren” te zien, helaas staat ze daarbij achter een man.

  Deze website laat een duidelijker foto van de vrouw zien, waarschijnlijk toch een oudere vrouw.

  http://coolinterestingstuff.com/real-unsolved-mystery-the-babushka-lady

 • Gerard96 schreef:

  Die 40 ton zware rots schijnt dus al meer dan 300 jaar geleden uit een rivier gevist te zijn.
  Enig idee hoe ze dat toen gedaan hebben? Jerommeke leefde toen nog niet.

 • barsoomx schreef:

  Vraag het aan Putin: misschien was het zijn moeder,
  dat verklaard een hoop.
  Wel snel zijn, voordat WW3 uitbreekt, anders wordt
  het een in atoomrook opgegaan mysterie..

 • kengai schreef:

  Er is weer een nieuwe groep opgestaan of in ieder geval nieuwe namen, die weer alles moeten afkraken als leugens, lekker gemakkelijk, maar ze komen zelf ook niet met bewijzen.
  Zielige figuren, maar niet op reageren verder.

 • Klaas schreef:

  Ik weet niet hoe lang Niburu.nl al vernieuwd is, maar ik ben er erg blij mee! Wat een verbetering ten opzichte van de oude niburu. Geen onzin artikelen meer over black eyed kids en schumann resonanties.
  Hulde! Goede artikelen! Keep it up!!!

 • x

  Check Also

  cia-klokkenluider

  CIA-klokkenluider: ‘Biden en Obama hebben Navy Seals vermoord’

  President Donald Trump heeft een artikel geretweet ...

  clinton

  Vrijgegeven documenten: Hillary Clinton zat achter ‘Rusland-hoax’

  Hillary Clinton heeft tijdens de verkiezingscampagne van ...

  Waarom Pushmeldingen?

  Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

  Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

  Waarom Telegram?

  Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

  Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

  >