Financieel

‘Dit zal veel erger worden dan de Grote Depressie’

Help anderen door deze info met je vrienden op je socials te delen!

Financieel schrijver Bill Holter houdt zich bezig met de onbetaalbare schulden die zich in het financiële systeem opstapelen als een kankergezwel.

Afgelopen week werd bekend dat de Japanse Norinchukin Bank 63 miljard dollar aan Amerikaanse en Europese staatsobligaties gaat verkopen om overeind te blijven. Verder kondigde de FDIC, uitvoerder van het Amerikaanse depositogarantiestelsel, aan dat 63 Amerikaanse banken meer dan 500 miljard dollar in de min staan. Ook de Europese banken boekten enorme verliezen, die de wereld in een zwart schuldengat kunnen zuigen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Het systeem is zo instabiel dat het zomaar in elkaar kan storten, waarschuwt Holter.

Onmogelijk dat het systeem het overleeft

Elke 100 dagen komt er in de Verenigde Staten 1 biljoen dollar bij op de schuldenhoop. Wat kan er verkeerd gaan?

“Het is onmogelijk dat het systeem, zoals het nu is, het overleeft. Het is wiskundig onmogelijk,” zei Holter in gesprek met Greg Hunter van USAWatchdog.com.

Financiële ineenstorting

Hij voegde toe dat de dollar uit het wereldwijde financiële systeem zal worden gedrukt. “De vraag naar dollars neemt af in een tijd waarin er meer vraag is naar leningen.”

De financiële ineenstorting die eraan komt, zal erger zijn dan alles wat we ooit hebben meegemaakt, voorspelt Holter. “Dit zal veel erger worden dan de Grote Depressie.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 141 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
doeterniettoe
doeterniettoe
1 maand geleden

ik zag dit al 18 jaar geleden aankomen, fijn dat anderen nu eindelijk eens bijtrekken. stelletje traag van begripjes

Mickey
Mickey
1 maand geleden

Putin z’n schuld!

John
John
1 maand geleden

Er moet een enorme chaos gecreeerd worden inclusief veel bloedvergieten om de New World Order met zijn Anti Christ in te leiden. De bijbels profetieen gaan in vervulling, dus wees wakker en zoek het aangezicht van de Heer anders zul je weggevoerd worden door de Anti Christ met zijn sluwe tong. Wat de banken betreft die willen al het Goud van de wereld in hun bezit krijgen want dat is het echte geld waarmee je een economie zonder de banken kunt bouwen. Ja de kleinere banken zullen omvallen en overgaan in een paar grotere. Het is allemaal centraliseren van macht. Denk aan de toren van Babel wat daar gebeurde en wat God in zijn wijsheid gedaan heeft. Ook daar was de macht gecentraliseerd bij een clubje corrupte figuren.

John
John
1 maand geleden

De enorme schulden zullen uiteindelijk met bloed betaald gaan worden, dat is het bloedvergieten wat er gaat komen. Dit zal de komst van de Anti Christ in leiden. Hierin zie je ook weer het satanisme aan het werk die het Goddelijke imiteert en maakt tot een perversie. Ook Christus heeft met zijn bloed betaald voor de schulden oftewel zonden van de mens zodat we weer in Gods tegenwoordigheid mogen komen.

Back to top button
69
0
We lezen graag je reactie!x