Mens en Dier

Verontwaardiging over uitspraken Ab Osterhaus: ‘Deze vent is krankzinnig en compleet losgeraakt van de wetenschap’

Help door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Viroloog Ab Osterhaus voorziet zwaardere maatregelen die richting een lockdown gaan. “Als we massabijeenkomsten blijven toestaan waar ook ongevaccineerden mogen komen omdat ze negatief testen, komen we er niet,” zegt hij in gesprek met De Telegraaf. “Zij zijn de stofzuigers; ze slurpen het virus op van besmette mensen die weliswaar gevaccineerd zijn, maar niet ziek. En zo houden we het virus gaande.”

“Gelukkig nemen de vaccinatiecijfers nu wel weer toe onder volwassenen. Maar we vergeten de jongeren; slechts een klein deel van de 12- tot 18-jarigen is in Europa gevaccineerd,” aldus Osterhaus.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Zo zorgwekkend

Zijn uitspraken leiden tot verontwaardigde reacties. “Sorry dat ik het zeg, want ik hou niet van op de persoon spelen. Maar deze vent is krankzinnig en compleet losgeraakt van de wetenschap,” schrijft bioloog Richard Steenvoorden.

Voormalig Op1-presentatrice Talitha Muusse zegt: “Het grootste raadsel van deze tijd is niet eens hoe duizenden mensen betekenis vinden in allerlei bizarre complotten, maar hoe ogenschijnlijk verstandige professionals in korte tijd tot haatzaaierij zijn overgestapt en alle liberale waarden overboord gooien. Zo zorgwekkend.”

Wat deze man uitkraamt, is je reinste kul

“Ik schrik van wat ik lees, Ab Osterhaus. Je zet een groep mensen weg als het kwaad in de pandemie. We gaan richting de lockdown omdat dat het resultaat is van het zwabberbeleid dat is gebaseerd op lucht,” stelt Charifa Zemouri, wetenschapper en beleidsmedewerker voor Denk in de Tweede Kamer.

Neuroloog Jan Bonte trekt fel van leer: “Kan deze man, deze Ab Osterhaus, niet per gerechtelijk bevel de mond gesnoerd worden? Wat deze man uitkraamt, is je reinste kul. Of kunnen we hem gewoon een andere naam geven? Joseph Goebbels lijkt mij passend.”

4.8 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

142 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Maurice
Maurice
2 jaren geleden

Hij heeft waarschijnlijk er belang bij, geld is nooit genoeg. Belang verstrengeling is onder deze heren volgens mij erg groot.

Jacky
Jacky
2 jaren geleden

Wat een zielig potentaat zeg, die Ab.
Verder maak ik er maar geen woorden meer aan vuil, hij is dat niet waard.

robert
robert
2 jaren geleden

deze uitspraken zijn lettelijk zo dom dat ik niet goed weet hoe ik daar nog op moet reageren!

Als je het nu nog niet wilt zien …

Tom
Tom
2 jaren geleden

Gezien het lage IQ onder de bevolking zullen er wel weer vele miljoenen mensen zijn die dit stofzuiger verhaal geloven, slim bedacht, dat wel, iedereen kan zich dit voorstellen omdat ze ook een stofzuiger hebben. Daar kunnen 100000 deskundigen proberen deze ridicule redenatie proberen te ontkrachten, gaat niet lukken. De waarheid is dat niet-gevaccineerden geen kapot gemaakt immuunsysteem hebben en juist opgelopen virussen direct onschadelijk maken, het zijn dus juist luchtzuiveraars om in dezelfde beeldspraak te blijven.

Back to top button
142
0
We lezen graag je reactie!x