Mens en Dier

Verontwaardiging over uitspraken Ab Osterhaus: ‘Deze vent is krankzinnig en compleet losgeraakt van de wetenschap’

Help mee door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Viroloog Ab Osterhaus voorziet zwaardere maatregelen die richting een lockdown gaan. “Als we massabijeenkomsten blijven toestaan waar ook ongevaccineerden mogen komen omdat ze negatief testen, komen we er niet,” zegt hij in gesprek met De Telegraaf. “Zij zijn de stofzuigers; ze slurpen het virus op van besmette mensen die weliswaar gevaccineerd zijn, maar niet ziek. En zo houden we het virus gaande.”

“Gelukkig nemen de vaccinatiecijfers nu wel weer toe onder volwassenen. Maar we vergeten de jongeren; slechts een klein deel van de 12- tot 18-jarigen is in Europa gevaccineerd,” aldus Osterhaus.

Zo zorgwekkend

Zijn uitspraken leiden tot verontwaardigde reacties. “Sorry dat ik het zeg, want ik hou niet van op de persoon spelen. Maar deze vent is krankzinnig en compleet losgeraakt van de wetenschap,” schrijft bioloog Richard Steenvoorden.

Voormalig Op1-presentatrice Talitha Muusse zegt: “Het grootste raadsel van deze tijd is niet eens hoe duizenden mensen betekenis vinden in allerlei bizarre complotten, maar hoe ogenschijnlijk verstandige professionals in korte tijd tot haatzaaierij zijn overgestapt en alle liberale waarden overboord gooien. Zo zorgwekkend.”

Wat deze man uitkraamt, is je reinste kul

“Ik schrik van wat ik lees, Ab Osterhaus. Je zet een groep mensen weg als het kwaad in de pandemie. We gaan richting de lockdown omdat dat het resultaat is van het zwabberbeleid dat is gebaseerd op lucht,” stelt Charifa Zemouri, wetenschapper en beleidsmedewerker voor Denk in de Tweede Kamer.

Neuroloog Jan Bonte trekt fel van leer: “Kan deze man, deze Ab Osterhaus, niet per gerechtelijk bevel de mond gesnoerd worden? Wat deze man uitkraamt, is je reinste kul. Of kunnen we hem gewoon een andere naam geven? Joseph Goebbels lijkt mij passend.”

4.8 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
142 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Maurice
Maurice
1 jaar geleden

Hij heeft waarschijnlijk er belang bij, geld is nooit genoeg. Belang verstrengeling is onder deze heren volgens mij erg groot.

Jacky
Jacky
1 jaar geleden

Wat een zielig potentaat zeg, die Ab.
Verder maak ik er maar geen woorden meer aan vuil, hij is dat niet waard.

robert
robert
1 jaar geleden

deze uitspraken zijn lettelijk zo dom dat ik niet goed weet hoe ik daar nog op moet reageren!

Als je het nu nog niet wilt zien …

Tom
Tom
1 jaar geleden

Gezien het lage IQ onder de bevolking zullen er wel weer vele miljoenen mensen zijn die dit stofzuiger verhaal geloven, slim bedacht, dat wel, iedereen kan zich dit voorstellen omdat ze ook een stofzuiger hebben. Daar kunnen 100000 deskundigen proberen deze ridicule redenatie proberen te ontkrachten, gaat niet lukken. De waarheid is dat niet-gevaccineerden geen kapot gemaakt immuunsysteem hebben en juist opgelopen virussen direct onschadelijk maken, het zijn dus juist luchtzuiveraars om in dezelfde beeldspraak te blijven.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

142
0
We lezen graag je reactie!x