Buitenland

Aanslag Manchester mogelijk gemaakt door politici. Dit is het beleid dat moord indirect toestaat

Help door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vorige week blies de 22-jarige Salman Abedi zichzelf op in een gevulde Manchester Arena. Bij de aanslag kwamen 22 mensen om het leven.

Zijn vader, Ramadan Abedi, blijkt het administratief hoofd van de centrale veiligheidsdienst in de Libische hoofdstad Tripoli.

Het Westen bracht Abedi en zijn salafistische vriendjes in Libië aan de macht en krijgt in Manchester en elders nu de rekening gepresenteerd, schrijft journalist Willy van Damme.

Opgezet spel

Gebleken is dat niet alleen de FBI, maar ook de Franse veiligheidsdiensten en de Britse geheime dienst MI5 de aanslagpleger kenden en wisten wat hij van plan was.

Is het dan vreemd dat de vele burgers die zich verdiepen in deze kwestie het idee krijgen dat alles opgezet spel is? Dat de veiligheidsdiensten hem gewoon zijn gang lieten gaan?

Het is een feit dat het Westen de Libische leider Gaddafi liet vermoorden en tuig van de richel aan de macht bracht, schrijft Van Damme.

Kotsmisselijk

Reem Maghribi, de vrouw van De Standaard-correspondent Jorn De Cock, wakkerde persoonlijk de salafistische revolutie aan.

De Standaard en de rest van onze media steunen dit gespuis voluit, aldus de journalist.

“Hun zoveelste stortvloed van tranen naar aanleiding van de moordaanslag in Manchester is dan ook om kotsmisselijk van te worden.”

Verantwoording

Hij vraagt zich af wanneer de mensen die zich hier journalist durven te noemen ter verantwoording worden geroepen en wanneer politici zoals Nicolas Sarkozy en Barack Obama op hun daden worden afgerekend.

Zij hebben dan niet de bom tot ontploffing gebracht in de Manchester Arena, maar hebben de aanslag door hun beleid mogelijk gemaakt.

De politici zijn dus net zo schuldig als de extremist die zichzelf opblies, stelt Van Damme.

Leugen

De westerse kranten spraken van een enorme volksopstand in Libië, maar in feite was het een door de Fransen georkestreerde opstand van Al Qaida en de Moslimbroederschap.

Deze leugen deed men later nog eens dunnetjes over in Syrië, besluit de journalist.

[Novini]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim
Wim
5 jaren geleden

Altijd en vlak voor de verkiezing. In Frankrijk was het ook zo, dan ga ik twijfelen.

Wim
Wim
5 jaren geleden

MI5 was weer goed bezig.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
5 jaren geleden

Welk land heeft een bestuur dat de belangrijkste plaats geeft aan het welzijn van het volk ?
Werkelijk al die besturen denken vooral aan zichzelf, hun macht, en hun vriendjes.
Dat is de invulling die zien aan de bestuursvorm ‘democratie’.
Wereldwijd.

Het licht wint
Het licht wint
5 jaren geleden

Dit verhaal begint gelukkig bij een breder publiek door te dringen.en het wordt idd tijd dat we westerse leiders en diplomaten en ander gespuis voor het gerecht gaan brengen voor misdaden tegen de mensheid.hier in nl lopen er ook zat rond,ik denk dat we wel een paar gevangenissen kunnen vullen met deze witte boorden criminelen. Dit bewustwordings proces volgen is soms emotioneel en depressiefmakend,maar ook zo mooi,zeker nu je merkt dat zaken kantelen en elites eigenlijk alleen nog aan de macht zijn via verkiezingsfraude en msm manipulatie.ze hebben hun langste tijd gehad.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x