Gezondheid

Wil jij ook een IJZERSTERK immuunsysteem?

Help mee door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

ninefornews-levende-aardeElk levend wezen op onze planeet heeft een immuunsysteem. Dat betekent dat jij en ik het ook hebben. Het immuunsysteem, of afweersysteem, is een systeem dat ons lichaam beschermt tegen indringers van buitenaf, zoals virussen, bacteriën, schimmels en parasieten. Het helpt je te beschermen tegen ziekten en aandoeningen. In feite beschermt het je tegen vreemde stoffen die je lichaam binnendringen en infecteren.

Je immuunsysteem bevindt zich in je hele lichaam. Denk maar aan je huid, darmen, luchtwegen, bloed en lymfestelsel. Verder richt je immuunsysteem zich niet specifiek op één ziekteverwekker, maar op alle ziekteverwekkers die in ons lichaam voorkomen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hoe zwakker je immuunsysteem, hoe sneller je ziek wordt. Mensen met een verminderde weerstand, zoals jonge kinderen, ouderen, zwangere vrouwen en mensen met een immuunsysteemafwijking, zijn veel vatbaarder voor infectieziekten en worden sneller ziek.

Oorzaken van een zwak immuunsysteem

Er kunnen heel wat oorzaken zijn dat iemand in je omgeving, of jijzelf, een zwakker immuunsysteem heeft.

  • Erfelijke factoren
  • Infecties die je ooit in het verleden hebt gehad
  • Medicijngebruik
  • Als je pas ziek bent geweest
  • Niet goed eten
  • Te weinig slapen
  • Andere aandoeningen, zoals diabetes

Daarnaast hebben oudere mensen en bijvoorbeeld patiënten bij wie de milt is verwijderd een verhoogde kans op een afweerstoornis.

De allerbelangrijkste factor

En als laatste hebben we de wellicht allerbelangrijkste factor die de sterkte van je afweersysteem bepaalt: je eigen onbewuste mentale overtuiging.

Hoe je jezelf ziet bepaalt hoe je bentDat je mentale overtuiging een rol speelt in de kracht van je immuunsysteem is wetenschappelijk bewezen.

Mensen die op onbewust niveau overtuigd zijn dat zij een ijzersterk immuunsysteem hebben, hebben dat als gevolg van deze overtuiging meestal ook.

Zij zijn minder vaak ziek dan mensen die deze overtuiging niet hebben.

Hypnotherapie als mogelijkheid om het probleem bij de wortel aan te pakken

Dankzij hypnotherapie bestaat de mogelijkheid om je immuunsysteem een boost te geven. De voordelen van een immuunsysteemboost via hypnose is dat het een 100% natuurlijke aanpak is. Je geeft hiermee je innerlijke afweersysteem een behoorlijke positieve boost. Dit zorgt ervoor dat schadelijke invloeden van buitenaf haast geen kans meer krijgen om je lichaam binnen te dringen.

Virussen, bacteriën, schimmels en andere infectiebronnen worden daardoor sneller en massaler aangevallen door je immuunsysteem. Je voelt je sterker en minder snel ziek of verkouden, waardoor je kansen aanzienlijk groter worden dat wanneer er weer eens een griepepidemie heerst en veel mensen ziek in bed liggen, jij gewoon lekker fris, sterk en gezond blijft.

Trancewerk Immuunsysteem Boost
Trancewerk Immuunsysteem Boost

Michel Lejeune van Trancewerk ontwikkelde de hypnosesessie ‘Immuunsysteem Boost‘ en biedt deze sessie tijdelijk aan voor slechts 10 euro. Met deze hypnosesessie voor thuis herprogrammeer je je onderbewustzijn, waardoor je lichaam, dat onder regie staat van je onderbewustzijn, van binnenuit het immuniteitsniveau verhoogt. “Het werkt beter dan pillen uit een potje die zogenaamd weerstandsverhogend werken”, aldus Lejeune.

Al na enkele keren luisteren naar deze downloadbare mp3-hypnosesessie, worden ziektekiemen sneller en direct bij binnenkomst in je lichaam aangepakt en vernietigd, waardoor je gezond en beter blijft! Het is alsof je het innerlijke leger, dat je lichaam beschermt tegen indringers, vertienvoudigt qua sterkte en slagkracht.

Schadelijke bacteriën en virussen worden voortaan schaakmat gezet en verslagen nog voordat ze je ziek kunnen maken. Hierdoor kun je genieten van een vitaler en gezonder leven.

Kijk voor meer informatie om je immuunsysteem een boost te geven op: https://www.trancewerk.nl/lichamelijke-gezondheid/immuunsysteem-boost 

[Trancewerk]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en andere opvallende nieuwsberichten,verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
7 jaren geleden
Back to top button