Great ResetMens en Dier

Aanslag op het microbioom: kondigt Bill Gates in dit interview zijn volgende grote project aan?

Help mee door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!

Onlangs had miljardair Bill Gates een interview met Bild dat bijna onopgemerkt voorbij is gegaan. Gates werd op de redactie van de Duitse krant als een held ontvangen.

In het interview werd uit het niets de term ‘microbioom’ ter sprake gebracht. Dat deed bij de Duitse arts Heiko Schöning, die in september 2019 de coronapandemie voorspelde, alle alarmbellen afgaan. Hij publiceerde eind vorig jaar het boek ‘Angriff aufs Mikrobiom’, oftewel ‘Aanslag op het Microbioom’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

In en op ons lichaam zitten veel micro-organismen zoals bacteriën, virussen en gisten. Samen worden ze het microbioom genoemd. Een belangrijke functie van het microbioom is de bescherming tegen ziekteverwekkers.

Internationaal gecoördineerde aanval

Volgens Schöning wordt er een internationaal gecoördineerde aanval op ons microbioom voorbereid en was dit interview de aankondiging. “Dit is geen grap.”

Gates zei tijdens het interview dat een verstoord vaginaal microbioom tot veel doodgeboortes en vroeggeboortes leidt.

Schöning wees erop dat we wereldwijd in de statistieken veel doodgeboortes en vroeggeboortes zien sinds de uitrol van de vaccinaties tegen COVID-19. Daarnaast zien we in veel Europese landen een forse daling in de geboortecijfers.

Langdurige schade

Eerder ontdekte gastro-enteroloog Sabine Hazan, expert op het gebied van darmbacteriën, dat bij mensen die waren gevaccineerd het microbioom ernstig werd aangetast. Ze besloot haar bevindingen niet te publiceren, aangezien geen enkel tijdschrift dat zou aandurven.

De arts volgde 90 dagen lang vier patiënten die gezond waren. Na vaccinatie kelderde het aantal bifidobacteriën in hun darmen van een miljoen naar nul. De schade was langdurig.

Hazan keek ook naar het microbioom van baby’s van gevaccineerde moeders en die bleken geen bifidobacteriën te hebben. Merk op: normaal gesproken bestaat 90 procent van hun microbioom uit deze bacteriën.

Criminele organisatie

Gates legt de schuld bij het microbioom van de moeders. Hij zei dat een (vaginaal) microbioom dat uit balans is zeer negatieve gevolgen kan hebben.

Nadat hij corona had voorspeld, bleef Schöning de sporen van deze criminele organisatie volgen. Zodoende kan hij nu opnieuw een voorspelling doen over hun volgende project. “Deze keer heeft het niet te maken met virussen, maar met bacteriën, meer specifiek de bacteriën die we in de darmen, maar ook de vagina hebben, dus het vaginale microbioom.”

Genetisch gemanipuleerde antibiotica

De arts voegde hieraan toe dat het microbioom in de darmen een rechtstreekse verbinding heeft met de hersenen. “Kortom, het is een aanslag die gericht is op de hersenen via de darmen, het microbioom.”

Achter de schermen investeren farmaceutische bedrijven en inlichtingendiensten miljarden in de ontwikkeling van genetisch gemanipuleerde antibiotica, stelde Schöning. Vaak gaat het om dezelfde mensen die betrokken waren bij het coronabedrog. Hij noemde Chris Darby, bestuurslid van National Resilience, die nauw betrokken is bij allerlei projecten van de CIA.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 160 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sjefke
Sjefke
1 maand geleden

ALLES IS AFLEIDING !!

Of het nu de oorlog in Oekraïne, de oorlog in Israël, woke, BRICS, Nieuwe plandemie, de NAZI Olympische spelen, EK voetbal etc etc het is ALLEMAAL afleiding !

Achter de schermen werken al deze regeringen samen om de digitale ID en digitale CBDC uit te rollen.

Als deze twee klaar zijn dan zitten we allemaal vast in de gevangenis van de pedofiele elite.

koddebeier
koddebeier
1 maand geleden

Wanneer trappen ze die klootzak de gevangenis in ????

JohnC
JohnC
1 maand geleden

Het is absoluut totaal onacceptabel dat Bil Gates zijn financiele vermogens gebruikt om zijn ideeen op te leggen.
Deze man moet opgepakt en berecht.

roro 237
roro 237
1 maand geleden

De mega psychopaat Gates is van alle markten thuis!
ALLE MARKTEN

Back to top button
84
0
We lezen graag je reactie!x