Mens en Dier

Baudet zorgt voor vuurwerk in Kamer: ‘Het hele verhaal klopt van geen kant’

Help door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er kan maar één conclusie zijn: het doel van het coronabeleid is niet de bescherming van de volksgezondheid, zei FVD-leider Thierry Baudet tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen. “Er zit geen enkele logica in. Het hele verhaal klopt van geen kant.”

Het dient allemaal een volkomen andere agenda. Een agenda die wordt aangeduid met termen als The Great Reset en Build Back Better. Een agenda die globalistisch wordt uitgerold en die de hele wereld in haar greep lijkt te hebben, aldus Baudet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Het is volgens hem niet moeilijk om te zien wat de volgende stappen zullen zijn: terugkerende vaccinatierondes, nieuwe lockdowns, vrijheid wordt definitief voorwaardelijk en de economie wordt afhankelijk van de almachtige overheid, met een meer centrale rol voor de mainstream media en een steeds strenger gereguleerd internet.

Kijk hoe De Jonge zijn hoofd wegdraait op het moment dat Baudet richting het spreekgestoelte loopt:

Corona is de aanleiding om de nieuwe wereldorde te bewerkstelligen

De QR-codes gaan nooit meer weg. Die worden het nieuwe normaal, dat is waar het om ging: de QR-maatschappij, waarbij goed gedrag wordt beloond met toegang tot het sociaal-maatschappelijk leven, en slecht gedrag wordt bestraft met een rood kleurende scanner, zei Baudet. “Totale overheidscontrole. Onbegrensde mogelijkheden voor een almachtige staat.”

“Corona is het alibi, het voorwendsel, de aanleiding, om de nieuwe wereldorde te bewerkstelligen die al veel langer werd voorbereid en gewenst,” benadrukte hij.

“Voordat we het zinvol over de beleidskeuzes die in deze begroting worden gemaakt kunnen hebben, moeten we begrijpen wat de achtergrond daarvan is: de Great Reset,” aldus Baudet.

“Voordat we het over geld voor de zorg kunnen hebben – over de IC-bedden die Rutte heeft wegbezuinigd de afgelopen 10 jaar – moeten we begrijpen waarom er vaccinatiecampagnes worden uitgerold en waarom men helemaal niet wil dat de druk op de zorg afneemt,” vervolgde hij.

Het speelveld is veranderd want de tegenstander heeft een nieuwe aanval ingezet

“En voordat we het over de woningnood als gevolg van een verzonnen stikstofprobleem – over jaren van massale en desastreuze immigratie – kunnen hebben, is het essentieel om te zien hoe men de geesten rijp aan het maken is voor stikstoflockdowns en klimaatlockdowns,” waarschuwde hij.

“Het speelveld is veranderd want de tegenstander heeft een nieuwe aanval ingezet. We zullen in de politiek en daarbuiten een zo breed mogelijk front moeten vormen om deze aanval voorgoed af te slaan en de ontwikkelingen ten goede te keren,” besloot de FVD-voorman.

De fracties van D66 en GroenLinks verlieten de Tweede Kamer vanwege de inbreng van Baudet. Jetten (D66) riep daarvoor door de zaal naar hem: “Je bent knettergek.” Minister De Jonge sprak de FVD’er vanuit het kabinetsvak tegen en keerde hem de rug toe. “Wat was het een plezier om naar de mooie rug van De Jonge te mogen kijken,” zei Baudet naderhand.

4.8 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

151 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter
Pieter
2 jaren geleden

Hoe zielig de deugpolitici in de 2e slaapkamer zijn is wel duidelijk. Allemaal mooi meepraten met de propaganda machine zit in 95% van die mensen geen stukje authenticiteit in.
Fijn is wel dat een roedel Wolven heel makkelijk een grote kudde schapen kan reguleren, gewoon de menners aanpakken. Massaal demonsteren is leuk, maar zal geen zoden aan de dijk zetten.

Loire
Loire
2 jaren geleden

Baudet kan de namen voorlezen die vaccinatieschade hebben of overleden zijn na vaccinatie. Wordt Robje ook eens wakker!

Jan Bruggink
Jan Bruggink
2 jaren geleden

De hele 2 slaapkamer zijn hoeren van het WEF

Edward
Edward
2 jaren geleden

Wat een vies, gevaarlijk mannetje is die Jetten, D66 de grootste aanjager van sociale uitsluiting en medische apartheid. FVD, top !

Back to top button
151
0
We lezen graag je reactie!x