Homepagina » Mens en Dier » Baudet zorgt voor vuurwerk in Kamer: ‘Het hele verhaal klopt van geen kant’
baudet
Foto: Thierry Baudet (Videostill Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

Baudet zorgt voor vuurwerk in Kamer: ‘Het hele verhaal klopt van geen kant’

Er kan maar één conclusie zijn: het doel van het coronabeleid is niet de bescherming van de volksgezondheid, zei FVD-leider Thierry Baudet tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen. “Er zit geen enkele logica in. Het hele verhaal klopt van geen kant.”

Het dient allemaal een volkomen andere agenda. Een agenda die wordt aangeduid met termen als The Great Reset en Build Back Better. Een agenda die globalistisch wordt uitgerold en die de hele wereld in haar greep lijkt te hebben, aldus Baudet.

Het is volgens hem niet moeilijk om te zien wat de volgende stappen zullen zijn: terugkerende vaccinatierondes, nieuwe lockdowns, vrijheid wordt definitief voorwaardelijk en de economie wordt afhankelijk van de almachtige overheid, met een meer centrale rol voor de mainstream media en een steeds strenger gereguleerd internet.

Kijk hoe De Jonge zijn hoofd wegdraait op het moment dat Baudet richting het spreekgestoelte loopt:

Corona is de aanleiding om de nieuwe wereldorde te bewerkstelligen

De QR-codes gaan nooit meer weg. Die worden het nieuwe normaal, dat is waar het om ging: de QR-maatschappij, waarbij goed gedrag wordt beloond met toegang tot het sociaal-maatschappelijk leven, en slecht gedrag wordt bestraft met een rood kleurende scanner, zei Baudet. “Totale overheidscontrole. Onbegrensde mogelijkheden voor een almachtige staat.”

“Corona is het alibi, het voorwendsel, de aanleiding, om de nieuwe wereldorde te bewerkstelligen die al veel langer werd voorbereid en gewenst,” benadrukte hij.

“Voordat we het zinvol over de beleidskeuzes die in deze begroting worden gemaakt kunnen hebben, moeten we begrijpen wat de achtergrond daarvan is: de Great Reset,” aldus Baudet.

“Voordat we het over geld voor de zorg kunnen hebben – over de IC-bedden die Rutte heeft wegbezuinigd de afgelopen 10 jaar – moeten we begrijpen waarom er vaccinatiecampagnes worden uitgerold en waarom men helemaal niet wil dat de druk op de zorg afneemt,” vervolgde hij.

Het speelveld is veranderd want de tegenstander heeft een nieuwe aanval ingezet

“En voordat we het over de woningnood als gevolg van een verzonnen stikstofprobleem – over jaren van massale en desastreuze immigratie – kunnen hebben, is het essentieel om te zien hoe men de geesten rijp aan het maken is voor stikstoflockdowns en klimaatlockdowns,” waarschuwde hij.

“Het speelveld is veranderd want de tegenstander heeft een nieuwe aanval ingezet. We zullen in de politiek en daarbuiten een zo breed mogelijk front moeten vormen om deze aanval voorgoed af te slaan en de ontwikkelingen ten goede te keren,” besloot de FVD-voorman.

De fracties van D66 en GroenLinks verlieten de Tweede Kamer vanwege de inbreng van Baudet. Jetten (D66) riep daarvoor door de zaal naar hem: “Je bent knettergek.” Minister De Jonge sprak de FVD’er vanuit het kabinetsvak tegen en keerde hem de rug toe. “Wat was het een plezier om naar de mooie rug van De Jonge te mogen kijken,” zei Baudet naderhand.

4.8 91 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
151 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter
Pieter
1 maand geleden

Hoe zielig de deugpolitici in de 2e slaapkamer zijn is wel duidelijk. Allemaal mooi meepraten met de propaganda machine zit in 95% van die mensen geen stukje authenticiteit in.
Fijn is wel dat een roedel Wolven heel makkelijk een grote kudde schapen kan reguleren, gewoon de menners aanpakken. Massaal demonsteren is leuk, maar zal geen zoden aan de dijk zetten.

Loire
Loire
1 maand geleden

Baudet kan de namen voorlezen die vaccinatieschade hebben of overleden zijn na vaccinatie. Wordt Robje ook eens wakker!

Jan Bruggink
Jan Bruggink
1 maand geleden

De hele 2 slaapkamer zijn hoeren van het WEF

Edward
Edward
1 maand geleden

Wat een vies, gevaarlijk mannetje is die Jetten, D66 de grootste aanjager van sociale uitsluiting en medische apartheid. FVD, top !

x

Check Also

politicolo

Politicologe legt bloot: we hebben te maken met een technocratische wereldagenda, met als dekmantel een virus

Eerder dit jaar barstte in Duitsland een ...

spaanse

Spaanse regering moet 1 miljoen coronaboetes terugbetalen, eerste lockdown was ongrondwettig

De Spaanse regering heeft een speciale werkgroep ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

151
0
We lezen graag je reactie!x