Gezondheid

Aantal Australische ouders tegen vaccinatie verzesvoudigd

Help ons door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Australische medische gemeenschap heeft de anti-vaccinatielobby opgeroepen zich terug te trekken toen uit cijfers was gebleken dat het aantal ouders dat weigert te vaccineren is verzesvoudigd.

De Australische Academie van Wetenschappen heeft een manifest uitgebracht waarin de organisatie de voordelen van immunisatie uiteenzet.

De academie wordt gesteund door de Australian Medical Association (AMA), de grootste artsenvereniging van het land. Radiopresentator Neil Mitchell zei dat ouders die hun kinderen weigeren te vaccineren ‘zich in feite schuldig maken aan kindermisbruik’.

Weloverwogen beslissing

Voorzitter van het Australian Vaccination Network Meryl Dorey zei juist dat de overheid en de media informatie over de risico’s van vaccineren ‘bewust onderdrukken’. Volgens haar moeten mensen het recht hebben om een weloverwogen beslissing te kunnen maken. “Wij zijn absoluut tegen iedere vorm van gedwongen vaccinatie,” zei ze.”

Dorey voegde toe dat er als nooit tevoren wordt gevaccineerd tegen kinkhoest, maar dat het aantal kinkhoestgevallen ook tot een recordhoogte is gestegen. “Er zijn nu meer besmettingen met kinkhoest dan in de periode voor het jaar 1953, waarin het vaccin werd toegevoegd aan het vaccinatieprogramma,” legde Dorey uit.

Lakse houding

“De reden is dat het vaccin niet meer werkt omdat de ziekte is gemuteerd,” zei ze. “Het vaccin maakt mensen nu mogelijk vatbaarder voor kinkhoest.” Uit de database van haar organisatie blijkt dat sinds 1998 in totaal 25 mensen zijn gestorven als een direct resultaat van de vaccinatie, maar daar werd door artsen niets over vermeld.

Voorzitter van de AMA Dr. Steve Hambleton is echter van mening dat de risico’s van immunisatie niet opwegen tegen de voordelen. “Er zijn gevaren, er zijn bijwerkingen, maar vaak gaat het om milde bijwerkingen,” zei hij.

Hij voegde toe dat veel ouders een lakse houding aannemen ten aanzien van vaccins ‘omdat veel ziektes inmiddels zijn uitgeroeid door immunisatie’.

Bron: 3aw.com.au

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
garriet60
garriet60
9 jaren geleden

ik sprak laatst een overbuurvrouw van mij die op haar 76 @ jaar ook nog eens kinkhoest had terwijl zij er vroeger voor ingeent was op jongeleeftijd .dus dat injecteren haalt dus ook niets uit .je gaat e alleen maar eerder dood aan als het lichaam het niet kan bolwerken tegen deze giftige stoffen !

garriet60
garriet60
9 jaren geleden

ik zeg alleen maar ! laat de natuur zijn/haar werk maar doen ~! de rest is geldklopperij .want in de natuur is het nog altijd zo de sterkste overleeft het wel de zwakste vallen af .dat zie je met ons lotgenoot ook .allen het serkste dier mag paren de zwaksten komen pas aan bod als het sterkste dood is

Marjolein
Marjolein
9 jaren geleden

[quote name=”garriet60″]ik zeg alleen maar ! laat de natuur zijn/haar werk maar doen ~! de rest is geldklopperij .want in de natuur is het nog altijd zo de sterkste overleeft het wel de zwakste vallen af .dat zie je met ons lotgenoot ook .allen het serkste dier mag paren de zwaksten komen pas aan bod als het sterkste dood is[/quote]

Wat een barbaarse reactie…..
Als je dit echt meent bedoel je dus dat alle zieken en gehandicapten wel dood mogen. Waar is je empathie, waar het sociaal gevoel gebleven? Ik hoop dat je gewoon niet nagedacht hebt voor je dit opschreef, maar misschien kun je dit dan alsnog doen.

Wolf Pack
Wolf Pack
9 jaren geleden

[quote name=”garriet60″]ik zeg alleen maar ! laat de natuur zijn/haar werk maar doen ~! de rest is geldklopperij .want in de natuur is het nog altijd zo de sterkste overleeft het wel de zwakste vallen af .dat zie je met ons lotgenoot ook .allen het serkste dier mag paren de zwaksten komen pas aan bod als het sterkste dood is[/quote]
Wat bent u voor een ziek zielig persoontje! Gehandicapten (zwakkeren) zijn ook mensen en hebben alle recht om te leven, net zoals elk mens. Ga jij even lekker terug in je lendendoekje terug naar de jungle zeg… en vechten tegen elk dier dat JOU wil eten?

Gatver… ik walg van mensen die beter zijn dan anderen. En ik ben het helemaal eens met Marjolein met het citaat: Wat een barbaarse reactie…..
Als je dit echt meent bedoel je dus dat alle zieken en gehandicapten wel dood mogen. Waar is je empathie, waar het sociaal gevoel gebleven?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x