Buitenland

Aantal besmettingen onder volledig ingeënte mensen schiet wereldwijd omhoog

Help mee door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is inmiddels duidelijk dat het vaccin niet werkt. Sinds begin augustus zijn er in de Verenigde Staten al 120.000 ‘doorbraakbesmettingen’ gemeld. Dat zijn 120.000 mensen die volledig gevaccineerd waren. In werkelijkheid ligt het aantal besmettingen waarschijnlijk nog vele malen hoger, aangezien de Amerikaanse CDC in mei heeft aangekondigd het aantal gevaccineerde mensen dat ziek wordt niet langer bij te houden.

De Amerikaanse gezondheidsdienst telt alleen nog de doorbraakbesmettingen die leiden tot ziekenhuisopname of sterfte. De dienst telt nog wel netjes alle normale ‘coronagevallen’. Artsen hebben tegen One America News gezegd dat tot wel 40 procent van de mensen die corona krijgen volledig gevaccineerd is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Jonge kinderen

In Israël is de meerderheid van de bevolking gevaccineerd en toch is 95 procent van de ernstig zieke coronapatiënten volledig ingeënt. Van de mensen die met corona worden opgenomen in Israëlische ziekenhuizen is 80 tot 90 procent volledig gevaccineerd. En in Groot-Brittannië was 62 procent van de coronadoden dubbel geprikt. Toch beweren de media dat vooral de ongevaccineerden in het ziekenhuis belanden.

Viroloog Anthony Fauci, die zijn hand niet omdraait voor verschrikkelijke medische experimenten op honden, zei volgend jaar ook jonge kinderen te willen vaccineren tegen corona. Onderzoekers waarschuwen dat er een correlatie is tussen vaccins en wiegendood.

4.8 83 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

NOG MEER PANIEK BIJ DIE ELITE-PARASIETEN

Toppie…dat is dan ook weer Officieel geregeld…het gaat zéér zeker de goede kant op…Dat Corona-Kaartenhuis sodemietert nog sneller in elkaar dan ik Persoonlijk had verwacht…Maar het is allemaal Héél Goed Nieuws voor al mijn Ongevaccineerde Broeders & Zusters….

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

WAKE THE F*CK uUUUP!!!!!

Het Grote wachten is nu alleen nog maar op die Hersenloze Gevaccineerde Kudde…Die Schapen slapen echt een Eeuwigheid…niet wakker te krijgen…overal om hun heen storten hun Soortgenoten dood neer…Als de Helft van die Gevaccineerde Schapen onder de Groene Zoden ligt schrikken ze misschien eens een keertje wakker…maar een tikkeltje vermoeiend is het inmiddels wel…

Chris
Chris
2 jaren geleden

Het is gewoonweg verschrikkelijk wat er gebeurt met de burger, en nog erger dat ze kinderen gaan inspuiten met dat gif. Er komt een tijd dat je waar je ook naartoe wil gaan, ingespoten moet zijn!! Dan blijf ik toch lekker thuis!! Ze moeten dat tuig gewoonweg opruimen!! Zo iemand zou de burgers eigenlijk moeten beschermen!!!

Paul P.
Paul P.
2 jaren geleden

De overheid moet stoppen met het experimentele vaccin het is misdadig.

Back to top button
97
0
We lezen graag je reactie!x