Buitenland

Klokkenluider geeft openhartig interview: ‘Ik heb 32 ouderen zien sterven vlak na Moderna-prik’

Help anderen door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De mensen die werden verplaatst naar corona-afdelingen, hadden geen corona. Dat zei ergotherapeut en klokkenluider Abrien Aguirre, die op drie verschillende corona-afdelingen in Hawaï heeft gewerkt, in een interview met Hawaï Free Speech News.

Ze waren positief getest met de PCR-test, maar de meesten van hen waren asymptomatisch en leden alleen aan hun onderliggende aandoeningen, zei Aguirre tijdens een coronaprotest voor het staatscapitool in Honolulu.

Daar hoor je niets over in de media

Op één van de afdelingen waar hij werkte, werd het Moderna-vaccin gegeven. “Ik heb 32 ouderen zien sterven vlak nadat ze de Moderna-prik hadden gekregen. Daar hoor je niets over in de media. Dat past niet in het verhaal. Ik heb meer mensen zien sterven door het vaccin dan op de corona-units.”

De klokkenluider zei verder dat medische diagnoses werden aangepast, bijvoorbeeld van een longaandoening naar corona, om meer geld te beuren. In sommige gevallen waren de mensen niet eens positief getest.

Geen enkele reactie

Hij heeft contact gezocht met politici om de fraude aan het licht te brengen, waaronder de gouverneur van Hawaï, maar kreeg geen enkele reactie.

Ouderen die worden binnengebracht, krijgen niet de zorg die ze nodig hebben, benadrukte Aguirre. “Ze worden depressief en willen zelfmoord plegen.”

4.8 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Duprix
Duprix
1 jaar geleden

Als je alles gelooft, word je gek! Ik blijf graag een beetje kritisch. Mijn familie en vrienden hebben allemaal hun tweede prik gehad en nog niemand is ziek geworden. Hebben ze dan allemaal geluk of wat? Hoe zien jullie dat? Hoeveel mensen rondom jullie zijn ziek geworden na vaccinatie of overleden?

Annette
Annette
1 jaar geleden

En alweer staat er een held op. Dit keer op Hawaii. Het is werkelijk opvallend hoeveel berichten er nu dagelijks, in ieder geval alternatieve sites zoals deze, ons bereiken.
Dapper dat deze jonge man de gouverneur heeft benaderd. En schandalig dat deze niet eens de moeite neemt om te reageren.
Allemaal overgenomen door de Deep State en te lafhartig om te reageren.
Ik krijg net een berichtje binnen, dat de mensen in Duitsland nu zelfs niet meer naar de supermarkt mogen zonder vaccinatiebewijs. Dit is met recht meer dan schandalig.
Dat wij niet naar theater, bioscoop, restaurants en dergelijke mogen (is op dit moment nog niet in Nederland aan de orde), dat is tot daar aan toe. Maar als dat tuig van de richel zó ver gaat dat je niet meer een supermarkt binnen mag voor je dagelijkse eten en drinken….. daar zijn geen woorden voor! Dat is ongehoord!
De Duitse regering vindt het dus doodnormaal dat mensen dan maar sterven van de honger en de dorst.
Als ze DIT over hun kant laten gaan, dan is het einde oefening.

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Pearl Harbor deel 2

Annette
Annette
1 jaar geleden

Nog even een kleine aanvulling:
Ik had het artikel nog niet helemaal GOED gelezen en trok dus een verkeerde conclusie.
Vanaf 23 augustus mag je in ieder geval in Duitsland geen ziekenhuis of andere gesloten ruimte meer binnen zonder één van de 3G’s. Dat is gevaccineerd, getest of genezen. Als je dus een ziekenhuis moet bezoeken, dan ben je verplicht om een test te doen, die je ook ZELF moet betalen.
Wat betreft die supermarkten: dat is een vooraankondiging, dus dat is ook op handen. Maar NU dus nog niet.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

68
0
We lezen graag je reactie!x