Buitenland

Aantal gevallen van ernstige hartproblemen na prik ‘explodeert’

Help door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse overheid doet onderzoek naar een mogelijke link tussen het Moderna-vaccin en een verhoogd risico op hartproblemen bij jongvolwassenen. Het onderzoek richt zich op gegevens uit Canada die suggereren dat vooral mannen jonger dan 30 risico lopen op myocarditis, een ontsteking van de hartspier.

Eerder voegde de Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond FDA al een waarschuwing voor het risico op hartontstekingen toe aan de bijsluiter van de coronavaccins van Pfizer en Moderna. De waarschuwing werd toegevoegd nadat in de Verenigde Staten tot het eind van de tweede week van juni meer dan 1200 gevallen van myocarditis of pericarditis, ontsteking van het hartzakje, waren opgetekend.

Permanente schade

Daarnaast werd deze week bekend dat drie jonge Belgische wielrenners na vaccinatie te kampen kregen met hartspierproblemen. Twee van hen zijn in het ziekenhuis opgenomen geweest met hartklachten. “Er is een bepaalde relatie met een vaccinatie,” zei arts Kris Van der Mieren. Sportartsen adviseren jonge renners nu om in de week na vaccinatie niet intensief te sporten.

Het aantal gevallen van myocarditis en pericarditis na coronavaccinatie explodeert. In veel gevallen veroorzaken de aandoeningen permanente schade.

Enorme toename

In de Canadese provincie Ontario is het aantal gevallen van myocarditis en pericarditis bij 12- tot 17-jarigen bijvoorbeeld met ruim 10 procent gestegen. “Dit is een enorme toename,” zei medisch deskundige Jane Ruby in de Stew Peters Show. “Dit is een doodsprik.”

4.9 58 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Unknown
Unknown
11 maanden geleden

Het is en blijft verschrikkelijk, in combinatie met de volgende uitspraken wordt het een lange strijd voor de anti COVID vaxxers, zoals ondergetekende. Leest u mee; “ Naarmate volwassenen immuun worden, zal het risico op infectie verschuiven naar jongere, nog niet ingeënte kinderen, zo voorspellen onderzoekers.

Wat we tot dusver over het coronavirus weten, lijkt het voornamelijk toe te slaan onder de oudere populatie. Zo hebben wereldwijd gezien relatief weinig kinderen COVID-19 opgelopen. Toch zou dat in de toekomst zomaar eens kunnen veranderen. Want onderzoekers waarschuwen dat COVID-19 in de komende jaren zou kunnen transformeren tot een kinderziekte.”
Bron onderzoeker Ottar Bjornstad

ProAsfalt
ProAsfalt
11 maanden geleden

Om de wereld te redden van Covid-19 moet je jezelf opofferen en het Nederlandse volk doet dat maar al te graag.
Het doel heiligt de middelen.

wim bierman
wim bierman
11 maanden geleden

Maar dat is toch juist de bedoeling of snap ik het niet ?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
11 maanden geleden

Daar zijn die Bloedklonters ook voor bedoelt…Spike-Eiwitten die zich rondom Hart, in de Hersenen, Eierstokken & andere Organen nestelen en daar allerlei Ontstekingen veroorzaken…Gevaccineerden zijn NET zo BESMETTELIJK als Ongevaccineerden…Dat QR-Paspoort kan zo de Vuolnisbak weer in…Gelukkig loopt die hele Elite-Parasieten Operatie-Depopulatie volkomen in de Soep op dit moment…Führer Rüttler & zijn Haagse Misdaad-Syndicaat kunnen beter héél erg snel hun koffers gaan pakken want dit gaat volkomen fout aflopen kan ik ze nu al Verzekeren….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

38
0
We lezen graag je reactie!x