Binnenland

Docent noemt ouders die mondkapje weigeren ‘malle FvD-stemmers’

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het linkse evangelie was ook gisteren weer ruimhartig vertegenwoordigd in Jinek. Er was een docent uitgenodigd om te komen praten over mondkapjes. Middelbare scholieren en hun docenten hebben namelijk het ‘dringende advies’ gekregen vanaf maandag mondkapjes te dragen in de gang en tijdens pauzes. Er schoof iemand aan die een groot voorstander is van mondkapjes. Het kabinet lijkt de regie over de talkshows nog altijd strak in handen te hebben.

De docent, Ton van Haperen, vindt het advies tot het dragen van mondkapjes ‘te weinig en te laat’. Hij pleitte zelfs voor het vertrek van minister Arie Slob van Onderwijs. “Dit heeft hij echt gewoon slecht gedaan. Hij komt nu met mondkapjes in de gangen, dat is een hele makkelijke maatregel. Dat had hij eigenlijk aan het begin van het schooljaar moeten zeggen. Toen zijn scholen zelf met mondkapjes aan de gang gegaan.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Je krijgt dan de malle ouder, dat is altijd zo. Zoals je die Forum voor Democratie-stemmers hebt

Van Haperen, die dus kinderen dingen bijbrengt en bovendien leraren opleidt, spuwde vervolgens zijn gal over FvD, een partij die al diverse keren linkse indoctrinatie op scholen heeft aangekaart. “Je krijgt dan de malle ouder, dat is altijd zo. Zoals je die Forum voor Democratie-stemmers hebt. Ik ga niet meteen zeggen dat het allemaal malle mensen zijn, maar die bellen wel naar school en sturen lange mails van ‘Ja, maar mijn kind gaat geen mondkapje dragen, want je kunt ze niet verplichten’. En dat gedonder wat je de hele tijd hebt – dat verzet – het is nu een advies, maar het moet gewoon verplicht zijn.”

Het dedain druipt er vanaf. Waarom moeten mensen die verder kijken dan hun neus lang is en die weigeren mee te werken aan bepaalde coronaregels, constant in een bepaalde hoek gedrukt worden? Over indoctrinatie gesproken.

En wat gebeurt er als een OMT-lid de eventuele dood van de met corona besmette Trump viert? Niets, want anti-Trump en dus ‘correct’.

Thierry, kom er maar in.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan V
Jan V
3 jaren geleden

Ik kan die idiote leraar maar beter niet tegenkomen, dan haalt ie het eind van de dag niet. Compleet gestoord!

Verontruste burger
Verontruste burger
3 jaren geleden

Het is erg belangrijk om met dit soort boodschappen de officiële pers te omzeilen en zoveel mogelijk lezers te vinden..
Ik stel daarom voor om gebruik te gaan maken van b.v. de publicatieborden bij supermarkten, maar ook in scholen en bedrijven (beter niet je eigen school of bedrijf), bibliotheken en andere plaatsen waar een viltstift wonderen doet en een kaartje of blad papier geprikt kan worden of iets wat direct beschreven kan worden.

Inhoudelijke teksten hebben als nadeel dat ze meer ruimte vragen en meer tijd om het op te schrijven, maar het kan wel.
Mij lijkt het handiger de namen van alternatieve websites als DLMplus.nl op te schrijven. De kans dat het snel wordt verwijderd zal kleiner zijn dan bij (kritische) teksten.

Hopelijk zijn er nieuwsgierigen die het opzoeken en is er een deel van hen waar het aanslaat of minimaal twijfel opwekt.
Dit idee lijkt me ook iets voor vergelijkbare buitenlandse sites. Is er iemand die deze kent en wil benaderen ?

PS: deze reactie heb ik ook bij een eerder artikel geplaatst, maar hier staat het vooraan.

Dirk
Dirk
3 jaren geleden

Ton van Haperen kunt u dit met werkelijke feiten staven en aangeven waarom deze “pandemie” maatregelen getroffen moeten worden. Even iets toevoegen wat ik 30 sept heb verstuurd en zoals gewoonlijk tot heden geen antwoord.
Antwoord via messenger aan Jesse Klaver via Job 30 sept 2020.

Dank voor het antwoord waar ik het volgende wil in brengen en vooral vragen over heb. Het geloof dat wij in een democratie leven is een fabel. We leven in een coalitie dictatuur soms gesteund door vazallen van buiten de coalitie Voor de rest mag de oppositie wel iets zeggen, indienen maar dat is het dan. Voorbeelden ten over. Brussel dicteert meer en meer waardoor de soevereiniteit steeds verder wordt aangetast.

Wat nu gebeurt met deze “pandamie” maatregelen is werkelijk buiten proportioneel er wordt veel, heel veel meer schade veroorzaakt door de, voor de mij zeer voorbarige maatregelen dan getracht wordt te voorkomen.

Hoeveel mensen zijn er werkelijk alleen door dit virus overleden, hoeveel met dit virus en in welke leeftijd categorie? Vergelijk deze gegevens met de gegevens van voorgaande jaren en wat is dan het verschil om deze maatregelen te rechtvaardigen.

Wat is de motivatie om de horeca na 22.00 te sluiten? Komt dan het virus in actie en zo ja hoe dan? Waarom al die beperkingen in de samenleving, is e.e.a. niet gebaseerd op eenzijdige aannames? Welk tegengeluid krijgt een open en eerlijke kans?

Het is toch opvallend te noemen dat er zelfs in de reguliere media nagenoeg tot geen enkel tegengeluid is te horen. Is dat niet erg opvallend?

Angst en het zaaien van verwarring maakt mensen plooibaar is een bekend gegeven. Vindt u niet dat er gebruik om het woord misbruik niet te omschrijven door deze overheid gebruik maakt van deze plooibaarheid?

Mijn vrouw 1941 en ik 1940 behoren ook door de overheid genoemde risico groep en wij kennen veel mensen in deze groep. Al die jaren geen griepprik en geen griep..
Laten we gewoon even stellen dat iedere geboorte leidt tot een dood. De een eerder of later dan de ander. En voor de kleine risico groep, inherent aan het geboren worden gaat een heel groot gedeelte van de samenleving geheel of gedeeltelijk op slot.

Vindt GL het niet frappant de hr Tedros hoofd van de WHO met als grootste sponsor Bill Gates over tegelijk 194 landen in de wereld een “pandemie” afgekondigd?
Wordt hier beseft hoeveel schade er buiten de materiële en financiële, aan mentale en psychologische schade wordt aangericht? Is dan niet te stellen dat al die overheden die hier aan hebben gehoorzaamd, dus ook die van Nederland een eigenzinnig en eenzijdig beleid hebben gevoerd door deze absurde en de nog te verwachten maatregels te treffen?

Tevens de vraag wie van de politieke en andere gehoorde woordvoerders over dit onderwerp vindt van zichzelf dat hij/zij daar zoveel brede kennis over in huis heeft om deze schadelijke maatregelen te rechtvaardigen?

Het volgende lijfspreuk wil u niet onthouden:

We gaan even terug in de tijd 27 dec 1999. In een art. van Der Spiegel beschreef Juncker eens zijn visie op hoe de Europese worst gemaakt wordt: “We beslissen iets, legde Juncker uit. Dan maken we het bekend, we wachten een tijdje om te zien wat er gebeurt. Wanneer er geen geschreeuw komt en geen opstand, omdat de meeste mensen toch geen idee hebben van wat er is besloten, dan gaan we door stap voor stap tot er geen weg meer terug is”. Einde citaat.

Vraagt u meteen even aan Jesse Klaver hoe hij een tegenvaller van 200 miljard door eurocrisis wilde betalen?

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Natuurlijk zat er geen tegenstander in van de mondkapjes zoals een thierry baudet of nog beter drs. Willem Engel of wellicht nog beter prof. Dr. Pierre Capel.

Dat is een bewuste keuze van jinek & co waarvoor zij als het aan mij ligt aansprakelijk kunnen worden gesteld als er schade uit voortvloeit.

Dat er schade uit voortvloeit staat voor mij wel vast om reden dat die dingen (op termijn) gevaarlijk zijn en in Duitsland al twee kinderen aantoonbaar aan zijn overleden.

Ik heb begrepen dat Viruswaarheid een rechtszaak tegen de reguliere media gaat aanspannen en ik verheug mij al op deze rechtszaak (ondanks dat de uitkomst zal zijn: afgewezen). De waarheid, de feiten komen vaak alleen vast te staan bij dit soort rechtszaken zoals het de rechtszaak tegen het RIVM. Verloren maar is wel vast komen te staan dat 1,5 meter niet is onderbouwd. Maar ja, dat hoor of zie je niet in de reguliere media. Dus ook hier verzaken zij hun taak.

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x