Homepagina » Binnenland » Docent noemt ouders die mondkapje weigeren ‘malle FvD-stemmers’
docent
Foto: Dan Gaken CC BY 2.0

Docent noemt ouders die mondkapje weigeren ‘malle FvD-stemmers’

Het linkse evangelie was ook gisteren weer ruimhartig vertegenwoordigd in Jinek. Er was een docent uitgenodigd om te komen praten over mondkapjes. Middelbare scholieren en hun docenten hebben namelijk het ‘dringende advies’ gekregen vanaf maandag mondkapjes te dragen in de gang en tijdens pauzes. Er schoof iemand aan die een groot voorstander is van mondkapjes. Het kabinet lijkt de regie over de talkshows nog altijd strak in handen te hebben.

De docent, Ton van Haperen, vindt het advies tot het dragen van mondkapjes ‘te weinig en te laat’. Hij pleitte zelfs voor het vertrek van minister Arie Slob van Onderwijs. “Dit heeft hij echt gewoon slecht gedaan. Hij komt nu met mondkapjes in de gangen, dat is een hele makkelijke maatregel. Dat had hij eigenlijk aan het begin van het schooljaar moeten zeggen. Toen zijn scholen zelf met mondkapjes aan de gang gegaan.”

Je krijgt dan de malle ouder, dat is altijd zo. Zoals je die Forum voor Democratie-stemmers hebt

Van Haperen, die dus kinderen dingen bijbrengt en bovendien leraren opleidt, spuwde vervolgens zijn gal over FvD, een partij die al diverse keren linkse indoctrinatie op scholen heeft aangekaart. “Je krijgt dan de malle ouder, dat is altijd zo. Zoals je die Forum voor Democratie-stemmers hebt. Ik ga niet meteen zeggen dat het allemaal malle mensen zijn, maar die bellen wel naar school en sturen lange mails van ‘Ja, maar mijn kind gaat geen mondkapje dragen, want je kunt ze niet verplichten’. En dat gedonder wat je de hele tijd hebt – dat verzet – het is nu een advies, maar het moet gewoon verplicht zijn.”

Het dedain druipt er vanaf. Waarom moeten mensen die verder kijken dan hun neus lang is en die weigeren mee te werken aan bepaalde coronaregels, constant in een bepaalde hoek gedrukt worden? Over indoctrinatie gesproken.

En wat gebeurt er als een OMT-lid de eventuele dood van de met corona besmette Trump viert? Niets, want anti-Trump en dus ‘correct’.

Thierry, kom er maar in.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan V
Jan V
6 maanden geleden

Ik kan die idiote leraar maar beter niet tegenkomen, dan haalt ie het eind van de dag niet. Compleet gestoord!

Verontruste burger
Verontruste burger
6 maanden geleden

Het is erg belangrijk om met dit soort boodschappen de officiële pers te omzeilen en zoveel mogelijk lezers te vinden..
Ik stel daarom voor om gebruik te gaan maken van b.v. de publicatieborden bij supermarkten, maar ook in scholen en bedrijven (beter niet je eigen school of bedrijf), bibliotheken en andere plaatsen waar een viltstift wonderen doet en een kaartje of blad papier geprikt kan worden of iets wat direct beschreven kan worden.

Inhoudelijke teksten hebben als nadeel dat ze meer ruimte vragen en meer tijd om het op te schrijven, maar het kan wel.
Mij lijkt het handiger de namen van alternatieve websites als DLMplus.nl op te schrijven. De kans dat het snel wordt verwijderd zal kleiner zijn dan bij (kritische) teksten.

Hopelijk zijn er nieuwsgierigen die het opzoeken en is er een deel van hen waar het aanslaat of minimaal twijfel opwekt.
Dit idee lijkt me ook iets voor vergelijkbare buitenlandse sites. Is er iemand die deze kent en wil benaderen ?

PS: deze reactie heb ik ook bij een eerder artikel geplaatst, maar hier staat het vooraan.

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  Verontruste burger
6 maanden geleden

U snijdt interessante punten aan.

Gisteren iets meegemaakt waar ik niet verder over wil uitlaten inzake de gevolgen van het cojonabeleid maar heeft mij wel aan het denken gezet. Hoe is dit mogelijk? Zijn die mensen wel geïnformeerd?

Zo ook vandaag bij een supermarkt. Een winkelwagentje verplicht weer. Maar omdat ik moegestreden ben maar 1 gepakt voor 2 producten.
Een medewerker stond nog steeds langszij mét muilkorf om (dat was de trigger voor mij) en ik dacht. Laat ik toch maar eens wat vragen. Ik weet niet meer wat mijn eerste concrete vraag was maar het ging over veiligheid. Hij/zij dacht dat dit allemaal voor onze veiligheid is en dat de overheid het niet voor niets doet.
Vervolgens ging bij mij de alarmbellen rinkelen. Deze medewerker lijkt helemaal niet geïnformeerd te zijn. Hij/zij stelde zelfs dat alles bewezen is. Heb ik die persoon de kwestie van de 1,5 meter voorgelegd met de vraag of dit bewezen is. Neen, is mijn antwoord want de geschiedschrijving uitgelegd van het kort geding van viruswaarheid tegen het RIVM waarin vast is komen te staan dat de 1,5 meter niet bewezen is want er viel geen enkel dossier daar van te overhandigen.
Vervolgens de vraag gesteld naar welke kanalen hij/zij keek. Antwoord: af en toe naar de persconferentie. Dus kennelijk van deze website, cafe weltschmerz, maurice.nl wist hij/zij niets van.
Ik heb hem nog even geattendeerd op prof. dr. Pierre Capel (in de hoop dat hij daar naar gaat zoeken).
Hoe dan ook. Het was op dat moment verschrikkelijk jammer dat ik geen flyer of iets had om te overhandigen met alternatieve kanalen/ informatie waarbij Pierre Capel nog het meest interessante is om er langzaam in te komen.

Dus ik ga op zeer korte termijn een “flyer” maken (1/2 A4) met een aantal vragen en links zodat hopelijk onze medemens zich op een andere wijze laat informeren en beter is nog dat dit een zetje is dat hij/zij zelf op onderzoek uitgaat.

jenne
jenne
Reactie op  ProAsfalt
6 maanden geleden

Geachte Pro Asfalt, U maakt zich misschien druk, om de verkeerde dingen, lees S.V.P. eens dit artikel, “”christendomvsislam.weebly.com/komt-west-europa-onder-de jihad.html, dit zou wel eens achter dit hele spel kunnen steken, hoogachtend !

berry
berry
Reactie op  ProAsfalt
6 maanden geleden

Heeft helemaal geen zin, deze lieden zijn totaal niet capabel en zullen dat ook nooit worden. De reden dat we in deze rotzooi zitten zijn deze lui. Ze zullen nooit verder kijken dan hun neus lang is en denken kunnen ze al helemaal niet, anders hadden ze dat allang gedaan. Nee, het zijn altijd kleine groeperingen die veranderingen zullen moet bevechten. Altijd al zo geweest.

Dirk
Dirk
6 maanden geleden

Ton van Haperen kunt u dit met werkelijke feiten staven en aangeven waarom deze “pandemie” maatregelen getroffen moeten worden. Even iets toevoegen wat ik 30 sept heb verstuurd en zoals gewoonlijk tot heden geen antwoord.
Antwoord via messenger aan Jesse Klaver via Job 30 sept 2020.

Dank voor het antwoord waar ik het volgende wil in brengen en vooral vragen over heb. Het geloof dat wij in een democratie leven is een fabel. We leven in een coalitie dictatuur soms gesteund door vazallen van buiten de coalitie Voor de rest mag de oppositie wel iets zeggen, indienen maar dat is het dan. Voorbeelden ten over. Brussel dicteert meer en meer waardoor de soevereiniteit steeds verder wordt aangetast.

Wat nu gebeurt met deze “pandamie” maatregelen is werkelijk buiten proportioneel er wordt veel, heel veel meer schade veroorzaakt door de, voor de mij zeer voorbarige maatregelen dan getracht wordt te voorkomen.

Hoeveel mensen zijn er werkelijk alleen door dit virus overleden, hoeveel met dit virus en in welke leeftijd categorie? Vergelijk deze gegevens met de gegevens van voorgaande jaren en wat is dan het verschil om deze maatregelen te rechtvaardigen.

Wat is de motivatie om de horeca na 22.00 te sluiten? Komt dan het virus in actie en zo ja hoe dan? Waarom al die beperkingen in de samenleving, is e.e.a. niet gebaseerd op eenzijdige aannames? Welk tegengeluid krijgt een open en eerlijke kans?

Het is toch opvallend te noemen dat er zelfs in de reguliere media nagenoeg tot geen enkel tegengeluid is te horen. Is dat niet erg opvallend?

Angst en het zaaien van verwarring maakt mensen plooibaar is een bekend gegeven. Vindt u niet dat er gebruik om het woord misbruik niet te omschrijven door deze overheid gebruik maakt van deze plooibaarheid?

Mijn vrouw 1941 en ik 1940 behoren ook door de overheid genoemde risico groep en wij kennen veel mensen in deze groep. Al die jaren geen griepprik en geen griep..
Laten we gewoon even stellen dat iedere geboorte leidt tot een dood. De een eerder of later dan de ander. En voor de kleine risico groep, inherent aan het geboren worden gaat een heel groot gedeelte van de samenleving geheel of gedeeltelijk op slot.

Vindt GL het niet frappant de hr Tedros hoofd van de WHO met als grootste sponsor Bill Gates over tegelijk 194 landen in de wereld een “pandemie” afgekondigd?
Wordt hier beseft hoeveel schade er buiten de materiële en financiële, aan mentale en psychologische schade wordt aangericht? Is dan niet te stellen dat al die overheden die hier aan hebben gehoorzaamd, dus ook die van Nederland een eigenzinnig en eenzijdig beleid hebben gevoerd door deze absurde en de nog te verwachten maatregels te treffen?

Tevens de vraag wie van de politieke en andere gehoorde woordvoerders over dit onderwerp vindt van zichzelf dat hij/zij daar zoveel brede kennis over in huis heeft om deze schadelijke maatregelen te rechtvaardigen?

Het volgende lijfspreuk wil u niet onthouden:

We gaan even terug in de tijd 27 dec 1999. In een art. van Der Spiegel beschreef Juncker eens zijn visie op hoe de Europese worst gemaakt wordt: “We beslissen iets, legde Juncker uit. Dan maken we het bekend, we wachten een tijdje om te zien wat er gebeurt. Wanneer er geen geschreeuw komt en geen opstand, omdat de meeste mensen toch geen idee hebben van wat er is besloten, dan gaan we door stap voor stap tot er geen weg meer terug is”. Einde citaat.

Vraagt u meteen even aan Jesse Klaver hoe hij een tegenvaller van 200 miljard door eurocrisis wilde betalen?

Arnoud
Arnoud
Reactie op  Dirk
6 maanden geleden

en jij dacht daar antwoord op te krijgen, dat kon je wel weten he, dat je dat niet krijgt

berry
berry
Reactie op  Dirk
6 maanden geleden

Waarom denk je dat hij bij Rode fli…r Jinek is uitgenodigd? Niet om zijn blauwe ogen, gewoon gescripte programma’s zonder enige waarde behalve manipulatie. Zo laat je het wel uit je hoofd om de scholen verwijten te maken.

ProAsfalt
ProAsfalt
6 maanden geleden

Natuurlijk zat er geen tegenstander in van de mondkapjes zoals een thierry baudet of nog beter drs. Willem Engel of wellicht nog beter prof. Dr. Pierre Capel.

Dat is een bewuste keuze van jinek & co waarvoor zij als het aan mij ligt aansprakelijk kunnen worden gesteld als er schade uit voortvloeit.

Dat er schade uit voortvloeit staat voor mij wel vast om reden dat die dingen (op termijn) gevaarlijk zijn en in Duitsland al twee kinderen aantoonbaar aan zijn overleden.

Ik heb begrepen dat Viruswaarheid een rechtszaak tegen de reguliere media gaat aanspannen en ik verheug mij al op deze rechtszaak (ondanks dat de uitkomst zal zijn: afgewezen). De waarheid, de feiten komen vaak alleen vast te staan bij dit soort rechtszaken zoals het de rechtszaak tegen het RIVM. Verloren maar is wel vast komen te staan dat 1,5 meter niet is onderbouwd. Maar ja, dat hoor of zie je niet in de reguliere media. Dus ook hier verzaken zij hun taak.

King of Light
King of Light
6 maanden geleden

Heertje Van Haperen is vast een linkse sympathisant.

Margie
Margie
Reactie op  King of Light
6 maanden geleden

Er hapert in ieder geval wel het een en ander aan!!!

GEEN Schaap
GEEN Schaap
6 maanden geleden

Ik sprak een buurman. het is rustig op de IC van het Amphia en in Zeeland ligt er NIEMAND met corona in het ziekenhuis…

Madeloes
Madeloes
6 maanden geleden

docent Ton van Haperen, durft u iemand te beoordelen op zijn zgn ‘fouten’? kijk in de spiegel! en zorg dat u inhoudelijk op de hoogte bent! anders moet u een ander beroep zoeken waar geen hersens bij nodig zijn. Hopelijk kleeft er geen bloedgeld aan uw handen.

berry
berry
Reactie op  Madeloes
6 maanden geleden

Nederlanders zijn veel te netjes, het enige waar ze naar luisteren is een laars op het gezicht.

Bart
Bart
6 maanden geleden

Malle malle zeer malle leraar .

Pieternella
Pieternella
6 maanden geleden

Kunnen we de media en dan vooral Jinek aanklagen voor de intentie schade te willen toebrengen aan derden? Vaak is het achteraf geklaag en gejammer van: dit hadden we met dit en dat kunnen voorkomen, wat hadden we kunnen doen? Nu zie je het van ver aankomen en er wordt NIKS gedaan! Dit gaat toch compleet in tegen de mensenrechten?? Heeft iemand connecties?

Arnoud
Arnoud
6 maanden geleden

dan had ik heel !! graag, daar bij geweest, nou… reken maar dat ik die man stevig van repliek dien.

x

Check Also

van haga

‘Ik doe een oproep aan alle Nederlanders: laten we stoppen met deze gekte!’

Kamerlid Wybren van Haga (FVD) ageerde donderdag ...

adviseur

Adviseur Hugo de Jonge: ‘Niet vaccineren betekent dan geen toegang tot leuke dingen’

Roland Pierik, lid van de Gezondheidsraad en ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

42
0
We lezen graag je reactie!x