Binnenland

De nieuwe NSB? ‘Politie opent kliklijn ter bestrijding van feestende mensen’

Help ons door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een tweet van de politie in Amstelveen zorgt momenteel voor veel ophef. Mensen die informatie hebben over een mogelijk feest of de organisatie daarvan worden aangespoord om het politienummer of Meld Misdaad Anoniem te bellen.

Premier Rutte gaf eerder deze maand een ‘zeer dringend advies’ om thuis voorlopig geen feestjes of borrels te organiseren. Hij riep mensen hiertoe op, omdat de meeste nieuwe besmettingen volgens hem in de privésfeer zijn.

Meldpunt Nederland reageert op Facebook: “2020, het jaar waarin feestjes verboden zijn en mensen opgeroepen worden om elkaar te verraden voor doodnormale dingen. Het nieuwe normaal! De politie moet zich kapot schamen! Wat een vies volk zijn de Nederlandse politieagenten geworden zeg! Bah!”

Afgelopen week rukte de politie nog met man en macht uit om een verjaardagsfeestje te stoppen in Haarlem.

“Dit in het jaar waarin wij 75 jaar vrijheid vieren,” twittert The_Borgh. Percolator schrijft: “De nieuwe NSB…”

Kliklijn ter bestrijding van feestende mensen

Oprichter van Forza! Nederland Paul Meijer verwijst naar de bruiloft van minister Grapperhaus: “Vorige week was er nog een feestje in Bloemendaal, waar waren jullie toen?”

En senior jurist Isa Kriens brengt ons het nieuws: “Er liggen op dit moment 33 mensen op de IC met (onder andere) Covid-19. Politie opent kliklijn ter bestrijding van feestende mensen. En er waren óf 20.000 mensen óf 1,5 miljoen mensen bij de demonstratie in Berlijn.”

Politie Amstelveen laat in een reactie op de vele berichten weten: “We krijgen veel (soms nare) reacties op ons bericht om ‘feesten te melden’. Het gaat daarbij natuurlijk om grote illegale feesten waarbij sprake is van overlast en vervuiling van de omgeving.”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan V
Jan V
1 jaar geleden

Die NSB’ers zijn nog nooit mijn vrienden geweest en dat gaan ze ook nooit worden. Verraden staat niet in mijn woordenboek, alhoewel ik die Grapjashaus met zijn feestje er graag bijgelapt had. Ze zijn toch opsporingsambtenaar? Ga dan eens opsporen! Op mijn hulp hoeven ze in ieder geval niet te rekenen.

Philip
Philip
1 jaar geleden

Dat is hier in België ook al het geval, het lijkt net Nazie Duitsland.
In die tijd kon/moest je ook je buren, familie, vrienden verklikken, deze werden dan opgepakt en afgevoerd!!

Mikkel
Mikkel
1 jaar geleden

De vuile kakkerlakken krijgen straks hopelijk wat ze verdienen! Net als hun opdrachtgevers.

William
William
1 jaar geleden

De agent op de foto durft NIET zijn gezicht te laten zien.. als je je maar kan verschuilen achter je helm zodat je niet herkend wordt. Wanneer wordt het politiekorps wakker.. dat ze worden aangestuurd door een stel psychopaten…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

50
0
We lezen graag je reactie!x