Homepagina » Het Complot » Brandweerchefs uit New York schrijven geschiedenis, pleiten voor nieuw onderzoek naar 9/11. Dit zeggen ze over explosieven
Brandweerchefs uit New York schrijven geschiedenis, pleiten voor nieuwe onderzoek naar 9/11. Dit zeggen ze over explosieven

Brandweerchefs uit New York schrijven geschiedenis, pleiten voor nieuw onderzoek naar 9/11. Dit zeggen ze over explosieven

Brandweerchefs uit New York hebben geschiedenis geschreven door op te roepen tot een nieuw onderzoek naar 9/11. Dat meldt de groep AE911Truth.

In een resolutie schrijven ze dat er ‘overweldigend bewijs’ is dat er van tevoren explosieven zijn aangebracht in het World Trade Center.

Niet vliegtuigen of kantoorbranden, maar explosieven hebben ervoor gezorgd dat de gebouwen zijn ingestort, stellen ze.

Eerste

De Franklin Square and Munson Fire Department pleitte op 24 juli als eerste brandweercorps voor een nieuw onderzoek naar de aanslagen in New York.

De resolutie is opgesteld door brandweerchef Christopher Gioia, en wordt gesteund door vijf andere commandanten.

“Wij waren het eerste brandweerkorps dat deze resolutie heeft aangenomen,” zei Gioia. “We zullen niet het laatste zijn.”

Wekenlang

De resolutie wordt ook gesteund door nabestaanden van gevallen brandweermannen waaronder Thomas J. Hetzel en Robert Evans.

Brandweerlieden van de Franklin Square and Munson Fire Department zochten na de aanslagen wekenlang in de puinresten naar slachtoffers.

Gecontroleerd gesloopt

Aanleiding voor de resolutie is een motie die vorig jaar is ingediend, waarin openbaar aanklager Geoffrey Berman wordt gevraagd zich te buigen over bewijs dat het World Trade Center gecontroleerd gesloopt is.

Berman liet weten dat hij het bewijs zal laten bestuderen door een onderzoeksjury.

[CE]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vrijheid
Vrijheid
1 jaar geleden

Laten we hopen dat hier nu wel die onderste steen naar boven mag komen!

Coldshot
Coldshot
1 jaar geleden

Het “spontane” instorten van wtc 7 ZONDER door iets geraakt te zijn en zonder brand en pas NA de (iets te vroege) melding dat het was ingestort (oeps foutje) spreekt toch boekdelen? Een demolitieteam zou blij zijn als een gebouw zo netjes recht naar beneden instort.. want dat is NIET makkelijk te doen maar WEL precies wat hier gebeurde.. De explosieven waren dus ook al VAN TE VOREN geplaatst wat weer duidelijk maakt dat het gehele 9-11 drama een vooropgezette false flag operatie was.. (zie ook het pentagon waar een heel vliegtuig in lucht oplost, de lantarenpalen en vlaggemasten nog netjes overeind stonden en heeeeeeel toevallig net DAT deel v/h pentagon beschadigd raakte waar de zogenaamde rekeningen lagen van de vele verdwenen miljarden…). How convenient.. MH17 is PRECIES hetzelfde.. Een massamoord voor een politiek doel door monsters met macht.. We weten wie het zijn gelukkig. NU er nog iets aan DOEN!

peter
peter
Reactie op  Coldshot
1 jaar geleden

En natuurlijk niet te vergeten de lange traditie waar alle false flags deel van uit maken. Lusitania, Pearl Harbor, Tonkin Bay, 911, enz.

Klaassen
Klaassen
Reactie op  Coldshot
1 jaar geleden

Wat te doen ? het internet censorship van vrije zenders is meer en meer aan banden gelegd door Google/facebook/apple enz.enz. in America zijn er met 40 miljoen volgers/luisteraars die geblokkeerd zijn. Alles moet wijken voor radicaal-links ! Alex Jones infowars vraagt zich af, waarom Trump hier nog niks aan doet, zo kan hij z,n her-verkiezing wel vergeten zegt hij…. maar volgens mij kan het niemand wat schelen in ons landje ,zolang Ajax of de Tour de France maar op T.V. blijft.
911 was een inside job. weet iedereen die iets langer dan een uur naar de feiten van die gebeurtenis kijkt. Maar iedere keer weer een beetje oprakelen van die gebeurtenis en er verder niet serieus op ingaan ,maakt dat mensen er moe van worden ,en zeggen …het zal wel..,, en dat is precies de bedoeling .

Kalki
Kalki
1 jaar geleden

En nog steeds blijft men ontkennen dat de elite(‘s) grootschalige genocides plegen.

x

Check Also

wetsvoorstel

Coronakampen? Wetsvoorstel: stop ‘ziektedragers’ in detentiecentra

Een beleidsmaker uit New York heeft een ...

de blasio

Dochter van burgemeester Bill de Blasio verspreekt zich: ‘Biden heeft verkiezingen gestolen’

Een gênant moment voor de dochter van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

5
0
We lezen graag je reactie!x