Buitenland

Rare geluiden gehoord in Canada (video)

Help anderen door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Inwoners van de stad Terrace in de Canadese provincie Brits-Columbia hoorden afgelopen week minuten lang vreemde ‘slijpende’ geluiden die ze niet konden thuisbrengen.

Drie mensen legden het fenomeen vast op video. Onder hen was Kimberley Wookey, die de beelden op YouTube zette.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Mandi Campbell beschrijft de harde geluiden die vanuit de heuvels rond de stad leken te komen. “Het leek uit de lucht of van onder de grond te komen.”

Sommigen dachten dat het geluid te maken had met de aardbeving die afgelopen jaar het noordwesten van Brits-Columbia trof, of de beving met een kracht van 7.0 op de schaal van Richter die vlak voor het weekend de Aleoeten opschrikte.

Honn Kao van de Canadese geologische dienst zei dat het harde geluid niet gerelateerd is aan seismische activiteit in het gebied. Er waren ook mensen die dachten dat het lawaai werd veroorzaakt door elektromagnetische activiteit of een trein.

In 2011 werden bulderende geluiden over de hele wereld gemeld op internet. Sommigen gaven er de naam ‘luchttrompetten’ aan.

Begin 2009 publiceerde Niburu over vreemde geluiden die in de jaren daarvoor waren gehoord. Er kwamen 120 reacties binnen van mensen die ze ook hadden gehoord, of die een verklaring probeerden te geven.

Met gegevens van getuigen rond de lijn Haarlem, Purmerend, Stede Broec, Leeuwarden en Lioessens kon toen worden vastgesteld dat het geluid zich steeds in noord-noordoostelijke richting verplaatste en deze route in ongeveer een uur aflegde.

Woordvoerster van de stad Terrace Alisa Thompson kwam met een simpele verklaring voor de geluiden van afgelopen week: ze zouden zijn veroorzaakt door een gemeentewerker die het blad van een bulldozer aan het slijpen was.

Bron: CBC.ca

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
joop
joop
10 jaren geleden

wind iets met bovenste luchtlagen

Gerard
Gerard
10 jaren geleden

De oorzaak is een zwak punt in de korst van de aarde. Dit heeft allemaal te maken met de earth changes veroorzaakt door Planeet X. Zie http://poleshift.ning.com/profiles/blogs/8-29-13-extreme-noises-in-bc en http://poleshift.ning.com/profiles/blogs/strange-sounds-earthquake-lights-collection

pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

mother earth is crying,
and very angry,!!omdat we van alle soorten gif in de aarde pleuren en er van alles uit halen en nog steeds atoombommen diep in de aarde laten ontploffen, geen wonder dat de aarde hollow is, bereid je voor op een gigantische ramp wereldwijd.

R
R
10 jaren geleden

Ook in Nederland zijn er de laatste tijd geluiden geweest ( heel kort overigens, in de zomermaanden 2013 en erg kort waarneembaar). Voornamelijk dieren hebben dit opgemerkt (honden, apen in dierenpark enz).

Back to top button
53
0
We lezen graag je reactie!x