Straling

Vrouw (58) strijdt tegen wifi: “Het is levensgevaarlijk”

Help mee door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wifi in de bus is levensgevaarlijk voor passagiers en chauffeurs. Dat zegt althans Carla Obbens (58). Ze strijdt op petities.nl tegen de invoering van wifi in de bussen van vervoersmaatschappij Arriva.

Obbens lijdt aan elektrohypersensitiviteit. “Wij elektrogevoeligen, donateurs van de Stichting EHS en mensen die een matiging willen van draadloos constateren dat het steeds meer duidelijk wordt dat wifi hoofdpijn en concentratiestoornissen veroorzaakt. Deze klachten kunnen optreden bij de chauffeur die de bus moet besturen en bij de passagiers,” zegt ze. “Levensgevaarlijk.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ze heeft ook last van straling die wordt veroorzaakt door bluetooth of 4G. “Het signaal is zelfs nog sterker dan telefoonmasten,” aldus Obbens. Hoewel sommigen zeggen te lijden aan hypersensitiviteit (HSP), gaat het volgens artsen om een psychische aandoening. Drie procent van de bevolking heeft er last van. “Maar ik heb het idee dat het flink toeneemt,” zegt Obbens.

In haar huis heeft ze maatregelen getroffen tegen straling. Gordijnen zijn van een stralingswerende stof en ook heeft ze haar computer buiten de deur gezet. “Ik wil dat dit bekend wordt, zodat mensen niet langer zeggen dat het niet bestaat.”

De Brabantse kreeg naar aanleiding van haar petitie de meest schrijnende verhalen binnen. “Ik krijg er zelf hoofdpijn van en een gevoel van malaise. Als ik straks met de bus mee ga waar wifi in zit moet ik een baseballpet op met stralingswerende stof.”

[Nieuws]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim
Wim
8 jaren geleden

Laat die mevrouw eens contact opnemen met de dames van http://www.violetocean.nl .

Bob de Jong
Bob de Jong
8 jaren geleden

Dit negatieve WIFI spelletje word wel geweldig gespeeld maar wat weinig nog weten is dat we straks allemaal telepathisch zijn en dat we geen WIFI meer nodig hebben en daarom dit spelletje wat met meerdere zaken gespeeld word. Het gaat om het bewustzijn en wie ziet et en wie niet.

Elise49
Elise49
8 jaren geleden

Gewoon alles opruimen. Satellieten/ tv zenderkastje/dec telefoon/wifi/mobiel/smartmeter enz. De enige die er voordeel van hebben zijn grootaandeelhouders. Wij worden er ziek(dood) van en worden ook nog eens gecontroleerd op wat we doen en zeggen. Je identiteit kan overgenomen worden. Voor mij mag pen en papier weer terug!

Enkidoe
Enkidoe
8 jaren geleden

Ik laat in het midden of wifi gevaarlijk/niet gevaarlijk is, studies zijn niet eenduidig. Wifi in de bus vind ik, vanuit financieel oogpunt , geldverspilling.

Back to top button
35
0
We lezen graag je reactie!x