Homepagina » Straling » Vrouw (58) strijdt tegen wifi: “Het is levensgevaarlijk”
Vrouw (58) strijdt tegen wifi: "Het is levensgevaarlijk"

Vrouw (58) strijdt tegen wifi: “Het is levensgevaarlijk”

Wifi in de bus is levensgevaarlijk voor passagiers en chauffeurs. Dat zegt althans Carla Obbens (58). Ze strijdt op petities.nl tegen de invoering van wifi in de bussen van vervoersmaatschappij Arriva.

Obbens lijdt aan elektrohypersensitiviteit. “Wij elektrogevoeligen, donateurs van de Stichting EHS en mensen die een matiging willen van draadloos constateren dat het steeds meer duidelijk wordt dat wifi hoofdpijn en concentratiestoornissen veroorzaakt. Deze klachten kunnen optreden bij de chauffeur die de bus moet besturen en bij de passagiers,” zegt ze. “Levensgevaarlijk.”

Ze heeft ook last van straling die wordt veroorzaakt door bluetooth of 4G. “Het signaal is zelfs nog sterker dan telefoonmasten,” aldus Obbens. Hoewel sommigen zeggen te lijden aan hypersensitiviteit (HSP), gaat het volgens artsen om een psychische aandoening. Drie procent van de bevolking heeft er last van. “Maar ik heb het idee dat het flink toeneemt,” zegt Obbens.

In haar huis heeft ze maatregelen getroffen tegen straling. Gordijnen zijn van een stralingswerende stof en ook heeft ze haar computer buiten de deur gezet. “Ik wil dat dit bekend wordt, zodat mensen niet langer zeggen dat het niet bestaat.”

De Brabantse kreeg naar aanleiding van haar petitie de meest schrijnende verhalen binnen. “Ik krijg er zelf hoofdpijn van en een gevoel van malaise. Als ik straks met de bus mee ga waar wifi in zit moet ik een baseballpet op met stralingswerende stof.”

[Nieuws]


Vond je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

35 reacties

 1. Dit negatieve WIFI spelletje word wel geweldig gespeeld maar wat weinig nog weten is dat we straks allemaal telepathisch zijn en dat we geen WIFI meer nodig hebben en daarom dit spelletje wat met meerdere zaken gespeeld word. Het gaat om het bewustzijn en wie ziet et en wie niet.

  1 likes
  • Het gekke is dat ze het alleen aan de onwetende kinderen vragen,ja turlijk willen ze wiffi,het is super slecht voor de mensen.
   We bestaan vor bijna 80%uit water en water is een hele goede gelijder voor stralingen,dus de hele dag in de straling zitten is goed,stome onwetende jeugd.

   2 likes
  • Hoezo straks.

   0 likes
   • Ik denk dat jezelf maar even moet gaan zoeken naar DNA upgrade maar wat ik weet is dat we van die 2 strengen naar 12 strengen DNA gaan en dan worden we ook een stuk intelligenter en dus ook telepathisch.

    0 likes
    • Ja en dan krijgen we ook 12 voeten en 16 armen….

     0 likes
    • Beste Bob,
     Dit vraagt om een toelichting. Wil je dat doen?

     0 likes
    • Nou Bob, kom op, waar blijft je toelichting?

     0 likes
     • Wat hij zegt..dat kan je zelf googelen
      . Er is jaren geleden veel gechanneld/geschreven over Dna upgrade van bepaald type mens, waarbij er gesproken word van zg Cosmisch Mens of niewetijdsmens. Dus in fysieke lichaam mogelijkheid hebben tot al je oorspronkelijke mogelijkheden en gaves, vanuit je oorspronkelijke aardse mens (vroeger was men ook thelepatisch) gecombineerd met wat je meeneemt uit de bron (hogere zelf)..
      Laatste tijd hoor je er niet zoveel meer over..meeste mensen waarbij dergelijke ontwikkelingen hebben plaatsgevonden zijn ziek, kunnen hier moeilijk zijn, door dat hun lichtlichamen op aarde moeilijkheden hebben met huidige energie. Leek een mooi idee, maar betwijfel of het tot stand komt.

      0 likes
 2. Dit probleem is een serieus probleem. Er zijn al testen gedaan en het is al lang bekend dat Wi-Fi 3 en 4 g zendmasten en magnetron zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. En deze mevrouw voelt dat in haar lijf een zoveelste bevestiging dat t schadelijk is. Wat kun je er tegen doen.. er zijn stenen en planten die straling neutraliseren zoals shungite is een zwarte steen uit Rusland en wollegras een plant die straling tegen houd. Wollegras word verwerkt met turf en daar worden dekens zooltjes enz van gemaakt. Dit kunt u kopen bij antroposofische instellingen waar er een weverij is. Shungite kunt u kopen via internet tachyon innovatie uit België. Er is ook nog koolstof verf dat ook straling tegenhoud. Maar mediteren helpt ook tegen straling omdat je je afstemt op de frequentie van de aarde.

  3 likes
 3. Ik ben benieuwd wat er gebeurd als je haar in een bus zet waar geen WiFi in zit en tegen haar zegt dat er wel WiFi in de bus zit.. Lijkt me een goede test…

  1 likes
  • Een goede test zou ook zijn..
   zet 24 mensen bij elkaar in een te kleine ongeaarde ruimte.. Stel ze bloot aan minstens verschillende golven van stralling, wifi, gsm, g4, bluetooth, dan dit allemaal maal 24..(aagenomen dat iedereen zn mobiele apparaat aan heeft staan, want dat hebben ze) verder paar 1000 volt boven het dak van het plafond..Ongeaarde ruimte he..

   GEheid dat er een op de zoveel personen last krijgt, afwijkend gedrag gaat vertonen..verdwaadsd raken, moe worden, en er een bij zit die uit irritatie tot agressie overgaat.
   Simpele test, je hebt meteen korte termijn effecten, en wss reden waarom er tegenwoorig zoveel geweld in treinen is.

   1 likes
  • Je voelt het niet altijd meteen. Vaak is het probleem de langere blootstelling, waardoor je energie omlaag gaat. Asbest voel je ook niet maar je kan er wel klachten van krijgen.

   0 likes
 4. Gewoon alles opruimen. Satellieten/ tv zenderkastje/dec telefoon/wifi/mobiel/smartmeter enz. De enige die er voordeel van hebben zijn grootaandeelhouders. Wij worden er ziek(dood) van en worden ook nog eens gecontroleerd op wat we doen en zeggen. Je identiteit kan overgenomen worden. Voor mij mag pen en papier weer terug!

  1 likes
  • @Elise49

   Je zei: “Voor mij mag pen en papier weer terug!”
   Wel lachen dat je jezelf uitdrukt door middel van de communicatiemiddelen
   die jij zo snel mogelijk af zou willen schaffen.

   Da’s nou humor

   0 likes
   • Ja, dat weet ik ook wel. Ben al verslaafd en ik kan niet alles weggooien, want er zijn verplichtingen digd enz. en heb schoolgaande kinderen. Maar als het aan mij lag ging alles eruit en bij iedereen eruit.

    0 likes
    • Toen internet er nog niet was waanden sommige dubbeltjes zich idd zonder enige tegenspraak een kwartje. Die tijd is nu wel voorbij ja. Nu wordt er wel zoveel zichtbaar daar hadden ze nooit op gerekend.

     0 likes
 5. Ik laat in het midden of wifi gevaarlijk/niet gevaarlijk is, studies zijn niet eenduidig. Wifi in de bus vind ik, vanuit financieel oogpunt , geldverspilling.

  1 likes
 6. Wifi is inderdaad levensgevaarlijk. Dat is niet de bevinding van de mevrouw die hierboven beschrijft, maar wat neurowetenschappers hebben ontdekt in onderzoeken. Of ik in de nabije toekomst met de bus ga, betwijfel ik, want het is LEVENSGEVAARLIJK om in een bus te rijden met een chauffeur die door wifi straling lijdt aan concentratiestoornis. En met hoofdpijn kun je ook moeilijk concentreren. Er gaan in de nabije toekomst veel ongelukken gebeuren met het ov, dus ook treinen, bussen, trams en metro’s, dus er wordt veel meer door rode seinen gereden. Verzekeringmaatschappijen zijn hier helemaal niet blij mee.

  1 likes
 7. Patricia van Moffeland

  HET IS GEEN PSYCHISCHE AANDOENING! De ene is al elektrogevoelig, de ander nog niet. En Nederland heeft de meest belachelijke “grenswaarden” (86 Volt/meter, Duitsland en Frankrijk hebben 61 V/meter en de gelukkige Wallonië maar 6V/meter). Dus in Nederland mag je echt gegrild worden. Elektrogevoelig kan je worden ook b. v. door metal in tanden en kiezen of ergens anders in het lichaam, die in het zenuwen-stelsel binnen koppelen. Ik ben ook elektrogevoelig en ik hoef me niets te verbeelden, want het lichaam zegt me overduidelijk wat er aan straling binnenkomt in vorm van kribbelen, tintelen en steken in de lidmaten. En iedereen die dat belachelijk vindt, wens ik dat pleziertje ook toe.

  En met die bus – dat wifi is overbodig, het is toch een ellende wat die mensen al aan die digitale rotzooi verslaafd zijn!

  1 likes
 8. Juist, Patricia, gsm, iphone etc. zijn inderdaad verslavend en als je meer wilt weten wat EMV doet, dan kun je googlen : neurochirurgie bhb EMV. Als je dit gelezen hebt, gooi je onmiddellijk die zooi het raam uit.

  1 likes
 9. Spreuk van vandaag:

  Groter dan de mens die duizenden vijanden weet te overwinnen,
  is de mens die zichzelf weet te overwinnen,
  want de grootste overwinning is de overwinning op zichzelf.

  1 likes
 10. Laat die mevrouw eens contact opnemen met de dames van http://www.violetocean.nl .

  0 likes
  • Patricia van Moffeland

   Geldverspilling, deze voodoo onzin is maar voor de bankrekening van de producent een hulp. Er bestaat geen hulp door voodoo-toestelletjes, of het nou dit of Fostac of Memon of wat dan ook is. Ben je elektrogevoelig tintelt het maar toch.

   0 likes
 11. Wifi
  Slecht voor mensen, goed voor dieren. Leve de vrije dieren.

  0 likes
 12. Ik denk dat ze beter een aluminiumfolie hoedje op kan zetten ipv stralingswerende stof. weet iedereen meteen dat ze gek is.

  0 likes
 13. Orgonite maken en in de buur van stralingspunten plaatsen.

  0 likes
  • Heb wel een paar dooozz-schijfjes, een variant hiervan. Scheelt echt een hoop omdat het je eigen veld versterkt. Andere dingen helpen soms wel maar sommige ook niet.

   0 likes
 14. Wat ik gevaarlijk vind is dat we onbeperkt toegang hebben tot informatie, en mensen alsnog kiezen dom te blijven.
  Ik bedoel, wie kan er nog lekker slapen als je weet hoe de wereld echt werkt?

  Dat is ook de mooie kant van kanker. Het proces ontkennen we massaal, maar het gevolg kunnen we niet omheen.

  0 likes
 15. toevallig dacht ik aan zo een soort scenario onlangs in de bus.. maar kan ook door dat de chauffeur onwel is geworden door wat dan ook .. kortom.. alles is mogelijk wat ” levensgevaarlijk” is als je je fantasie maar gebruikt..
  Ben het wel helemaal eens dat straling een nieuwe soort kanker zal gaan veroorzaken en tja.. dat wordt dan wel een stuk gecompliceerder : straling met straling behandelen ???
  Het einde is zoek in deze wereld, laten we al die troep met m a t e gebruiken en draag NOOIT je smart OP JE HUID of in je broekzak/ hemd!!
  Vooral mannen in de bouw, die nog gewend zijn aan GEWOON HARD werken en altijd bereikbaar zijn hebben die dingen allemaal op hun blote huid.. NIET MEER DOEN!

  0 likes
 16. Spreuk voor morgen:

  Nirvana is het stilleggen van de cyclus van ontstaan en vergaan.

  0 likes
 17. Wifi is inderdaad niet goed voor je en dat de groei van dit planten-groei-experiment is er het bewijs van. Lees: http://medicijntegenkanker.nl/oorzaken-kanker/kanker-krijgen-door-straling/
  Daar zie je en lees je dat er een test is gedaan met tuinkers. De ene situatie is met wifi en de ander zonder. Zegt genoeg lijkt mij.

  0 likes
 18. “ze krijgt hoofdpijn..en een gevoel van malaise..”
  Komt ze nog goed mee weg, klachten kunnen veel erger uitpakken..
  nederland, zendmastland..straks komen alle toeristen hierheen om te kunnen vergapen aan de nieuwste scifi technieken..dank overheid..vind u het erg dat ik niet meer stem? Of eigenlijk negens meer aan mee doe.. Straks land vol lamzakken, kinderen op hun mobiel spelend terwijl ze scooter rijden. Hoop dat de plaag hun ook mag raken..

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Wilt u ook geen proefkonijn zijn van 5G? Help dan nu mee om deze actie tot een nog groter succes te maken

Wilt u ook geen proefkonijn zijn van 5G? Help dan nu mee om deze actie tot een nog groter succes te maken

De Nationale Bond tegen Overheidszaken is hard ...

Zwitsers de straat op tegen 'dodelijke' 5G-technologie. Gaan ze de 100.000 halen?

Zwitsers de straat op tegen ‘dodelijke’ 5G-technologie. Gaan ze de 100.000 halen?

Afgelopen weekend hebben duizenden mensen in het ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.