BinnenlandCorona

22 experts ontdekken 10 dodelijke fouten in de coronatest

Help ons door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Peter Borger heeft samen met nog 21 andere wetenschappers grote fouten ontdekt in de coronatest. De moleculair bioloog spreekt in een interview op RD.nl van een ‘fluttest’. Hij zegt verder dat de lockdown is ingevoerd vanwege ‘nietszeggende cijfers’. Mensen die met corona in het ziekenhuis liggen, kunnen volgens hem net zo goed griep hebben.

Borger cum suis ontdekten minstens 10 ‘dodelijke ontwerpfouten’ in de PCR-test. “Ik wist niet dat het zo erg was,” zegt hij. De duizenden positieve tests die dagelijks worden gemeld in Nederland, kun je dan ook geen coronabesmettingen noemen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

De wetenschappers, waaronder ook de Duitse biologe Ulrike Kämmerer en de Oostenrijkse virusdeskundige Bobby Rajesh Malhotra, hebben een ‘vernietigend rapport’ geschreven over de coronatest dat ze hebben opgestuurd naar verschillende wetenschappelijke instanties.

De groep wil dat de zogeheten Corman-Drosten-paper, de wetenschappelijke onderbouwing van de coronatest, wordt teruggetrokken.

Enorme implicaties

Deze onthulling heeft enorme implicaties, schrijft journalist Peter Andrews in een opiniestuk voor RT. Alle coronamaatregelen zijn immers gebaseerd op de ‘besmettingsaantallen’, die worden verzameld met de coronatest. Als de uitslag van zo’n test in feite niets zegt, dan is alles wat we te horen krijgen – en alles wat de steeds dictatorialer wordende overheden ons opdragen – waarschijnlijk onjuist, aldus Andrews.

Eén van de auteurs van het rapport is bijvoorbeeld dr. Michael Yeadon, die stelt dat er geen sprake is van een ‘tweede golf’ en dat de pandemie al sinds juni voorbij is.

Andrews vindt dan ook dat de mensen die hebben meegewerkt aan de Corman-Drosten-paper, waar onder andere viroloog Marion Koopmans bij betrokken was, verantwoordelijk moeten worden gehouden.

Tweede Kamerlid Wybren van Haga (FvD) heeft Kamervragen gesteld over de mogelijke terugtrekking van deze paper. Hij wil van minister De Jonge van Volksgezondheid weten of hij op de hoogte is van de conclusie die de wetenschappers hebben getrokken, namelijk dat er zoveel fouten in de paper zitten dat hij moet worden teruggetrokken. Als blijkt dat team Borger gelijk heeft, zou dat enorme gevolgen hebben voor ons testbeleid.

4.6 148 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim
Wim
3 jaren geleden

Sorry hoor ik wist het niet

Georg Gunther
Georg Gunther
3 jaren geleden

RUTTE EN DE JONG GAAn gewoon door die willen niet luisteren

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Hoe gevaarlijk is het om met zo’n staafje door je neus tegen je hersens te gaan poken .. Stelletje gevaarlijke gekken!!

jacqueline
jacqueline
3 jaren geleden

Top. Hopelijk dringt het door tot regering en stopt de corona onzin direct.

Back to top button
66
0
We lezen graag je reactie!x