Homepagina » Binnenland » 22 experts ontdekken 10 dodelijke fouten in de coronatest
coronatest
Foto: Metropolitan Transportation Authority of the State of New York CC BY 2.0

22 experts ontdekken 10 dodelijke fouten in de coronatest

Peter Borger heeft samen met nog 21 andere wetenschappers grote fouten ontdekt in de coronatest. De moleculair bioloog spreekt in een interview op RD.nl van een ‘fluttest’. Hij zegt verder dat de lockdown is ingevoerd vanwege ‘nietszeggende cijfers’. Mensen die met corona in het ziekenhuis liggen, kunnen volgens hem net zo goed griep hebben.

Borger cum suis ontdekten minstens 10 ‘dodelijke ontwerpfouten’ in de PCR-test. “Ik wist niet dat het zo erg was,” zegt hij. De duizenden positieve tests die dagelijks worden gemeld in Nederland, kun je dan ook geen coronabesmettingen noemen.

De wetenschappers, waaronder ook de Duitse biologe Ulrike Kämmerer en de Oostenrijkse virusdeskundige Bobby Rajesh Malhotra, hebben een ‘vernietigend rapport’ geschreven over de coronatest dat ze hebben opgestuurd naar verschillende wetenschappelijke instanties.

De groep wil dat de zogeheten Corman-Drosten-paper, de wetenschappelijke onderbouwing van de coronatest, wordt teruggetrokken.

Enorme implicaties

Deze onthulling heeft enorme implicaties, schrijft journalist Peter Andrews in een opiniestuk voor RT. Alle coronamaatregelen zijn immers gebaseerd op de ‘besmettingsaantallen’, die worden verzameld met de coronatest. Als de uitslag van zo’n test in feite niets zegt, dan is alles wat we te horen krijgen – en alles wat de steeds dictatorialer wordende overheden ons opdragen – waarschijnlijk onjuist, aldus Andrews.

Eén van de auteurs van het rapport is bijvoorbeeld dr. Michael Yeadon, die stelt dat er geen sprake is van een ‘tweede golf’ en dat de pandemie al sinds juni voorbij is.

Andrews vindt dan ook dat de mensen die hebben meegewerkt aan de Corman-Drosten-paper, waar onder andere viroloog Marion Koopmans bij betrokken was, verantwoordelijk moeten worden gehouden.

Tweede Kamerlid Wybren van Haga (FvD) heeft Kamervragen gesteld over de mogelijke terugtrekking van deze paper. Hij wil van minister De Jonge van Volksgezondheid weten of hij op de hoogte is van de conclusie die de wetenschappers hebben getrokken, namelijk dat er zoveel fouten in de paper zitten dat hij moet worden teruggetrokken. Als blijkt dat team Borger gelijk heeft, zou dat enorme gevolgen hebben voor ons testbeleid.

4.6 147 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim
Wim
10 maanden geleden

Sorry hoor ik wist het niet

Georg Gunther
Georg Gunther
10 maanden geleden

RUTTE EN DE JONG GAAn gewoon door die willen niet luisteren

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
10 maanden geleden

Hoe gevaarlijk is het om met zo’n staafje door je neus tegen je hersens te gaan poken .. Stelletje gevaarlijke gekken!!

jacqueline
jacqueline
10 maanden geleden

Top. Hopelijk dringt het door tot regering en stopt de corona onzin direct.

x

Check Also

vaccin

Hoofdredacteur Joop.nl: ‘Als je geen vaccin neemt, dan neem je geen behandeling en ga je maar lekker dood’

Arie den Ouden, voorzitter van de SGP ...

artsen

IC-artsen in brandbrief: ‘Iedereen denkt dat de zorg nu op springen staat door corona. Niets is minder waar’

IC-artsen Aernout Lahaije en Sander de Lange ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

66
0
We lezen graag je reactie!x