Het Complot

“Alien: Covenant zal geheime missie van de Illuminati onthullen”

Help ons door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De film Alien: Covenant zal de geheime missie van de Illuminati uit de doeken doen. Dat zegt althans de bekende complottheoreticus Alex Jones, schrijft AOL News.

De Illuminati is een geheim genootschap dat het menselijk ras tot slaaf zou willen maken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Jones, presentator van The Alex Jones Show en eigenaar van de website Infowars.com, staat bekend om zijn radicale theorieën.

Nieuwe Wereldorde

In een nieuwe video geeft hij tekst en uitleg over zijn complottheorie over Alien: Covenant.

Volgens Jones opereren de ‘globalisten’ vanuit de Illuminati en werken ze aan een Nieuwe Wereldorde die over alle mensen zal heersen, weet mediabedrijf Vocativ.

De Illuminati bestaat uit wereldleiders, zakenmagnaten, kunstenaars en andere invloedrijke mensen.

Petrischaaltje

In zijn video legt Jones uit dat de globalisten die deze planeet besturen geloven in directed panspermia, de theorie dat organismen naar aarde zijn gebracht door een buitenaards ras.

Hij legt uit dat de Illuminati geïnspireerd is geraakt door dat ras en de menselijke evolutie probeert over te nemen.

“Ze veranderen de hele planeet in een petrischaaltje, waarin ze experimenteren op de bevolking en een superras creëren,” zei Jones.

Methode

Hoe sluit dit aan op een film van Ridley Scott? Volgens Jones onthult de regisseur de strategie van de globalisten.

“Ridley Scott gaf toe dat het schip een wapen was en biomechanische wezens aan boord had die door een hoogontwikkeld ras werden gebruikt voor een oorlog,” aldus Jones.

“Dit is precies waar de globalisten naar verluidt aan werken,” voegde hij toe. “De Alien-films onthullen de methode die ze gebruiken.”

Anunnaki

In Alien: Covenant verkennen mensen een planeet die op het eerste oog aandoet als een paradijs.

Niets is wat het lijkt: Jones claimt dat het ‘een reusachtige reageerbuis is waarin van planten en dieren bizarre nieuwe vormen worden gemaakt – een religieus experiment van de Anunnaki’.

Complottheoretici menen dat de Anunnaki in werkelijkheid aliens waren die op Nibiru of Planeet X leefden en het mensenras hebben gemaakt, schrijft Vocativ.

Biotechnologie

De manier waarop het buitenaardse ras in Alien: Covenant nieuwe organismen creëert lijkt volgens Jones erg op de biotechnologie waarmee globalisten op aarde genetisch gemodificeerde organismen (ggo’s) maken.

“We worden opgeofferd in dit enorme experiment,” zei hij.

“Er zijn de afgelopen 20 jaar duizenden studies gedaan waaruit blijkt dat ggo-gewassen en ggo-vaccins doelbewust ons DNA veranderen en ons muteren,” voegde hij toe.

Trump

In december 2015 was Donald Trump te gast in zijn show. De aankomend president zei: “Je reputatie is geweldig. Ik zal je niet teleurstellen.”

Zowel Clinton als Obama noemden Jones tijdens campagnetoespraken. De huidige president van Amerika vertelde aan het publiek dat hij geen demon is, zoals Jones had gesuggereerd.

[AOL]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
7 jaren geleden

Het verhaal sluit eigenlijk best aan op Secharia Sitchin’s theorie op basis van zijn vertaling van de Soemerische kleitabletten. Zo gek is het dus eigenlijk helemaal niet.

Kees Loodtviool
Kees Loodtviool
7 jaren geleden

Helemaal te wauw!

Rocky
Rocky
7 jaren geleden

Het is geen toeval dat de technologie vanaf de 2e WO zo’n vlucht heeft genomen. Zomaar. Ineens. Momenteel incarneren veel zielen uit een voormalige technologische beschaving en die zullen opnieuw de aarde tot een technologische hel maken. De eenvoudige en gewone mensen zonder deze high-tech achtergrond zullen het heel zwaar krijgen en uiteindelijk eindigen als de slaven van de techno beschaving.

Roy
Roy
7 jaren geleden

Wat ze tegenwoordig al niet verzinnen 🙂

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x