Homepagina » Het Complot » “Alien: Covenant zal geheime missie van de Illuminati onthullen”
"Alien: Covenant zal missie van de Illuminati onthullen"

“Alien: Covenant zal geheime missie van de Illuminati onthullen”

De film Alien: Covenant zal de geheime missie van de Illuminati uit de doeken doen. Dat zegt althans de bekende complottheoreticus Alex Jones, schrijft AOL News.

De Illuminati is een geheim genootschap dat het menselijk ras tot slaaf zou willen maken.

Jones, presentator van The Alex Jones Show en eigenaar van de website Infowars.com, staat bekend om zijn radicale theorieën.

Nieuwe Wereldorde

In een nieuwe video geeft hij tekst en uitleg over zijn complottheorie over Alien: Covenant.

Volgens Jones opereren de ‘globalisten’ vanuit de Illuminati en werken ze aan een Nieuwe Wereldorde die over alle mensen zal heersen, weet mediabedrijf Vocativ.

De Illuminati bestaat uit wereldleiders, zakenmagnaten, kunstenaars en andere invloedrijke mensen.

Petrischaaltje

In zijn video legt Jones uit dat de globalisten die deze planeet besturen geloven in directed panspermia, de theorie dat organismen naar aarde zijn gebracht door een buitenaards ras.

Hij legt uit dat de Illuminati geïnspireerd is geraakt door dat ras en de menselijke evolutie probeert over te nemen.

“Ze veranderen de hele planeet in een petrischaaltje, waarin ze experimenteren op de bevolking en een superras creëren,” zei Jones.

Methode

Hoe sluit dit aan op een film van Ridley Scott? Volgens Jones onthult de regisseur de strategie van de globalisten.

“Ridley Scott gaf toe dat het schip een wapen was en biomechanische wezens aan boord had die door een hoogontwikkeld ras werden gebruikt voor een oorlog,” aldus Jones.

“Dit is precies waar de globalisten naar verluidt aan werken,” voegde hij toe. “De Alien-films onthullen de methode die ze gebruiken.”

Anunnaki

In Alien: Covenant verkennen mensen een planeet die op het eerste oog aandoet als een paradijs.

Niets is wat het lijkt: Jones claimt dat het ‘een reusachtige reageerbuis is waarin van planten en dieren bizarre nieuwe vormen worden gemaakt – een religieus experiment van de Anunnaki’.

Complottheoretici menen dat de Anunnaki in werkelijkheid aliens waren die op Nibiru of Planeet X leefden en het mensenras hebben gemaakt, schrijft Vocativ.

Biotechnologie

De manier waarop het buitenaardse ras in Alien: Covenant nieuwe organismen creëert lijkt volgens Jones erg op de biotechnologie waarmee globalisten op aarde genetisch gemodificeerde organismen (ggo’s) maken.

“We worden opgeofferd in dit enorme experiment,” zei hij.

“Er zijn de afgelopen 20 jaar duizenden studies gedaan waaruit blijkt dat ggo-gewassen en ggo-vaccins doelbewust ons DNA veranderen en ons muteren,” voegde hij toe.

Trump

In december 2015 was Donald Trump te gast in zijn show. De aankomend president zei: “Je reputatie is geweldig. Ik zal je niet teleurstellen.”

Zowel Clinton als Obama noemden Jones tijdens campagnetoespraken. De huidige president van Amerika vertelde aan het publiek dat hij geen demon is, zoals Jones had gesuggereerd.

[AOL]


Vind je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. De Bijbel ( alle vertalingen ervan zijn beschadigd en niet compleet ) zegt o.a. dit over vermengen:

  “. . . Zoals gij hebt aanschouwd dat het ijzer vermengd was met vochtig leem: zij zullen zich gaan vermengen met het nageslacht der mensen; maar zij zullen zich niet aan elkaar blijken te hechten, de een aan de ander, net als ijzer zich niet met gevormd leem vermengt”.
  Daniël 2:43

  en in het Boek der Oprechten een boek waar de Bijbel naar verwijst maar niet bij de “66” Bijbelboeken is opgenomen staat dit over vermengen:

  “. . . . en de zonen der mensen namen iin die dagen van het vee,
  van de beesten des velds en het gevogelte des hemels, en leerden
  de vermenging der soorten om de Heer te tarten;
  en God zag de gehele Aarde en haar met de verdorvenheid.
  Alle vlees van mens en dier op Aarde degenereerden”.
  Boek der Oprechten 4:18

  En waar komen al die fokprogramma`s voor hybriden uiteindelijk vandaan?

  De Bijbel geeft het antwoord:

  “. . . want onze strijd is niet tegen bloed en vlees, maar tegen de regeringen, tegen de autoriteiten, tegen de wereldheersers van deze duisternis, tegen de goddeloze geestenkrachten in de hemelse gewesten”.
  Efeziërs 6:12

  Maar zelfs beschadigd vormen de verschillende Bijbelboeken samen een betrouwbare leidraad om te weten wat de nabije toekomst de mensheid zal brengen.

  Armageddon zal dus een oorlog zijn in de verschillende dimensies waar niet alleen De Ware en Almachtige God JHWH en Zijn Zoon, Engelen, Satan en diens gevallen engelen en de mensheid een rol spelen maar ook de door Satan gefokte hybriden, Buitenaardse Aliens in hun ruimteschepen zullen een rol in die laatste Rechtvaardige Oorlog hebben.

  Daarna breekt aan waar we als mensheid al duizenden jaren naar uit kijken. “Uw Koninkrijk Kome, Uw wil geschiede, in de Hemel alzo ook op Aarde”, niks minder dan een Volmaakte Hemelse Regering.

  Zo zie ik het tenminste 🙂 Kan ook anders in elkaar steken 🙂

  10 likes
  • Het verhaal van Nemesis hoort er nog bij.
   Nemesis(ster)De naam Nemesis is in 1984 gegeven aan een hypothetische rode dwerg of bruine dwerg die rond de zon zou cirkelen op een afstand van 50.000-100.000 AE.
   Het voorstel is afkomstig van Richard A. Muller, en werd gedaan om een cyclus in massaal uitsterven van soorten op Aarde te verklaren. Deze cyclus van circa 26 miljoen jaar was eerder gemeld door David Raup en Jack Sepkoski. Volgens de Nemesis-hypothese zou de zon een kleinere ster als begeleider hebben die elke 26 miljoen jaar in de buurt van de Oortwolk zou komen en daar de baan van kometen zou verstoren, waarvan een deel op Aarde terechtkomt en zo verantwoordelijk zou zijn voor een uitstervingsgolf.

   Er zijn nooit directe aanwijzingen voor een dergelijk object gevonden en de cyclus van 26 miljoen jaar in het uitsterven van organismen op Aarde staat ter discussie. Waarom 24 kisten Egypte/zadenbank Noorwegen?

   Nemesis(godin)
   Nemesis (Grieks: Νεμεσις, lett. “wraak”) is een figuur uit de Griekse mythologie. Zij is de meedogenloze godin van de gerechtigde wraak. Nemesis is de dochter van Nyx en ze gehoorzaamt Zeus, hoewel zij ouder is dan hij. Hybris (Ὑβρις, overmoed, meestal uitgesproken als Hubris) wordt door haar bestraft.
   Nemesis is ook overgenomen door de Romeinen en behield haar oude naam. Triomferende generaals brachten offers aan haar, en tijdens het keizerrijk was ze de beschermvrouwe van de gladiatoren. Op afbeeldingen draagt Nemesis (net als Vrouwe Justitia) een zwaard en een weegschaal. Haar rijtuig wordt getrokken door griffioenen.

   Nemesis/Blue star kachina/Hopi indianen
   “De Blue Star Kachina verwijst naar een voorspelling van de Hopi Indianen over het verschijnen van een blauw hemellichaam die de tijd van grote verandering op aarde aan zal kondigen. Het is de tijd waarin de Hopi zullen stoppen met hun ceremonies en waarin de Blue Star Kachina zich zal laten zien aan zij die niet ingewijd zijn. Kort na het verschijnen van de Blue Star Kachina wordt de Red Star Kachina zichtbaar welke bekend staat als de zuiveraar. Dit zal het einde betekenen van de vierde wereld waar we nu in leven en die net zoals de eerste drie werelden vernietigd zal worden door de hebzucht van de mens. Het einde van de vierde wereld wordt beschreven als een spiritueel conflict dat zal worden beslecht met met materialistische middelen.

   Als deze zuiveraar zijn werk heeft gedaan zal de echte witte broeder (onze voorouders) de aarde bezoeken op zoek naar zij die hun verbinding met de aarde nog niet verloren zijn. Daarbij wordt gewezen op mensen die volgens de traditionele manier leven (respect voor alles wat leeft) en die nog niet corrupt zijn geraakt. ”

   hopiprophecyrock Plaatje: https://www.bluekachina.nl/is-dit-de-blue-star-kachina/
   Hierboven is een afbeelding te zien van prophecy rock. Daarop is de voorspelling nogmaals zichtbaar gemaakt. Er zijn twee wegen te zien die de mens kan bewandelen. De lage weg (k t/m l) of de hoge weg (g t/m i). Mensen die niet verbonden zijn met de aarde en de kosmos lopen de bovenste weg. Zij kiezen voor materialisme en technologie. Door deze niet-verbondenheid zijn er al twee wereldoorlogen geweest. Uiteindelijk zal dit pad steeds kronkeliger worden en hoger lopen en uiteindelijk ophouden. Deze laatste weg is het lot voor zij die zich in deze wereld verliezen. Het onderste pad loopt wel door en blijft altijd verbonden met de schepping.

   Bijbel: Zeven zegels/4de schaal: En de zon wordt intenser en veroorzaakt grote pijn. Vraag is: wat de oorzaak dan is. Lijkt me dan aansluiten op het Hopi verhaal.

   7 likes
   • Misschien een kleine verwijzing: Israël heeft een blauwe ster in haar vlag, bij de russen worden vooral het leger met een rode ster aangeduid.

    2 likes
    • Met symbolen schiet je weinig op omdat ze dubbelzinnig gebruikt kunnen worden. Bijvoorbeeld als het occult gebruikt word. Zo kun je een symbool inzetten waar je zelf niet achterstaat met de bedoeling om bij een ander een bepaalde reactie te weeg te brengen.

     Ik heb dit onderdeel al lang geleden bestudeerd en weer losgelaten, en ben me des te meer gaan verdiepen in de verschillen tussen goed en kwaad. Wat dat aangaat is het ieder voor zich en ben het niet geheel eens met Alex Jones behalve dat ik vind dat er veel mis gaat in Amerika.

     Je zou het een draaiboek kunnen noemen die alleen voor ingewijden bestemt is ver weg van ”We The People”. Het zelfde beeld zag ik ontstaan met de oprichting van de EU en het verloop ervan. Als je ziet wat voor marionetten van daar in de EU werden geïnstalleerd in een bepaalde rol is de cirkel snel rond.

     In hoeverre Alex gelijk zal krijgen in dit betoog moet nog blijken maar ik heb ergere dingen gezien. Zoals het aansteken van oorlogen en met de gevolgen durven aan te komen door kinderen op televisie tentoon te stellen die hulp nodig hebben, en dan met de boodschap dat u deze oorlogskinderen toch niet laat zitten?

     En of je nou van Skull and Bones afkomstig bent? The Chatham house? De Bilderberg vereniging? The trilateral commission? Of de Amerikaanse of Europese Council on Foreign Relations die een paar jaar na de oprichting van de EU werd opgericht, Het geheimzinnige beeld blijft het zelfde.

     De bevestiging van wat de CIA en NSA nu teweeg brengt door te stellen dat Poetin achter de hack zat om de Amerikaanse verkiezingen te beïnvloeden doet er voor mij niet eens meer aan toe omdat de gevestigde orde in Amerika sinds na de tweede wereld oorlog heeft bewezen dat waar het ooit voor stond, averechts is gaan werken volgens een naar het wat lijkt een georganiseerd plan die meer schade aanrichtte dan dat het goed was voor de aarde.

     Voor het begrip fundamentalisme, of terrorisme, kan deze geheime groep voor het vertekende beeld misschien eens bij zich zelf ten rade gaan waar de grens dan zo ongeveer ligt? Ik hoef hier niet morgen voor naar het nieuws te kijken of een boek te lezen van Antony Sutton. De eerste viceminister van Engeland, Benjamin Disraeli, was er zo eentje, of neem Professor Carroll Quigley waar voormalig President Bill Clinton nog les van heeft gehad en hem prijsde om zijn werken.

     Ja Carroll Quigley had ook wat te melden. Met name omdat hij een van de weinigen was, mogelijk zelfs de eerste, die toestemming kreeg om inzage te krijgen in de archieven bij het semi geheime genootschap Council on Foreign Relations voor zijn boek Tragedy and Hope. Het is daarom ook van wezenlijk belang om een citaat uit zijn boek te vermelden in het Engels;

     ”The Council on Foreign Relations is “the establishment.” Not only does it have influence and power in key decision-making positions at the highest levels of government to apply pressure from above, but it also announces and uses individuals and groups to bring pressure from below, to justify the high level decisions for converting the U.S. from a sovereign Constitutional Republic into a servile member state of a one-world dictatorship.”

     4 likes
 2. Het is geen toeval dat de technologie vanaf de 2e WO zo’n vlucht heeft genomen. Zomaar. Ineens. Momenteel incarneren veel zielen uit een voormalige technologische beschaving en die zullen opnieuw de aarde tot een technologische hel maken. De eenvoudige en gewone mensen zonder deze high-tech achtergrond zullen het heel zwaar krijgen en uiteindelijk eindigen als de slaven van de techno beschaving.

  5 likes
  • Dat is inderdaad geen toeval. Zo is het ook geen toeval dat tijdens de 1e wereldoorlog de technologie ineens snel vooruit ging. In oorlogstijd bleek het menselijk vernuft teneinde elkaar van kant te maken ineens tot ongekende hoogte te stijgen, geen toeval inderdaad, en zeer zeker geen inmenging van buitenaf. Wij mensen zijn namelijk een buitengewoon gewelddadige soort, onze neven (de chimpansees) vertonen deze slechte eigenschap ook.

   7 likes
  • Onzin. Veel technieken zijn naar WWII misschien meer ‘main-stream’ geraakt.
   Neem bijv. de straaljager. Veel mensen denken dat die aan het einde van WWII uitgevonden zijn, terwijl de eerste prototypen al begin jaren ’30 gemaakt zijn en vlogen.

   2 likes
  • Okay dan.. Stel ik k ben zo’n geïncarneerde ziel vanuit een voormalig technologische beschaving. En zeg dat wij onze technologie ten goede ter beschikking aan de mensheid stellen. Helaas zien we de mensheid deze technologieën gebruiken om dood en verderf te zaaien… Te beginnen met kernfusie… Niets dat wij kunnen doen, we zijn immers gereïncarneerd als simpele mens…

   1 likes
 3. Het verhaal sluit eigenlijk best aan op Secharia Sitchin’s theorie op basis van zijn vertaling van de Soemerische kleitabletten. Zo gek is het dus eigenlijk helemaal niet.

  10 likes
 4. Wat ze tegenwoordig al niet verzinnen 🙂

  6 likes
 5. En in December 2017 wordt uit de doeken gedaan dat ‘The force’gewoon bestaat en dat Jezus een Jedi Knight was en zich hier schuil hield voor Darth vader’s baas keizer Palpatine… I told you so!

  4 likes
 6. Infowars verwijzingen bij 9fornews? Wat is dit? Dat mogen jullie vaker doen. 🙂

  3 likes
 7. “De Illuminati is een geheim genootschap dat het menselijk ras tot slaaf zou willen maken”

  Dat zijn de meeste mensen toch al millennia lang? Niets nieuws onder de zon.

  2 likes
 8. Alex Jones is in het leven geroepen om de mensheid af te leiden. Mensen hebben het op den duur door als iets stinkt en gaan op onderzoek uit. Al snel kom je dan bij Alex Jones uit. Hij is toegankelijk, Wederom een valse profeet. Hij verteld in grote lijnen de waarheid maar verzwijgt bewust cruciale zaken en stuurt op die manier de boze burger toch iets bij.
  Het is vrijwel onmogelijk de geest terug in de fles te stoppen als de burger door heeft dat hij genaaid wordt. Het is dan beter om een valse profeet naar voren te schuiven.
  Net als Geert Wilders eigenlijk. Zegt in grote lijnen wat de boze burger voelt maar zal nooit opkomen voor het Nederlandse volk daar zijn broodheer niet het Nederlandse volk dient.

  2 likes
 9. Je kan ook trancendant met johnny depp kijken.puur agenda 21 voorspelling.

  0 likes
 10. Men zegt dat we in de eind tijden leven,dus wat kunnen we doen 🙂 🙂 🙂 NULLA NUL NIETS 🙂 🙂 🙂
  Het enige wat we kunnen doen en ons ZEKER gat helpen is,netjes afwachten en gewoon niemand geen kwaat doen,
  Doe geen dingen bij andren,die je ook niet wil dat ze dat bij jou doen,alleen dat gaat je helpen in the end of time’s
  Grtjesss aan iedereen met het hart op de goede plaats 🙂 🙂 🙂 en nog een mooi en fijne nieuwjaar met veel ontwaking.

  1 likes
 11. Helemaal te wauw!

  0 likes
 12. Bijpassende aanvulling geschiedenis: Kroniek van Neurenberg. Vooral plaatje onder Galerij: omina(ongunstige tekenen).
  Ook die van Kosmologie is interessant. Klik op plaatje en klik bij Blatt 5 op verso. Is Duits.

  0 likes
 13. Fijn dat Alex ons de waarheid vertelt. Nog fijner dat je ernaar kunt kijken en luisteren onder het genot van zijn gezegende koffie, nadat je enkele gezonde vitamine-preparaten van Alex hebt ingenomen. Helemaal fijn als je bedenkt dat hier absoluut geen zakelijke belangen mee gemoeid zijn. Alex heeft slechts het beste met ons voor. Ik zeg: Alex voor de Nobelprijs (vrede, literatuur, of wetenschap, maakt niet uit. Hij verdient het allemaal!)

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

De top van de piramide: slechts 4 bedrijven controleren de wereld, maar je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord

De top van de piramide: slechts 4 bedrijven controleren de wereld, maar je hebt er waarschijnlijk nog nooit van gehoord

Er zijn een aantal families die de ...

Hoogst ongewoon en verdacht. Schrijvers controversieel boek over Sandy Hook veroordeeld, terwijl deze vragen onbeantwoord blijven

Hoogst ongewoon en verdacht. Schrijvers controversieel boek over Sandy Hook veroordeeld, terwijl deze vragen onbeantwoord blijven

De schrijvers van het boek ‘Nobody Died ...