Homepagina » Bewustzijn » Iets als ADHD bestaat ook helemaal niet. Rapper Lange Frans legt in deze podcast uit hoe we geprogrammeerd worden in de Matrix
Deze man spioneerde jarenlang voor de overheid. Maar niet op de manier waarop je zou denken

Iets als ADHD bestaat ook helemaal niet. Rapper Lange Frans legt in deze podcast uit hoe we geprogrammeerd worden in de Matrix

De meeste mensen doen helemaal niks. Ze worden opgeleid om kantoorrobots te zijn, zei rapper Lange Frans in de PodBast.

“Dat is de Matrix waarin we echt leven,” aldus Frans.

Als er mensen zijn die creatief aan de slag gaan, is het vaak al snel van ‘oh, als dat maar goed gaat’ en ‘denk aan de zekerheid’, zei hij.

Geprogrammeerd

“Dat is de tendens van de mens,” stelde de rapper. “Dat komt omdat we zijn geprogrammeerd vanuit een bepaald systeem.”

“Als ons systeem anders zou zijn, zouden we harder klappen voor kinderen die tijdens de wiskundeles alleen maar zitten te tekenen,” voegde hij toe.

Zulke kinderen zijn volgens Frans geen probleemkinderen.

ADHD

“Iets als ADHD bestaat ook helemaal niet,” zei hij. “Dat zijn gewoon mensen met creativiteitsissues. En dus te weinig outlet voor die creativiteit.”

In onderstaande podcast vertelt Lange Frans verder over succesvol worden, zijn ontzag voor God en hoor je waarom hij geen goed woord over heeft voor zijn opleiding Bedrijfskunde en Richard Branson:

[Bastiaan Meijer]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • mike schreef:

  ADHD-achtig gedrag bestaat m.i.wel degelijk, maar wordt vooral veroorzaakt door te veel suikers, kleurstoffen, EMF-straling en -niet in de laatste plaats- flitsende tv-programma’s waarbij de beelden zo snel wisselen dat het voor kinderen (en volwassenen) erg moeilijk wordt gemaakt om ze zich lang kunnen concentreren.

  Ook een overvloed aan verschillende speeltjes maakt het voor kinderen lastig om te kiezen waarmee ze willen spelen. Als een kind weinig speeltjes heeft is het eerder geneigd om te onderzoeken wat het er allemaal mee kan doen, ten gunste van de creativiteit.

  3 likes
  • Willem schreef:

   Tja mike, toevallig heb ik een kleinzoon waar adhd bij werd geconstateerd en de drugs hielpen wel, die knul leefde in zijn eigen wereldje en had hele gesprekken met fantasie figuren. Werd wel erger na die griepinjectie die zijn moeder (mijn dochter) hem ondanks mijn advies het vooral niet te laten doen toch deed. Die jongen liet trots zijn pleister zien en zei ik heb niet gehuild opa, je bent een stoere bink zei ik, maar ik was er goed ziek van. Maar als ik die pleister niet had gezien had ik het niet eens geweten, indoctrinatie van de overheid. Hij is nu 13 en al 3 jaar van die troep af, hij is er overheen gegroeid en heeft zijn groeiachterstand wel ingehaald, een beer van een knul geworden. Hopelijk hebben die injecties en drugs geen nadelige invloed later. Maar zo zie je maar, op persoonlijk vlak ligt dit veel gevoeliger mike.

   8 likes
   • mike schreef:

    Willem, het is een wat lastig onderwerp om over te schrijven zonder de betweter uit te hangen. Ik ken jullie situatie niet.

    Maar is er ook een mogelijkheid dat het kind hooggevoelig is en dat hij daardoor contact had met individuen in een andere dimensie? Kan bijzonder onrustig zijn voor een kind dat zich er niet tegen kan afschermen. Ouders weten het vaak niet dat dit een onderdeel is van onze realiteit en vertrouwen dan maar op wat de huisarts hen voor schrijft omdat ze het ook graag vanuit goede bedoelingen willen oplossen.

    Met name kinderen kunnen dit soort dingen zo ongeveer tot hun 7e jaar en dan neemt dat af als gevolg van moderne voeding en vaccinaties. En na verloop van tijd leren ze ook om het te negeren.

    6 likes
    • Willem schreef:

     Is geen ongemakkelijk onderwerp mike, ik weet dat er heel veel rond loopt buiten ons zichtveld. Die jongen werd ook ladtig gevallen door de bekende shadows, misschien juist door de “adhd” omdat alles wat sneller gaat om je heen dan. Maar goed dat je het aankaart, ik begin er zelf ook meestal niet over omdat je dan altijd weggezet wordt als raar of alu hoedje je kent die opmerkingen wel en om je nu altijd maar uit te moeten leggen dat is ook erg vermoeiiend. Dus ja het had wel degelijk invloed op hem, op ons allemaal wel trouwens.

     5 likes
  • Weesje schreef:

   En vaccinaties.

   2 likes
  • Mikkie schreef:

   Mee eens. Plus de vaccinatie tegen BMR. En de vaccinatie tegen hersenvliesontsteking.
   Mijn generatie kreeg nog enkel de DKTP, nog bijna niks aan de hand op een enkel geval van astma of exceem.
   Na introductie van BMR was het helemaal mis..
   Basisschool kinderen van nu hebben allemaal wat.
   Adhd, adh, pddnos, autisme , exceem, astma, heel veel buikpijn!
   Plus dat veel kinderen gewoon niet opgevoed ( begeleid) worden. Want alle vaders en moeders moeten een fulltime-job.voor de dikke hypotheek. En voor 3x per jaar op vakantie..en de kindjes worden zoetgehouden met bergen speelgoed.
   Ik word treurig v an de “armoede” waar kinderen van nu in groot worden. ..

   1 likes
   • Mikkie schreef:

    En dan heb ik het nog niets eens over voeding gehad. Standaard met e-nrs, heeeeel veel suiker .
    Snoep is nog steeds het zoethoudertje. Oók bij ouders die hardop zeggen dat ze ” toch wel opletten dat hun kind niet te veel snoept.
    Alle broodbeleg is grotendeels suiker. Alle toetjes i s met suiker. Veel levensmiddelen uit de supermarkt hebben verborgen suikers, tot blikgroente aan toe. En dan komt al het snoep daar nog eens overheen. Geen wonder, al die buikpijn. Candida tiert welig.

    1 likes
 • The 1 schreef:

  Lange Frans is wakker : Richard Branson en Andre Kuipers zijn oplichters.,niemand gaat naar de ruimte.
  We leven in de Matrix waar Mr Smith regeert en een wakker iemand weet dat 911 een inside job is, Nasa is dezelfde Mr Smith

  Infowars is inmiddels ook wakker, en jij ?

  Flat Earth Video by Infowars 🙄 What Do You Believe?🤔
  https://www.youtube.com/watch?v=DfjOmONSeXY&t=569s

  Feiten winnen van Believe.

  5 likes
 • rop schreef:

  De menselijke creativiteit is onbegrensd, maar creativiteit word veelal in hokjes en vakjes geduwd.
  Leer processen zijn meestal gericht op een maatschappelijke win en win model
  Naar dit model die het meest heerst of overheerst is in de vorm van maatschappelijke geschepte creativiteit die met leerprocessen om de maatschappij te dienen en te onderhouden.
  Echte creativiteit van een kind of kinderen worden veelal op het eerste gezicht ondermijnd om het maatschappelijke om zo in die richting te denken en er voor klaar gestoomd te worden.
  Eigenlijk zijn kinderen het meest te beïnvloeden omdat het veelal het gezicht van een bepaald gedrag en het weerspiegeld van vriendjes en vriendinnetjes, leer processen klakkeloos aannemen van elkander en denken dat dit de norm is dat is het natuurlijk niet,
  Er word daardoor ook veel eigen creativiteit niet echt ontwikkelt
  ze zijn niet echt vrij, en als het een ander richting in wilt, word het ook niet altijd geaccepteerd omdat het model maatschappij veelal overheerst in de maatschappelijke norm en ouder[s]
  Het is inderdaad een programmering naar het huidige stelsel die onderhouden dient worden naar het gerichte maatschappelijke denken.
  Inderdaad te weinig outlet voor creativiteit.
  Het maatschappelijke verdien model van win en win zal meer een model moeten opgaan van vrijheid van alle creativiteit waarin een ieder zijn eigen creativiteit kan ontwikkelen naar behoefte waar geen sprake is van een win en win model
  maar naar een samenwerking waar iedereen met de creativiteit elkaar tot een wederdienst kan leiden en dat hoeft niet altijd op een basis van win en win te zijn.
  Creativiteit moet niet gesmoord worden, laat kinderen vrij om zelf een richting te zoeken, ook weten ze niet altijd welk een richting ze op willen, maar de richting van deze maatschappij geeft vele geen voldoening meer,een bewijs dat er heel wat aan de Hand is ermee..
  deze maatschappij zal heel veel van het Win Model los moeten laten,e zal een heel ander gezicht aan de huidige en en toekomstige mens moeten bieden waarin een ieder zijn eigen creativiteit kan ontwikkelen.

  3 likes
 • Willem schreef:

  Als lange Frans het zegt dan is het zo, opzij schuivend dat alles nu eenmaal benaamd moet worden zodat er statistieken en grafieken aan verbonden kunnen worden zodat er een verdienmodel kan worden gefabriceerd teneinde drugs te kunnen verkopen, is geen nieuws L. Frans hoe goed je het ook bedoelen zal, mensen met irritant drukke kinderen waar geen land mee te bezeilen valt zullen het vast niet met je eens zijn en terecht. Maar bij deze is er weer een leuk discussiepunt gecreëerd waar we mee om de tafel kunnen, die tafel moet toch wel behoorlijk versleten zijn intussen.

  2 likes
 • Eric schreef:

  Ja, als een rapper dat zegt zal het wel zo zijn.

  1 likes
 • Rob schreef:

  ADGD is gewoon een label dat op kinderen wordt geplakt vanwege een oordeel. Dat oordeel heet gedrag en dar hebben de ze in de medicijnindustrie alleen maar weer een klant aan om vol te proppen met farmaceutische troep. Die kinderen hebben geen probleem, het systeem heeft er een probleem mee omdat ze niet kunnen fuctioneren (als slaaf).

  Wat het in mijn beleving betekent is dat ‘gedrag’ niets anders dan de uitdrukking van spanning in het hele mens-zijn. De meeste mensen staan zwaar onder spanning wat dat betreft. Maar zoals ik al eerder heb geschreven worden er al decennia lang generaties geboren met een wakker bewustzijn (van de ziel). Dan reageert die spanning veel harder op de buitenwereld dan wanneer dat bewustzijn in een slaap toestand is. In menselijke ervaring voel je die spanning met een wakker bewustzijn ook bewust en hoe dat reageert. Dat komt dan ook veel intenser tot uitdrukking. En DAT, die uitdrukking, is mijn ogen (in dit geval) wat de reguliere (zogenaamde) zorg ADHD noemt. Het is een oordeel van buitenaf maar het agaat erom hoe het van binnen in elkaar zit.

  1 likes
 • Earthaxis schreef:

  Waarom moet het geinterpreteerd worden als “bijzonder”, of “hooggevoelig”,
  waarom noemt men dat zo? Omdat het lijkt op “hoogbegaafd” soms?
  Ook zo’n nutteloze term. Maar o wat stoppen we alles graag in
  hokjes. Vooral als het jezelf goed uitkomt. Jezelf, je ego.
  Die hokjes maken de wereld zwart/wit. Laat het los.
  Het is een illusie.

  Dus nogmaals, waarom moet het geinterpreteerd worden als “bijzonder”?
  Is je kind anders niet goed genoeg??
  Dat is dan dus een reactie op een maatschappij die het bestempeld als “afwijkend”.
  Dan ben je zelf eigenlijk geen haar beter imo.

  Laat de kinderen gewoon ZIJN.
  Ze willen slechts oprechte en onverdeelde liefdevolle aandacht van hun ouder(s).

  Oh ja, ook dat angstig doen over suikerconsumptie.
  Bah, leef gewoon, niet zo krampachtig.
  Veel ouders zijn anti-suiker, niet door de gezondheidsrisico’s,
  Maar omdat ze bang zijn dat hun kind dik wordt.
  Vanwege een maatschappelijk aanvaard ideaalbeeld
  omtrent uiterlijk. Is dus eigenlijk slechts een cosmetische
  beweegreden. Slechts uiterlijk vertoon dus. Dus wederom
  het EGO. please mensen word nou eens echt wakker ipv.
  esoterische gewauwel.

  Ik blijf er bij:

  Laat de kinderen gewoon ZIJN.
  Ze willen slechts oprechte en onverdeelde liefdevolle aandacht van hun ouder(s).

  Ps. En ze zijn veel slimmer en opmerkzamer dan jij denkt.
  Wees zelf de verandering fie je in ze wilt zien, woorden en medicijnen
  zijn veelal losse flodders.

  1 likes
 • Margie schreef:

  Maskers en mensen… Zoethoudertjes

  0 likes
 • x

  Check Also

  bizzey

  Bizzey doet heftig boekje open in podcast Lange Frans: ‘RIVM bood me geld’

  Leendert Roelandschap, beter bekend als Bizzey, kijkt ...

  baybasin

  Advocaat Adèle van der Plas over Baybasin: ‘Dit is zo’n complot dat je het zelf niet geloven kunt’

  De Turkse Koerd Hüseyin Baybasin werd in ...

  >