Buitenland

‘Meer dan 1 MILJOEN mensen’ gaan in Washington protesteren tegen verkiezingsfraude

Help door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ali Alexander, één van de organisatoren van de ‘Stop the Steal’-beweging, zei tegen zender NTD dat er op 6 januari in Washington D.C. meer dan één miljoen mensen gaan protesteren tegen verkiezingsfraude. “Zelfs de president tweet erover,” zei Alexander. “We lobbyen momenteel bij leden van het Huis van Afgevaardigden en de Senaat.”

Hij zei verder dat hij meer dan 30 afgevaardigden heeft gesproken die bezwaar zullen maken als het Amerikaanse Congres aanstaande woensdag de uitslag van de presidentsverkiezing moet goedkeuren. Normaal gesproken is dat een formaliteit, maar als klachten worden ingediend kan dat volgens Amerikaanse media leiden tot een urenlang debat waarbij ook gestemd moet worden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Op 6 januari telt het Congres de stemmen van het kiescollege. Republikein Josh Hawley kondigde als eerste senator aan te zullen dwarsliggen in het Congres. Hij doet dat volgens een verklaring namens de ‘miljoenen kiezers die zich zorgen maken over de integriteit van de verkiezingen’. Ook partijgenoten van Hawley in het Huis van Afgevaardigden hebben aangekondigd te zullen protesteren. Meer dan 140 Republikeinse afgevaardigden zouden woensdag bezwaar willen maken.

We weten allemaal dat er verkiezingsfraude heeft plaatsgevonden in dit land

Alexander zei acht keer meer mensen te verwachten dan bij eerdere demonstraties van ‘Stop the Steal’, waar honderdduizenden mensen aan deelnamen. “Er komen meer dan 100 bussen naar Washington D.C. En uit de staten Washington, Californië, Florida en Maine komen ruim 30.000 auto’s; vanuit alle uithoeken van Amerika trekken mensen naar de hoofdstad. Ik schat persoonlijk dat er minstens een miljoen, 1,5 miljoen mensen komen. Maar ik denk dat het er nog meer zullen zijn.”

“De mensen willen dat hun Congres het juiste doet,” zei Alexander. “We weten allemaal dat er verkiezingsfraude heeft plaatsgevonden in dit land.” Hij zei verder dat hij in de afgelopen acht weken meer doodsbedreigingen heeft ontvangen dan ooit tevoren.

Totalitaire methodes

Alexander voegde toe dat de linkse ideologie ‘een orde is die zichzelf ziet als liberaal’, maar die in werkelijkheid technocratische, totalitaire methodes gebruikt om conformisme aan marxisme, communisme en socialisme af te dwingen.

“Ik tref immigranten uit China, immigranten uit Oost-Europa en immigranten uit Zuid-Amerika die me huilend vastpakken en zeggen dat ze dit eerder hebben zien gebeuren.”

[The Epoch Times]

4.9 33 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geoffrey
Geoffrey
3 jaren geleden

Het is dat het net iets te ver zwemmen is…. ik denk dat dat een memorabele dag gaat worden, na deze dag zal er linksom of rechtsom voorgoed een interne breuk ontstaan in het machtigste land van deze tijd….

Vraag je je nog steeds af waarom de CCP zo blij is met sloppy Joe

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

6 januari .. PRESIDENT TRUMP zal de criminelen ontmaskeren…
Zal de OUDE (slavernij) WERELD vernietigen en zal de NIEUWE WERELD, The COMMON LAW, WET 1776 invoeren .. VRIJHEID !! POWER BACK TO THE PEOPLE!!

Naomi
Naomi
3 jaren geleden

Wellicht dat de BLM ook present is. Bij een eventueele manifestatie zullen de MSM de trumpaanhangers daarvan de schuld gaan geven. Wat bezielen die rechtse mensen etc.

Akkafietje
Akkafietje
3 jaren geleden

Dat zouden ze hier ook eens moeten organiseren, met als eis : de regering er uit en dat gemelk met die corona moet ophouden

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x