Buitenaards

“Elk jaar krijgen 1500 Britten contact met buitenaardse wezens”

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 31 mei komen in het Engelse Hastings zo’n 1000 mensen bijeen die beweren buitenaardse wezens te hebben ontmoet, aan boord te zijn geweest van buitenaardse schepen of een hybride kind te hebben gekregen.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Anomalous Mind Management Abductee Contactee Helpline (Ammach), de ‘enige groep’ in Groot-Brittannië die steun en raad geeft aan mensen die zeggen buitenaards contact te hebben gehad. Onder de sprekers is ook een man die zegt 9/11 te hebben voorspeld na een ontmoeting met een buitenaardse entiteit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ammach schat dat ieder jaar zo’n 1500 Britten contact krijgen met buitenaardsen. Onder hen is een vrouw die zegt dat buitenaardsen implantaten hebben ingebracht in haar lichaam, een man die een buitenaardse vrouw en kind heeft en een vrouw die naar eigen zeggen meer dan 1000 keer is meegenomen door buitenaardsen. De organisatie krijgt ongeveer vijf telefoontjes en 25 e-mails per week.

"Elk jaar krijgen 1500 Britten contact met buitenaardse wezens"
Miles Johnston

Ammach is in 2011 opgericht door Joanne Summerscales en Miles Johnston. “We gebruiken magnetische veldmeters en een UV-lamp die sporen op de huid zichtbaar maakt,” zei Johnston. “Als je naar een andere dimensie bent geweest, laat dat een afdruk achter in de atomen in je huid. Dat kun je zien onder ultraviolet licht.”

De conferentie is voornamelijk bedoeld als ontmoetingsplaats voor mensen die bang zijn voor gek te worden versleten omdat ze buitenaards contact hebben. “Deze mensen lijden niet aan waanideeën,” zei Summerscales. “Veel mensen zitten in een isolement. Het is moeilijk om naar buiten te treden. Sommigen zijn getraumatiseerd, anderen zijn bang dat ze aan de medicijnen moeten.”

Alan Godfrey haalde in 1980 het nieuws toen hij als politieagent een ruitvormig object ‘uit de ruimte’ zag. “De media reageren over het algemeen erg sceptisch en neerbuigend als iemand een UFO heeft gezien, maar ze twijfelen niet aan het bestaan van het beroemdste buitenaardse wezen aller tijden: Jezus,” zei hij.

Godfrey zei dat zijn portofoon op het moment van de waarneming niet werkte en dat het ineens heel stil werd. Hij maakte ook een schets van het object. Toen hij nadien op zijn horloge keek, bleek er 1,5 uur te zijn verstreken.

Ammach stelt mensen in staat om op te staan en verhalen met gelijkgestemden te delen. Tijdens de eerste bijeenkomst beet een man het spits af. In tranen vertelde hij: “Ik ben mijn vrouw kwijt. Ik ben mijn baan kwijt. Ik ben mijn vrienden kwijt. Mensen oordelen altijd zo snel.”

Een familielid van een officier uit Roswell zei dat er na het beroemde Roswellincident niet alleen een levend buitenaards wezen uit de gecrashte UFO is gehaald, maar dat hij er 15 jaar lang vrienden mee is geweest.

“Mensen beweren vaak dat ze aan boord van ruimteschepen zijn geweest voor onderzoeken of dat buitenaardsen biologisch materiaal hebben afgenomen, zoals sperma,” aldus Summerscale. “Sommigen zijn maandenlang aan boord van buitenaardse schepen geweest. Anderen hebben een hybride kind gekregen. Maar niemand praat er buiten deze conferenties over, uit angst dat ze worden onderworpen aan een geestelijk onderzoek.” Summerscale gelooft niet ieder verhaal dat ze hoort, maar vindt het vooral belangrijk dat mensen kunnen vertellen wat ze hebben meegemaakt.

[Yahoo, Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Je hoort niemand reppen over het feit dat buitenaardsen zich sterk zouden moeten maken voor een “Rampenbestrijdingscentrum en Buitenaardse Ambassade” hier op Aarde te creëren.

Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

Je hoort ook niemand over wat die buitenaardsen hier nu eigenlijk komen doen en waarom.
Volgens intergalactische wetten zouden zij zich niet eens mogen bemoeien met onze beschaving.
Als ze dat wel doen is er zeker iets aan de hand. Is het dan niet ons recht om te weten wat ???

wolfje
wolfje
9 jaren geleden

het boek van john mack ‘abduction’ is in dit verband zeker het lezen waard. mack onderzocht in de negentiger jaren van de vorige eeuw veel abducties en kwam tot de eindconclusie dat de ervaringen van de ontvoerden echt waren. john mack was toendertijd hoofd psychiatrie van de harvard universiteit. de publicatie kostte hem bijna zijn baan. er is een nederlandse vertaling uitgegeven. r.i.p. john mack

rob
rob
9 jaren geleden

Buitenaardse zijn de moderne Goden van vroeger gewoon hebben ze nu een andere naam.
buitenaardsen of Aliens of wat voor wezens ook ,ook toen bestond al in de fantasie van mensen namen
bijvoorbeeld .Thor met hamer Wodan engelen duivels en nog meer van die gekkigheid ,zo langzamerhand slaat de fantasie in deze zogenaamde nooit niet bestaande geheel door bij al die mensen die zo graag in iets willen geloven…ja geloven daartegen over staat twijfel, en geloof maar dat geloof een gevangenis is ,en daar willen vele in verblijven , want het geeft zo,n mooi achtig sprookjes beeld
en dat doen kinderen die graag in sprookjes geloven ..

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x