Homepagina » Buitenaards » “Elk jaar krijgen 1500 Britten contact met buitenaardse wezens”
"Elk jaar krijgen 1500 Britten contact met buitenaardse wezens"

“Elk jaar krijgen 1500 Britten contact met buitenaardse wezens”

Op 31 mei komen in het Engelse Hastings zo’n 1000 mensen bijeen die beweren buitenaardse wezens te hebben ontmoet, aan boord te zijn geweest van buitenaardse schepen of een hybride kind te hebben gekregen.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Anomalous Mind Management Abductee Contactee Helpline (Ammach), de ‘enige groep’ in Groot-Brittannië die steun en raad geeft aan mensen die zeggen buitenaards contact te hebben gehad. Onder de sprekers is ook een man die zegt 9/11 te hebben voorspeld na een ontmoeting met een buitenaardse entiteit.

Ammach schat dat ieder jaar zo’n 1500 Britten contact krijgen met buitenaardsen. Onder hen is een vrouw die zegt dat buitenaardsen implantaten hebben ingebracht in haar lichaam, een man die een buitenaardse vrouw en kind heeft en een vrouw die naar eigen zeggen meer dan 1000 keer is meegenomen door buitenaardsen. De organisatie krijgt ongeveer vijf telefoontjes en 25 e-mails per week.

"Elk jaar krijgen 1500 Britten contact met buitenaardse wezens"

Miles Johnston

Ammach is in 2011 opgericht door Joanne Summerscales en Miles Johnston. “We gebruiken magnetische veldmeters en een UV-lamp die sporen op de huid zichtbaar maakt,” zei Johnston. “Als je naar een andere dimensie bent geweest, laat dat een afdruk achter in de atomen in je huid. Dat kun je zien onder ultraviolet licht.”

De conferentie is voornamelijk bedoeld als ontmoetingsplaats voor mensen die bang zijn voor gek te worden versleten omdat ze buitenaards contact hebben. “Deze mensen lijden niet aan waanideeën,” zei Summerscales. “Veel mensen zitten in een isolement. Het is moeilijk om naar buiten te treden. Sommigen zijn getraumatiseerd, anderen zijn bang dat ze aan de medicijnen moeten.”

Alan Godfrey haalde in 1980 het nieuws toen hij als politieagent een ruitvormig object ‘uit de ruimte’ zag. “De media reageren over het algemeen erg sceptisch en neerbuigend als iemand een UFO heeft gezien, maar ze twijfelen niet aan het bestaan van het beroemdste buitenaardse wezen aller tijden: Jezus,” zei hij.

Godfrey zei dat zijn portofoon op het moment van de waarneming niet werkte en dat het ineens heel stil werd. Hij maakte ook een schets van het object. Toen hij nadien op zijn horloge keek, bleek er 1,5 uur te zijn verstreken.

Ammach stelt mensen in staat om op te staan en verhalen met gelijkgestemden te delen. Tijdens de eerste bijeenkomst beet een man het spits af. In tranen vertelde hij: “Ik ben mijn vrouw kwijt. Ik ben mijn baan kwijt. Ik ben mijn vrienden kwijt. Mensen oordelen altijd zo snel.”

Een familielid van een officier uit Roswell zei dat er na het beroemde Roswellincident niet alleen een levend buitenaards wezen uit de gecrashte UFO is gehaald, maar dat hij er 15 jaar lang vrienden mee is geweest.

“Mensen beweren vaak dat ze aan boord van ruimteschepen zijn geweest voor onderzoeken of dat buitenaardsen biologisch materiaal hebben afgenomen, zoals sperma,” aldus Summerscale. “Sommigen zijn maandenlang aan boord van buitenaardse schepen geweest. Anderen hebben een hybride kind gekregen. Maar niemand praat er buiten deze conferenties over, uit angst dat ze worden onderworpen aan een geestelijk onderzoek.” Summerscale gelooft niet ieder verhaal dat ze hoort, maar vindt het vooral belangrijk dat mensen kunnen vertellen wat ze hebben meegemaakt.

[Yahoo, Mirror]


Vond je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Je hoort ook niemand over wat die buitenaardsen hier nu eigenlijk komen doen en waarom.
  Volgens intergalactische wetten zouden zij zich niet eens mogen bemoeien met onze beschaving.
  Als ze dat wel doen is er zeker iets aan de hand. Is het dan niet ons recht om te weten wat ???

  12 likes
  • Wij, jullie Galactische Familie zitten in het proces om een stoffelijk contact te organiseren met jullie. Het is aanstaande (imminent).

   Het contact tussen ons zal individueel onder op onze geliefde planeet Gaia zijn. Er zullen noch massale landingen zijn noch een op’beamen’ aan boord van een schip. Eerder zullen we degenen bezoeken van jullie die erin geslaagd zijn om hun energieën te laten omhooggaan naar een bepaald niveau dat past bij onze eigen energie.

   Maak alsjeblieft geen vergissing: zulk een ontmoeting heeft hoge eisen voor jullie energie voertuigen. Onze energieniveaus zitten in andere fases en wij moeten onze energie verlagen in bepaalde mate, om samen te gaan met jullie niveaus. In die mate is dit het laagste en om verder naar beneden gaan zou serieuze schade kunnen veroorzaken. Dat is de reden waarom jullie ons half-weg moeten ontmoeten.

   Wat kunnen jullie verwachten van ons contact? Hoe gebeurt het contact?

   We kunnen jullie verzekeren dat we je niet plotseling opeens zullen benaderen en vrees veroorzaken of andere onprettige gevoelens. Het contact zal in een situatie gebeuren waar jullie mee bekend zijn.

   Ieder contact zal individueel zijn, op maat gemaakt zogezegd, om de behoeftes van jullie te dekken. Er zijn zat mogelijkheden hoe we ons doel kunnen bereiken zonder jullie dodelijk te beangstigen. Voor sommigen zou het contact gebeuren terwijl ze wandelen of zich voorbereiden om zich te ontspannen voor de tv. Voor weer anderen zou het kunnen zijn terwijl zij zich voorbereiden op meditatie op een rustige plek of bij hen thuis. De mogelijkheden zijn eindeloos maar opnieuw, altijd gericht op jullie welzijn.

   Alhoewel ieder contact individueel zal zijn en op maat gemaakt, zullen alle contacten het zelfde onderliggende principe hebben:

   Het contact zal gebeuren terwijl jullie helemaal wakker zijn.

   Het zal niet gebeuren tijdens je slaap of meditatie. Het zal gebeuren terwijl je totaal wakker bent en verankerd bent in je lichaam. Jullie zullen het met al je zintuigen beleven. Het is precies het zelfde als je een geliefd lid zou ontmoeten van je familie of een vriend. En in feite, wij zijn jullie familie!

   Jullie mogen foto’s maken en opnamen/recordings maken. En deel die wijd verspreid uit. Kun je onderscheiden wat voor inslag dit zal maken voor het Onthullings proces? Denk groot en dan nog groter. En ja, we weten hoe veel jullie van “Selfies” houden en we kijken er naar uit om jullie creativiteit te zien bij het nemen van plaatjes met ons.

   Er zijn zorgen over hoe je met ons moet uitwisselen. Ten eerste zijn we net zo verlangend als jullie zijn om tenslotte je weer met ons te her- verbinden. Ook wij zullen “nerveus” zijn en we begrijpen hoe nerveus jullie moeten zijn als jullie ons ontmoeten. Luister gewoon naar je hart en volg zijn raad op. En jullie zullen dan volmaakt weten hoe je je tijdens dit contact moet “gedragen”.

   Wanneer zal het contact gebeuren? Is je volgende vraag. Zoals hierboven gezegd, het zal gebeuren als je voldoende je energieniveaus hebt verhoogd en bij de beste gelegenheid om je te ontmoeten.

   Maar veel contacten zijn al gebeurd. Want meer en meer van jullie bereiken de vereiste energie niveaus, de contacten zullen buitengewone stuwkracht krijgen.

   Woorden zijn onvoldoende om onze diepe vreugde uit te drukken om jullie van “aangezicht tot aangezicht” te ontmoeten.

   Ga in vrede en wees verzekerd van onze nooit eindigende Liefde voor jullie!

   Namens jullie Galactische Familie

   Je broeder
   Ashtar

   Dit verklaart ook duidelijk waarom de ene wel al contact heeft gehad met buitenaardsen en de andere (nog) niet.
   Iedereen wordt dus persoonlijk bezocht wanneer het moment daar is zonder plotselinge verrassingen en wanneer men daar klaar voor is.

   Lees eens wat
   http://www.galacticchannelings.com/nederlands/sheldan22-04-14.html

   http://www.galacticchannelings.com/nederlands/index.html

   18 likes
   • Wat zijn dat voor waardeloze ‘Aliens’: We worden niet eens opge-‘beamed’. Noch wordt er gecommuniceerd over zelfredzaamheid programma’s en gewenste ‘Buitenaardse Ambassades’.

    3 likes
   • Zooooooo, hier worden wij even op onze plaats gezet, wij onvolwassen mensen, die dan zullen moeten buigen voor de zoveel betere hoger ontwikkelde buitenaardse Vrienden. En zoals gewoonlijk wordt er ook hier weer bij gediscrimineerd. Want de ene is het wel waard om een ontmoeting te “krijgen” en de ander weer niet.
    Die zgn. channelings hebben we wel gehad hoor. Eerst maar eens face to face, en dan zou het leuk zijn als wij dan even ZELF mogen beslissen of we deze buitenaardsen wel kunnen zien als onze VRIENDEN of dan wel weer Overheersers. We hebben er genoeg werk aan om onze eigen tirannen te verdrijven.

    1 likes
   • maak mij dan aub dood en nooit meer levend .ik wil jullie nooit zien in mijn leven ……………..nooit .

    0 likes
  • Er zijn berichten op Internet verschenen en waar ‘Aliens’ verklaren zich aan te zullen melden op Aarde omdat ze een grote natuurramp verwachten; ‘Aliens’ zouden deze natuurramp dan middels hun geavanceerde technologie gaan bezweren.

   3 likes
  • ” Volgens intergalactische wetten zouden zij zich niet eens mogen bemoeien met onze beschaving.”

   Dit is ook de reden waarom deze buitenaardse wezens in het geheim opereren.

   The Reality Of The Extraterrestrial Life Visiting Our World http://www.AlliesOfHumanity.org, http://www.HumanSovereignty.org

   “Races from the Greater Community are already here, interfering in human affairs, seeking to establish themselves as centers of power and influence here, operating secretly behind the scenes, influencing people in positions of power, taking citizens against their will, functioning in ways that are highly dangerous and hazardous for the human family. Yet people go about life as if nothing is happening, consumed with their own needs, consumed with human conflict and corruption, consumed with the difficulties of life here in this one world, unaware and unconcerned about the presence of an Intervention here. And those few people who are aware of this presence are being persuaded to perceive it as beneficial, as benign and, in some cases, even representing salvation for the human family.” – Marshall Vian Summers, Humanity’s Emergence into the Greater Community, July 19, 2008
   Extraterrestrial Intruders: The Reality Of The Extraterrestrial Life Visiting Our World http://www.youtube.com/watch?v=5QEqPZpbA5g&list=PLxgfBwG_5wUBlqkSKTgfC3XK4Z1R1vN4
   PROJECT CAMELOT: MARSHALL VIAN SUMMERS – INTERVIEW http://www.youtube.com/watch?v=U2ww35AIYyE

   2 likes
 2. Je hoort niemand reppen over het feit dat buitenaardsen zich sterk zouden moeten maken voor een “Rampenbestrijdingscentrum en Buitenaardse Ambassade” hier op Aarde te creëren.

  4 likes
 3. het boek van john mack ‘abduction’ is in dit verband zeker het lezen waard. mack onderzocht in de negentiger jaren van de vorige eeuw veel abducties en kwam tot de eindconclusie dat de ervaringen van de ontvoerden echt waren. john mack was toendertijd hoofd psychiatrie van de harvard universiteit. de publicatie kostte hem bijna zijn baan. er is een nederlandse vertaling uitgegeven. r.i.p. john mack

  4 likes
 4. Grappig is dat, mensen beweren altijd van alles te hebben gezien en zelfs 1000 keer te zijn meegenomen. Maar nooit 1 foto of ander bewijs. Jammer, als ik een kind zou krijgen van een buitenaardse zou ik een familiefoto in de huiskamer best leuk vinden. En dan nog iets voor alle mensen die serieus geïnteresseerd zijn in het leven, bekijk eens de film ” Thrive, what on earth will it take?” op utube. Alle onderwerpen die je op alternatieve media sites kunt vinden worden hier in besproken met een zeer heldere onderbouwing. Veel kijk plezier. Groet

  2 likes
  • Blehhhh, wat een rare praat zeg. Jij denkt een mening te kunnen hebben over een onderwerp waar je geen ervaring mee hebt en dan zeg je zoiets? Thrive heeft verborgen boodschappen, heb jij hem er ook weten uit te halen? Veel kijkplezier!

   0 likes
   • Mening? Ik zeg alleen dat ik het jammer vind dat er nooit 1 bewijsstuk wordt getoond. Ik ben blij dat jij weet dat ik geen ervaring heb met dit onderwerp. Ik heb daar zelf natuurlijk geen idee van. Maar gelukkig zijn er altijd mensen die mij beter kennen dan ikzelf. Iedereen is vrij om de film te bekijken en daar zelf een mening over te vormen. Prima dat jij er van overtuigd bent dat daar verborgen boodschappen inzitten. Mijn mening is dat ik dat ” blehh” nogal kinderachtig vind. Maar ik moet er ook wel een beetje om lachen. Knipoog. Xxx

    1 likes
 5. Buitenaardse zijn de moderne Goden van vroeger gewoon hebben ze nu een andere naam.
  buitenaardsen of Aliens of wat voor wezens ook ,ook toen bestond al in de fantasie van mensen namen
  bijvoorbeeld .Thor met hamer Wodan engelen duivels en nog meer van die gekkigheid ,zo langzamerhand slaat de fantasie in deze zogenaamde nooit niet bestaande geheel door bij al die mensen die zo graag in iets willen geloven…ja geloven daartegen over staat twijfel, en geloof maar dat geloof een gevangenis is ,en daar willen vele in verblijven , want het geeft zo,n mooi achtig sprookjes beeld
  en dat doen kinderen die graag in sprookjes geloven ..

  1 likes
 6. Ooit gehoord van slaapverlamming?

  in het westen worden we meegenomen door buitenaardse wezens en geesten / demonen. in het oostblok door vampiers enz..

  het is een wetenschappelijke en goede verklaring voor wat veel mensen meemaken.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Slaapverlamming

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

wtc7

Dankzij nieuwe studie weten we 19 jaar na dato wat er echt is gebeurd met WTC7

Een groep ingenieurs en architecten eist dat ...

privéziekenhuizen

‘Schokkend aantal’ lege coronaziekenhuizen in Groot-Brittannië. Honderden artsen ‘vervelen zich’ en ‘zitten te duimendraaien’

Privéziekenhuizen die door het Britse gezondheidsinstituut NHS ...