CoronaBuitenland

Advocaat luidt noodklok over sterfte door coronaprik: ‘Het is een absolute nachtmerrie’

Help ons door dit met vrienden op je social netwerk te delen!

De Amerikaanse advocaat Thomas Renz onthulde in de docuserie Covid Secrets dat hij toegang heeft tot onde andere overlijdensakten. Hij is hard bezig met het doorspitten van de documenten, maar wil er om een aantal redenen nog niets over naar buiten brengen.

Uit de gegevens blijkt dat er sprake is van een nachtmerrie, benadrukte Renz. “Het is een absolute nachtmerrie. Dat is de korte versie. En ze stoppen allerlei dingen in de doofpot. Overlijdens, letselgevallen, de hele rataplan.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Dit is het ergste wat ik ooit heb gezien

“De vaccins zijn geen vaccins, het zijn biowapens,” zei de advocaat. “Het is vergif, ze doden mensen, ze beschadigen mensen, dit is het ergste wat ik ooit heb gezien.”

Het feit dat we mensen dwingen of onder druk zetten om een prik te halen, is ziek. Elke keer als ik een reclamebord zie; dat is ons belastinggeld waarmee ze mensen proberen te overtuigen om hun familie te vermoorden. Het is gestoord, aldus Renz.

Gevangenis

“Ik kan niet wachten om deze mensen in de gevangenis te stoppen,” zei de advocaat. “Ik kan niet wachten. Ze verdienen het. Ze moorden families uit. Ze doden mensen. Ze beschadigen mensen. Ze weten wat er speelt. Ze weten dat dit gevaarlijk is.”

“Het is alsof je 2-jarigen een kettingzaag probeert aan te smeren. Het is nog erger dan dat, want je weet niet precies wat het doet. Je weet niet dat het je kind doodt,” zei Renz.

4.8 135 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
1 jaar geleden

hij heeft gelijk, maar vergeet erbij te zeggen dat hij zelf ook in de gevangenis thuishoort. alle europese regimes worden feitelijk al gezocht door de bevolking voor massamoord en genocide. maar ze hebben de wapens vooralsnog in handen.

inclusief advocaten en magistraten. dat zijn gewoon roofmoordenaars die het spelletje hebben meegespeeld.

Annette
Annette
1 jaar geleden

WIJ, de lezers en lezeressen van ninefornews, WETEN dit natuurlijk al lang!

Natuurlijk sta ik volledig achter deze Amerikaanse advocaat Thomas Renz, die probeert de mensen via dat programma Covid Secrets de waarheid te vertellen.

Maar dan…. op WELKE Amerikaanse zender wordt dit programma uitgezonden? Is het een grote zender, waardoor bij wijze van spreken miljoenen mensen dit zien? OF is het kleinschalig?

Verder blijf ik er een beetje moeite mee houden om maar door te gaan met het vertellen en laten zien, wat er allemaal gebeurt DOOR die experimentele gentechinjecties.

De reden is, dat het helaas voor héél veel mensen al te laat is. Die hebben al de nodige prikken gehad.

Voor zover zij nog in staat zouden zijn om rationeel te denken (IK heb namelijk het idee dat de meeste geprikte mensen dat niet eens meer KUNNEN), is er ook geen mogelijkheid meer om de klok nog terug te draaien.

Het ENIGE zou nog kunnen zijn om af te zien van verdere prikken.

Tóch wil ik mijzelf een beetje tegenspreken: DIE mensen die tot nog toe niet overstag zijn gegaan, maar door de enorme druk gaan twijfelen, kunnen door dit verhaal tóch bij hun standpunt blijven om niet mee te doen.

Gisteren las ik in een reactie van één van de lezers, dat er maar liefst 350 miljoen mensen in Europa zijn, die NIET geprikt zijn óf maar gedeeltelijk.

Dat is natuurlijk fantastisch nieuws! Als het om een heel kleine groep zou gaan, dan zou die natuurlijk heel gemakkelijk uit te schakelen zijn.

Maar ga maar eens 350 miljoen mensen proberen aan te pakken.

DAT gaat het niet worden! Halleluja!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Kijk wat de regering jullie heeft aangedaan.. En toch blijft men braaf regering RUTTE gehoorzaamen … HET IS DIEP TRIEST !!

William
William
1 jaar geleden

Ik hoop dat deze man in leven blijft… onwelgevallige onderzoeken lijden (meestal) tot zelfmoord… TOCH????

Back to top button
88
0
We lezen graag je reactie!x