BuitenlandCorona

Beelden: Europese bevolking staat massaal op tegen coronabeleid – ‘Genoeg!’

Help ons door dit met jouw kennissen op je social media te delen!

Overal in Europa zijn mensen zaterdag massaal de straat opgegaan om te protesteren tegen de coronamaatregelen. In talloze Duitse steden werd gedemonstreerd. De grootste manifestatie vond plaats in Hamburg, waar veel meer mensen op de been waren dan verwacht.

De demonstranten liepen achter een groot spandoek met het opschrift ‘Genoeg! Handen af van onze kinderen’. Ook in Maagdenburg, Ansbach, Freiburg, Schwerin en Regensburg werd geprotesteerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png


In Frankrijk namen honderdduizenden mensen deel aan de protesten tegen het coronabeleid van de regering van Macron. In het hele land waren er demonstraties, die meer mensen op de been brachten dan in de voorgaande weken. Onder andere in Parijs, Bordeaux en Marseille waren demonstraties georganiseerd.

De protesten werden mede aangewakkerd door de uitspraken van president Macron. Die zei afgelopen week dat hij ongevaccineerde Fransen ‘tot het eind het leven zuur wil maken’. De woorden van Macron leidden tot een storm van kritiek.


Ook in andere landen gingen mensen de straat op, waaronder in Oostenrijk. Schrijfster Brittany Sellner was bij de demonstratie in Wenen, waar mensen protesteerden tegen de derde lockdown en verplichte coronavaccinatie. “De omvang van het verzet is extreem bemoedigend,” schrijft ze op Twitter.

Ze maakte onderstaande beelden:

4.9 117 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nehemia
Nehemia
2 jaren geleden

Gelukkig is de vaccinatieplicht in Duitsland uitgesteld en wordt het waarschijnlijk juni of hopelijk nog later. Toch weer even wat lucht en natuurlijk moet er sowieso geen vaccinatieplicht komen. Nein ist nein!

P.M.
P.M.
2 jaren geleden

Stand houden, nooit opgeven, op een dag zullen we zegevieren.!!! Ik ben een trotse anti-vaxer.!

Peter
Peter
2 jaren geleden

Wat machtswellustige die snel een schop onder hun kont moeten hebben, de politie die de bevelen opvolgt van dat tuig zouden zich kapot moeten schamen ,om normale mensen zo af te ranselen ,en als je dan zo flink bent doe het dan zonder helm .

Els
Els
2 jaren geleden

✌️? Wat goed dat steeds meer mensen hun stem laten horen fijn dat alle burgers, zonder geweld de straat opgaan. ?

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x