Buitenaards

Ancient Aliens 6: De kracht van het getal 3 (video)

Help door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Verwijzingen naar het getal 3 gaan duizenden jaren terug en worden tot op de dag van vandaag teruggevonden in de kunst, architectuur, wetenschap, literatuur en religie.

Waarom is de mensheid zo gefascineerd geraakt door dit getal? Kan het zijn dat het cijfer een bepaalde boodschap bevat?

---Lees verder na dit advertentieblokje---

De oude Egyptenaren geloofden dat het ontwerp van de drie piramides van Gizeh van de goden afkomstig was. Diverse culturen van over de hele wereld vereerden goddelijke wezens die heersten als alwetende drie-eenheid.

Isaac Newton zocht aan de hand van een oud kleitablet dat sprak van de kracht van het getal drie naar de geheimen van het universum. Zelfs de taal van ons DNA is geschreven in patronen van drie. Verbindt het getal 3 de mensheid met het goddelijke of misschien zelfs met buitenaardse krachten?

Bron: History.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikhail
Mikhail
10 jaren geleden

Moet ik nou net de pech hebben dat ik een hekel heb aan oneven getallen.

HetGroterePlaatje
HetGroterePlaatje
10 jaren geleden

ik ken deze uitzending van AA niet, maar volgens david wilcock staat de 3 voor de drie hemellichamen die de meeste invloed op de aarde uitoefenen: de zon, de maan en de zwarte zon (http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1099-2012romancereality).
deze zwarte zon is de bruine dwerg waar onze zon een binair systeem mee vormt (net zoals de meeste zonnensystemen) maar die voor het blote oog onzichtbaar is. de baan van de planeet niburu loopt om beide zonnen heen en moet dus enorme afstanden afleggen tussen twee zonnen in, waarbij er vaak lange tijd nauwelijks zonlicht voorhanden is.

om hun atmosfeer te beschermen is goudstof nodig, daarom delven de bewoners van die planeet, de anunnaki, goud waar ze maar kunnen. o.a. op aarde zo’n 400.000 jaar geleden in zuid-afrika, waarbij en passant ons mensenras, homo sapiens, als slavenras gecreëerd werd uit bosjesmannen om het zware werk voor hen te doen.

aangezien ook de rest van onze aardse historie doordrenkt is van de invloed van deze anunnaki, die vooral via geheime broederschappen als de illuminati hun invloed uitoefenen, is deze 3 in allerlei vrijmetselaarssymboliek e.d. terug te vinden.

nancy.
nancy.
10 jaren geleden

De 3 eenheid .
Lichaam .
Geest.
en Ziel.
🙂

Ufo
Ufo
10 jaren geleden

[quote name=”nancy.”]De 3 eenheid .
Lichaam .
Geest.
en Ziel.
:)[/quote]

Geest en ziel zijn toch hetzelfde?

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x